15. Sayfa - Toplam 18 Sayfa var BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu
Toplam 178 sonuçtan 141 ile 150 arasındakiler gösteriliyor.

Re: TATİLDE HANGİ YÖRELERE,HANGİ TESİSLERE GİTMELİ?

bozcaada yi kesinlikle cok tavsiye ederim , sezon zamani yer bulmak cok zor ama biraz daha sakin zamanda gidilirse tadindan yenmez. bagindan koparilmis kıpkırmızı domatesler yemek , temiz hava, iyot almak, uzum baglarini gezmek ve okyanus gibi bir denizde yuzmek isterseniz muhakkak gitmenizi oneririm.fotograflari isterseniz yuklerim bahamalar desem inanırsınız ) ama simdi usendim yuklemeye )

Fethiye eskiden beri favorimdir ancak orada tatil biraz yorucu oluyor, gencim ben yorulsamda olur derseniz tavsiye ederim.hem kral mezarlıklarını gezebilir, barlarına ugrayabilir hemde muhteşem 2si bir arada denizinde (ölüdeniz- belcekız ) yuzebilirsiniz.

kulturel geziler icin kapadokya harika secim. ozellikle yaz sonu havalar serinleyince.Muazzam bir yer mutlaka gorulmeli.
    ama mutlaka yunak evinde kalın tadı ozmn cıkıyor, ve ürgüpün yerlileriyle de tanışın , çok tatlı teyzeler yoldan geçerken evlerine sizi davet edip nefis hormonsuz üzümlerinden ikram edebilir ))
    paraya kıyıp balona binemedim ancak bir daha ki sefere gidince kıymayı düşünüyorum, inanılmaz bir manzara gerçekten.

marmariste cok hesapli ve guzel oteller buldum bu yaz tatil arastirmasi yaparken ve çok aklimda kalan bi kac yer oldu ama orayi hic bilmem merkezdemidir vs o yuzden tavsiye edemem..mutlaka araştırın size uygun bişeyler bulursunuz.
    dogasi harika ve otellerin ucuz olusu cok cazip.kısmet olmadı inşala seneye yaza )

ben daha cok sessiz sakin tatil, bol doga yesil-mavi veya kulturel gezilerden hoslandigim icin uyarmalıyım.dedigim yerlerde pek eglence aranmamalı.arayanda bulur herhalde )

nacizane aklıma gelenler...
    İyi tatiller

Yaz tatili için Antalya/Side Club Alibey çok tavsiye edebileceğim herşey dahil bir tatilköyü. Aralıklarla 4 kez gittim her gidişimde aynı memnuniyeti yakaladım. Tesisin içinde ayrı bir tatil köyü havasında hem büyükler hem çocuklara hitap eden çoook büyük bir aquparkı var. Yemekler çok çeşitli, odalar biraz eskimeye başlamış ama müşteri memnuniyetine o kadar önem veriyorlarki o konfordan odalar pek rahatsız etmiyor. Bol yeşillikler içinde, görsel güzellikleri olan çok büyük bir tesis. Havuz alternatifi de fazla.İki ayrı animasyon sahnesi var animasyonları inanılmaz güzel. Klasik animasyon oyunları değil bilinmiş dünya klasiklerinden tiyatro ve gösteriler yapıyorlar. Sanırım 75 kişilik animasyon kadrosu var. Birini beğenmezseniz öbür sahneye gidebiliyorsunuz. Temizliğe önem veriyorlar. Önemli tavsiye; erken rezervasyon kampanyasından yararlanırsanız uygun fiyata çok iyi hizmet alabileceğiniz bir tatil köyü.

bu formu pörtletme vakti gelmiş sanırım )))

http://www.etstur.com/Water-Planet-Holiday-Village

biz burayı düşündük fiyatı çok cazip tek kötü tarafı kumsalı yok ve merdivenle iniyorsun denize girmek için ama havuzu bizim için yeterli.

siz nerelere gidiyorsunuz yeni yerler keşfeden varmı ???

Şimdi..
    Tatil ekibi belli oldu..
    Annem,kayınvalidem,görümcem,Ati,ben ve Emir..
    Heryıl Bozcaada,Bozcaada artık sıkıldım..
    Ege düşünüyoruz..
    Çeşme,Alaçatı vs olabilir..
    BAşka yerler de olabilir..
    İstanbul'a max.8 saat uzaklıkta olsun,apart otel tercihimizdir..Yani kendimize ait bir mutfağımız,banyomuz vs olsun istiyoruz..
    Önerebileceğiniz yerler var mı?

Bize gelin didim-altınkum'a...

6. Re: TATİLDE HANGİ YÖRELERE,HANGİ TESİSLERE GİTMELİ?

Biz geçen hafta Antalya CLUB NENA tatil köyündeydik.Çok güzeldi,memnun kaldık.

Geçen sene Antalya Club Voyage Sorgun daydık.Güzelin ötesi,süper bir tatildi diyebilirim.

Re:

ben özellikle çocukla gidilecekse...

şiddetle fethiye hillside beach clubu öneriyorum.

asla pişman olmassınız...

davetiniz için çok teşekkür ederiz. 2 sene önce Didim Clup Patıo da 1 hafta tatil yaptık çok güzeldi yanlız çocuk havuzunun büyük havuzuna çok uzuk bir yere yapılması ve denizin girişinin büyük taşlık olması kötüydü, yoksa havası ve yeşil alana dağılan evleri çok güzeldi. Didimi pek gezemedik. konaklama için başka bir tavsiyeniz olursa sevinirim.

Söylediğiniz oteli çıkartamadım..

Ama orada daha ziyade apart oteller veya 2-3yıldızlı oteller yaygın..

bence altınkum da 'oteller bölgesi'ndekilerden bakın

ben 3yaşımdan beri oradayım yazları,ortalıkta hiç ev yokkenki halini bugun gibi anımsıyorum ,biz merkezde oturuyoruz hatta parkın içinde kiraya ev de veriyoruz ama bizim evlerimiz 2+1 ve kendi işini kendin yapıyorsun.o nedenle ben pek önermiyorum.Alışkanlığı olan müşterilerimiz var ille de kendi başıma evimdeki konforla tatil isterim derler ve her sene gelirler.
    aşırı merkez olmaktan kaynaklanan aşırı gürültü nedeni ile ben artık pek gitmiyorum ama uygun konaklama yeri bulursanız kaçırmayın bence.altınkum un denizi özellikle de çocuklar için bulunmaz yapıdadır..

Hem forumu öne çekeyim, hemde bu arada bir soru sorayım istedim.

Kuşadası veya ayvalık tarafında, aquaparklı bir otel-motel arıyorum.
    Gideniniz,göreniniz,bileniniz ve tavsiye edeniniz var mı?