serpil-hale-hande yazdı:
Biraz sarpa sarmissin kardes.
Bu kitabin basinda Jessica okulun kantininde Bella Edwardi ilk gordugunde dedi ya bunlarin hepsi dr. Cullen in evlatliklari diye.. Hem dikkat ettiysen soyadlari ayni olan kardesler birbiryle beraber degil..
JAsper ve Rosalie kardes gorunuyor..
Edward, Emmet ve Alice Cullen olarak kardes gorunuyor.
Jasper Hale ile Alice Cullen birlikte
Rosalie Hale ile Emmet Cullen birlikte
Aslanlar aslani Edward Cullen zaten bakir..
Olayin oficial kismina bakinca boyle ama zaten hicbirinin soyadlari disinda kanbagi yok..Dogru durust oku abi su kitabi..
Opusememelerine gelince. Edward ne kadar Bellayi incitmekten korksada onunla opusmeyi denedi ve kendisinin ne kadar dayanikli olduguunu sinadi senin su an oldugun cayirlik sahnesinde..Fakat elindeki kitapta Sibelin dedigi gibi o bolum eksik..Istersen bu forumun ilk mesajindaki ebook u indir ve oradan oku o bolumu..
medip yazdı:
serpil-hale-hande yazdı:
Anladigim kadariyla merak ettigin konular Epsilondan cikan eksik olan bolumun oldugu konular.. Cevirmen o kismi atlamis ve bu kisimi sizler eksik okuyorsunuz..Evet Edward orada vucudunun parlamasini gosteriyor ve Bellanin kendisine dokunmasina izin veriyor.Ve o cayirlikta ilk defa opusuyorlar..
Ikinci soruna gelince,
Biz onun cevabini almak icin bu agustos ayina kadar 4. kitap icin bekledik hayatim..Bi zahmet cikmasini bekle ve oku..Siumdi anlatirsak senin okumana gerek kalmaz.
Bu arada Edward da bir bakir.
Ay, Serpil, daha öpüşemediler bile, inanabiliyor musun, ne o çayırda ne de aynı gece Edward'ın Bella'nın odasında kaldığı o gece.. yok yok yok, tık yok
Bella'ya zarar vermekten korkuyormuş, kırılganlığından, onun bir hareketinin 100 mislini hissedeceğinden işte, ama öyle her haletekin 100 mislinden de korkulmaz ki caaaanııımmmm
Dur, tahmin edeyim ama bildin veya bilmedin deme bana, okuyup doğru bilip bilmediğimi kendim göreceğim. 4. kitapta Bella vampire dönüştürülecek ve dolayısı ile böyle bir sounları kalmayacak, diyorum..
ve
neeeee Edward 100 yıllık bakir mi? ya, bir de ben yanlış mı anladım bunlar kardeşler arasında da ilişkileri oluyor diye bir şey mi anladım yoksa iyice sarpa mı sardım ben konuyu