173. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 73123163171172173174175183223273 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 1.721 ile 1.730 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ...TWILIGHT

sahende yazdı:
    istersen yeni ayı oku bitirdikten sonra da bu işkence bitsin meriç ancak toparlarsın kendini

sonra da edwardın ağzından yazılmış olan ve yarım kalmış olan midnight sun ı oku ve şu an okuduğun kitabın edward gözüyle anlatımını gör.

2. kitap da acı çok fazla bilesin,.
    Yani aşk aşk dedin ya bir de iç yanmasını hissediyorsun derinden.
    Oku kurtul be yawişte

ayrıcana da 2. kitap kaldığı yerden devam ediyor merak etme.
    Şahende, midnight sun çıktı mı ki, ben sadece twilight ve new moon çıktı sanıyordum?
    Acı benim göbek adım dermişim gelsin gelsin
    valla, Yaprak dökümü'nü de ağlamaksız olduğu zaman dişime göre gelmiyor

medip yazdı:
    ha, bir şey soracaktım bir de;
    hani Edward ve Bella, güneşin ilkk çıkıkları ile çimlere uzandıkları o sahnede Edward'ın Bella'ya göstermeye çalıştığı değişim neydi anlayamadım.
    vücudunun pırıl pırıl parlaması mı, kavrayamadım

bir soru daha:
    şimdi Edward bir vampir, Bella da daha önce hiç erkek arkadaşı olmamış bir taze, yani kısaca biz ona bakire diyelim
    e, peki nasıl olacak da olacak şimdi onların ilişkisi, yani ilk ilişkisi, Edward nasıl dayanacak kan kokusuna
    hadi buyrun yanıtlayın bakalım
    şekerim 3. kitabı bekliyoruz herhalde di mi
    bu soruunun cevabı 3. kitapda ve 4. kitapda.
    Şimdi benim bildiğim birkaçbirşey var ama önemli birşeyler .
    Söylememeliyim bilirsin okuyup bilmek lazım.
    Ama 3 ve 4. kitaplar süper diyeyim sana.

Edward güneş ışığında nuru pak oluyor şekerim, pırlanta kimin çocuk parıl parıl parlıyor

3. Re: ...TWILIGHT

Anladigim kadariyla merak ettigin konular Epsilondan cikan eksik olan bolumun oldugu konular.. Cevirmen o kismi atlamis ve bu kisimi sizler eksik okuyorsunuz..Evet Edward orada vucudunun parlamasini gosteriyor ve Bellanin kendisine dokunmasina izin veriyor.Ve o cayirlikta ilk defa opusuyorlar..

Ikinci soruna gelince,

Biz onun cevabini almak icin bu agustos ayina kadar 4. kitap icin bekledik hayatim..Bi zahmet cikmasini bekle ve oku..Siumdi anlatirsak senin okumana gerek kalmaz. Bu arada Edward da bir bakir.
    medip yazdı:
    ha, bir şey soracaktım bir de;
    hani Edward ve Bella, güneşin ilkk çıkıkları ile çimlere uzandıkları o sahnede Edward'ın Bella'ya göstermeye çalıştığı değişim neydi anlayamadım.
    vücudunun pırıl pırıl parlaması mı, kavrayamadım

bir soru daha:
    şimdi Edward bir vampir, Bella da daha önce hiç erkek arkadaşı olmamış bir taze, yani kısaca biz ona bakire diyelim
    e, peki nasıl olacak da olacak şimdi onların ilişkisi, yani ilk ilişkisi, Edward nasıl dayanacak kan kokusuna
    hadi buyrun yanıtlayın bakalım

medip yazdı:
    sahende yazdı:
    istersen yeni ayı oku bitirdikten sonra da bu işkence bitsin meriç ancak toparlarsın kendini

sonra da edwardın ağzından yazılmış olan ve yarım kalmış olan midnight sun ı oku ve şu an okuduğun kitabın edward gözüyle anlatımını gör.

2. kitap da acı çok fazla bilesin,.
    Yani aşk aşk dedin ya bir de iç yanmasını hissediyorsun derinden.
    Oku kurtul be yawişte

ayrıcana da 2. kitap kaldığı yerden devam ediyor merak etme.
    Şahende, midnight sun çıktı mı ki, ben sadece twilight ve new moon çıktı sanıyordum?
    Acı benim göbek adım dermişim gelsin gelsin
    valla, Yaprak dökümü'nü de ağlamaksız olduğu zaman dişime göre gelmiyor
    efendm bu forumun ilk sayfasında midnight sun diye bir link göreceksin onu oradan yükle 190 sayfalık yarım kalmış bir eser bulacaksın ilk yazılan kitapmış.
    Bu bir rivatey tebiki yazar ilk önce bu kitaba başlamış, kitabını yazarkene hırsızlar çalıp internette yayımlamışlar .
    yazarda sinirlenmiş ve kitabı bitirmemiş ,bellanın düşüncesinden yazmış.

fakat bu aşkı edwardın düşüncesinden de okumak şart.
    yükle şekerciğim şimdi.
    hatta arama buradan yükle http://www.dosya.tc/MidnightSun.pdf.html

5. Re: ...TWILIGHT

hiii karizma yerle bir..
    Serendipity yazdı:
    Size komik bir sey anlatmadan gecemeyecegim.

Simdi bu filme ben bir arkadasimla gidiyorum, ben kitabi okurken bana kitabi anlattirmayan, "Gece korkarim, sus" diyen ama trailer'i gorunce "Gidelim de gidelim" diye tutturan (Robert'i begendi tabe, bir de Cam'i) arkadasimla...

Esi kendisine "Sen uyuyamazsin sonra, korkarsin." demis, o da beni aradi.

Sahne soyle, ben oglumun spor dersini izliyorum, yanimda bir buyukanne ve kari-koca var...Onlar da cocuklarini/torunlarini izliyor.

Telefon calar...

Ben: Alo
    M: Nesli, bu film cok korkunc degil di mi?
    Ben: Ya, ne korkunc olacak, bir tane kavga vardir belki, o kadar...
    M: Ben korktum azicik.
    Ben: Vampirlerden mi korkuyorsun?
    M: Evet.
    Ben: Bunlar iyi vampir, disleri sivri degil. Hem bunlari haci kalplerine batirarak olduremiyorsun.
    M: Gidelim o zaman, tamam.
    Ben: Cullen'lar iyi vampir merak etme. Hadi bye.

Yanimdaki topluluk gozlerini benden kacirarak spor dersini izlemeye devam etti, kimbilir ne dusunduler?

serpil-hale-hande yazdı:
    Baglanti kopuklugu derken kitaplarin birbirinin devami olmasi niteliginde mi soruyorsun Mericcim? Eger oyleyse hayir baglanti sorunu yasamazsin kitaplar birbiinin devami seklinde..Bir de zaten sen bu hizla devam edersen merak etme 15 Aralik da ucuncu kitap Subatta da dorduncu kitap cikacak..Hepsini sirayla okursun beklemeden. Haydi yahu biraz hizlan.

Ve anladigim kadariyla kitaba karsi olan onyargilarin da bri bir yikiliyor..Bizler gibi ask kurbani olup cikmis bir de tirim tirim titriyorsun naber.
    Serpil'cim, kitaplar bir birinin devamıd edin ya, yanlış mı biliyorum Yeni Ay, Alacakaranlık'tan sonraki kitap değil mi zaten? sibel, bana Yeni Ay'a geçmeden Midnight Sun'ı okumamaı tavsiye etmişti. O yüden Yeni AY'ı atalayarak geçmem bağlantı kopukluğuna sebep olamasın dedim.

Bu arada, ben robert'çı değilim, Edward'çıyım, yani hayran olunacak, sırıl sıklam aşık olunacak, baştan çıkarıcı, hem yakın hem bir o kadar uzak durarak çıldırtacak aşk'çıyım.
    Kitabı okurken Bella karakterini filmeki kzıın yüzü ile özdeşleştirebiliyorum ama Edward bir türlü Robert'ın yüzüne bürünemedi zihnimde. Sanırım böylesi daha iyi benim için.

akşamdan aşkama okuyorum, üstelik dikkat ederseniz fazla da buraya takılmıyorum kitabı bir an çnce bitirmek için ama sanırım ben biraz da yavaş okuyorum, hızlandığım zaman aklım başka yere kayıror, cümleleri kaşırıyorum

Hoşbuldum

7. Re: ...TWILIGHT

Zey.neP yazdı:
    ladybug yazdı:
    He is sooooo hot!

serpil-hale-hande yazdı:
    Nesliii,

Karlayil yikmis ortaligi...Senin isinde zor valla.

http://www.youtube.com/watch?v=9dWuH_XJUNc

tek birsey soyleyecegim..he is so coool! Sari sac bu adamin karizmasini yerle bir etmis bence..Siyah sacla cok cok daha bir sey..
    yessssssssss
    Lutfeniniz herkesler elindekiyle yetinmeyi bilsin..Sizin James iniz vardi bildigim kadariyla Zeynep hanfendu.

medip yazdı:
    henüz bitiremedim ilk kitabı, malum, niyayetinde Alice Cullen'in güçlerine sahip bir vampirella değilim..
    sorumluluklarım var, işim, eşim ve dünyalar tatlısı bir oğlum ilgi bekler
    ilerliyorum ama azimle Cullen'ların evine geldi Bella'cık.

Sibel'in dediği bölümler gerçekten de Bella'nın nefesini kestiği gibi nefes kesici,
    bence bu tür aşkların anlatıldığı kitaplar yasaklanıp yakılmalı, nihayetidne elimizdeki ile yetinmek zorunda kalıyoruz, tırım tırım tırmalamalı mı yani???

Yeni Ay'a başlamadan önce sonraki kitapla devam etmelilim dediniz de bizde daha çıkmadı malum, hadi bekledim diyelim, bağlantı kopukluğu yaşamam, di mi?
    bir de zaten Twiligt'ı bitirir bitirmez başlamıyayım diyordum Yeni Ay'a nasıl olsa diğerlerine daha zaman var.
    araya bir "Genom" almayı düşünüyorum, yoksa üst üste kulaklarımıza kadar aşk ile pelte gibi olur evde isyan çıkar diye düşünüyorum
    cok yavas gidiyorsun ama dogru tespit hizli gidince ellerin bo$ kaliyor. ayrica bizlerde okurken cocuklarimiz perisan evimiz sersefil olmustu
    bella 17 bizde onunla 17 yasina indik gayet istekli bir sekilde
    bu tip kitaplarda gizli tehlikeler var gercekten, yazarda bizim kusaktan 3 cocuklu bir kadin. betimledigi bella karekteride kendisine cok benziyor. valla yazari kiskandim cünkü hayalini kurdugu aski kurgulamis yazmis ve ölümsüzlestirmis. neyse konuyu dagitmayayim simdi)

Yeni Ay Türkiye'de elbete cikti, bence araya baska kitap koyma Bella'nin israrli vampir olma hayaliyle devam et. ama yok ev ahalisi magdur olmasin diyorsan , sen bilirsin cünkü yeni ay biraz tehlikeli
    alacakaranlikta baslayan ask serüveni insani mutlu ediyor, negatif bir sey yok ama yeni ay aski en klasik bicimde siniyor.

kisacasi dedigin gibi isyan garantili bir kitap yeni ay.

9. Re: ...TWILIGHT

Baglanti sorunu yasamazsin canim soyleki..Midnight Sun Twilight in aynisi.. Sadece Bellanin gozunden okudugumuz kitabi Edwardin gozunden okuyoruz.. Aslinda besinci kitap olarak Midnight Sun cikacakti fakat gectigimiz ay kitap internete sizdi.Sun yazar biraz durdurdu bu kitabi yazmayi..Ama okursan bagl,anti kopuklugu yasamazsin..Sadece cayirlik sahnesine kadar butun olaylari bir de edwardin gozuyle okuyup Yeni aya devam edersin.

Bir de biz de Edwarda hayraniz canimcim.. Robert o isin maskesi sadece.. Aslinca bakarsaan ben de hala kitabi okurken kafamda Edwardla Roberti bagdastiramiyorum ama Roberta artik olistim ve onun filmde edward olarak oynamasi bence harika..BAskasini bu role dusunemiyorum..Kafamdaki kitraptaki Edward bana ait olarak kaliyor kitabi okudukca.
    medip yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    Baglanti kopuklugu derken kitaplarin birbirinin devami olmasi niteliginde mi soruyorsun Mericcim? Eger oyleyse hayir baglanti sorunu yasamazsin kitaplar birbiinin devami seklinde..Bir de zaten sen bu hizla devam edersen merak etme 15 Aralik da ucuncu kitap Subatta da dorduncu kitap cikacak..Hepsini sirayla okursun beklemeden. Haydi yahu biraz hizlan.

Ve anladigim kadariyla kitaba karsi olan onyargilarin da bri bir yikiliyor..Bizler gibi ask kurbani olup cikmis bir de tirim tirim titriyorsun naber.
    Serpil'cim, kitaplar bir birinin devamıd edin ya, yanlış mı biliyorum Yeni Ay, Alacakaranlık'tan sonraki kitap değil mi zaten? sibel, bana Yeni Ay'a geçmeden Midnight Sun'ı okumamaı tavsiye etmişti. O yüden Yeni AY'ı atalayarak geçmem bağlantı kopukluğuna sebep olamasın dedim.

Bu arada, ben robert'çı değilim, Edward'çıyım, yani hayran olunacak, sırıl sıklam aşık olunacak, baştan çıkarıcı, hem yakın hem bir o kadar uzak durarak çıldırtacak aşk'çıyım.
    Kitabı okurken Bella karakterini filmeki kzıın yüzü ile özdeşleştirebiliyorum ama Edward bir türlü Robert'ın yüzüne bürünemedi zihnimde. Sanırım böylesi daha iyi benim için.

akşamdan aşkama okuyorum, üstelik dikkat ederseniz fazla da buraya takılmıyorum kitabı bir an çnce bitirmek için ama sanırım ben biraz da yavaş okuyorum, hızlandığım zaman aklım başka yere kayıror, cümleleri kaşırıyorum

Hoşbuldum

serpil-hale-hande yazdı:
    Anladigim kadariyla merak ettigin konular Epsilondan cikan eksik olan bolumun oldugu konular.. Cevirmen o kismi atlamis ve bu kisimi sizler eksik okuyorsunuz..Evet Edward orada vucudunun parlamasini gosteriyor ve Bellanin kendisine dokunmasina izin veriyor.Ve o cayirlikta ilk defa opusuyorlar..

Ikinci soruna gelince,

Biz onun cevabini almak icin bu agustos ayina kadar 4. kitap icin bekledik hayatim..Bi zahmet cikmasini bekle ve oku..Siumdi anlatirsak senin okumana gerek kalmaz. Bu arada Edward da bir bakir.
    Ay, Serpil, daha öpüşemediler bile, inanabiliyor musun, ne o çayırda ne de aynı gece Edward'ın Bella'nın odasında kaldığı o gece.. yok yok yok, tık yok
    Bella'ya zarar vermekten korkuyormuş, kırılganlığından, onun bir hareketinin 100 mislini hissedeceğinden işte, ama öyle her haletekin 100 mislinden de korkulmaz ki caaaanııımmmm

Dur, tahmin edeyim ama bildin veya bilmedin deme bana, okuyup doğru bilip bilmediğimi kendim göreceğim. 4. kitapta Bella vampire dönüştürülecek ve dolayısı ile böyle bir sounları kalmayacak, diyorum..

ve

neeeee Edward 100 yıllık bakir mi? ya, bir de ben yanlış mı anladım bunlar kardeşler arasında da ilişkileri oluyor diye bir şey mi anladım yoksa iyice sarpa mı sardım ben konuyu