185. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 85135175183184185186187195235285 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 1.841 ile 1.850 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ...TWILIGHT

Omzuna yedi. Cho'ya bakarken.

Ay dur Cho yok di mi bunda? Birine bakiyordu iste.

Liletanica, sen de "Nasil yani?" dersen...

ladybug yazdı:
    Nasil yaneeeeeeeee?

Serendipity yazdı:
    Gosterildi ama o sirada hasir husur yerimize kosuyorduk. Harry Herm'den yumruk yidi, onu gorebildim sadece.

ladybug yazdı:
    Melez Prens'in tarilerini gormedin sanirim. Bir daha ki haftadan itibaren gosterilecekmis filmden once. :roll:

2. Re: ...TWILIGHT

Kafasina yemis olmasi lazim. Cho degil, Romilda VAne olmasi lazim.

Hem o sahne kitapta yoktu yahu. Eklemisler guzel olmus bence.

Serendipity yazdı:
    Omzuna yedi. Cho'ya bakarken.

Ay dur Cho yok di mi bunda? Birine bakiyordu iste.

Liletanica, sen de "Nasil yani?" dersen...

ladybug yazdı:
    Nasil yaneeeeeeeee?

Serendipity yazdı:
    Gosterildi ama o sirada hasir husur yerimize kosuyorduk. Harry Herm'den yumruk yidi, onu gorebildim sadece.

ladybug yazdı:
    Melez Prens'in tarilerini gormedin sanirim. Bir daha ki haftadan itibaren gosterilecekmis filmden once. :roll:

3. Re: ...TWILIGHT

isabellatrixim senin arkadas benim hassas burunluma ters bakmadi demi??

cok heyecanli yahu, gel 15 ocak gel...........

4. Re: ...TWILIGHT

yavaşsın dediniz, hızlan dediniz, hırs yaptıdınız..
    yemek yerken de okutturdunuz, bitirrtiniz nihayet
    bir de sanırım, akşama kitabı okuması için Çiğdem'e yetiştirmeye de gayret ettim, BİTTİ..

BİTMEDİ aslında, daha yeni başıyor, di mi?

Yetrince bilgisayar karşısında oturuyoruz diye Midnight Sun'ı da şirketteki müsvettelerime bastım ve şimdi de Edward'ın gözünden bir aşk hikayesi dinlemeye hazırım.

ha bir de sabahki diyaloğumuz aktarayım size eşimle aramızda geöen, kahvaltıdaydık... konu nerden oraya geldim bilmiyorum, eşim Edip'e "kadınlar basit şeylerden hoşlanır, mesela erkekler" klasiğini hatırlattı, hatta geöenlerde bunun bir dövmesini görmüştü karşı komşumuzun 5 yaşındaki torununun kolunda, gülmüştük falan.
    neyse, dedi ki sonra, eminim kanındar ayrı bir gezegende, erkeler de başka bir gezegende yaşasaydı, ne kadar mutlu olurdunuz di mi, özel durumlar sosyal ihtiçalar falan gibi sebeple sadece bir ara gelinirdi sizin açınızdan dedi..
    ben: yoo, Edward gibi erkekler olsaydı buna hiç gerek kalmazdı, dedim
    hoh hohh hoooo, nasıl oturttum ama di miii

6. Re: ...TWILIGHT

ayyyy çatliciiiim orta yerimden meraktan
    yaaaa bir an evvel bizdede gösterime girsede bi rahatlasak
    işin kötüsü sadece filmide beklemiyoruz.
    3. ve 4. kitabıda bekliyoruz.
    yaaaaa offffffffffffffffffff

7. Re: ...TWILIGHT

eklendi mi bilmiyorum ama koyucam yinede

8. Re: ...TWILIGHT

Resimleri eklememistik ama videosunu eklemistim ben.

Dondular disarida zavallilar ama cok tatlilar.

ozgnr yazdı:
    eklendi mi bilmiyorum ama koyucam yinede

medip yazdı:
    yavaşsın dediniz, hızlan dediniz, hırs yaptıdınız..
    yemek yerken de okutturdunuz, bitirrtiniz nihayet
    bir de sanırım, akşama kitabı okuması için Çiğdem'e yetiştirmeye de gayret ettim, BİTTİ..

BİTMEDİ aslında, daha yeni başıyor, di mi?

Yetrince bilgisayar karşısında oturuyoruz diye Midnight Sun'ı da şirketteki müsvettelerime bastım ve şimdi de Edward'ın gözünden bir aşk hikayesi dinlemeye hazırım.

ha bir de sabahki diyaloğumuz aktarayım size eşimle aramızda geöen, kahvaltıdaydık... konu nerden oraya geldim bilmiyorum, eşim Edip'e "kadınlar basit şeylerden hoşlanır, mesela erkekler" klasiğini hatırlattı, hatta geöenlerde bunun bir dövmesini görmüştü karşı komşumuzun 5 yaşındaki torununun kolunda, gülmüştük falan.
    neyse, dedi ki sonra, eminim kanındar ayrı bir gezegende, erkeler de başka bir gezegende yaşasaydı, ne kadar mutlu olurdunuz di mi, özel durumlar sosyal ihtiçalar falan gibi sebeple sadece bir ara gelinirdi sizin açınızdan dedi..
    ben: yoo, Edward gibi erkekler olsaydı buna hiç gerek kalmazdı, dedim
    hoh hohh hoooo, nasıl oturttum ama di miii
    Dur bakalım bir edwardın 10 sene sonraki hali ne olacak hemen yorum yapmayalım, vampirlerde insan erkekleri gibi hareket ediyorsa eğer fikirler değişmeye başlayacaktır Edward 10 yıl sonra ne yapacak neler düşünecek ilişkileri ile ilgili.

Ama cevabın hoşuma gitti doğrusu iyi oturtmuşsun

Bu arada Rob'i Ellen Show'da seyrettim.

Cok komikti, anne-babasi gelmis, babasi dansediyor muzikle filan...

Rob dedi ki "Kimse benim kiz arkadasim olmak istemiyor", Ellen'in cevabi: "Bence yaniliyorsun"... Bunu sinema kuyrugunda arkamizda bekleyen 4 kiza anlattim, hepsi bir agizdan "AAAA, ben kiz arkadasi olurum onun" dediler.

Sonra biraz arabasinin dandikliginden soz etti, "Halktan biri olmak icin arabami degsitirmiyorum" dedi, Ellen da "Biz de halkiz ama en azindan arabalarimizin dugmeleri calisiyor" dedi.

Sacina neden bu kadar takildiimizi anlamiyormus bir de.