??) ne oldu??sahende yazdı:
tatataaaaaaam
tatataaaaaaam
o kadar yorgunum ki kendi dikkatimi çekmek için ttaaatttaaaaam yapıyorum kendimehandevrem yazdı:
tatataaaaaaam
))sahende yazdı:
o kadar yorgunum ki kendi dikkatimi çekmek için ttaaatttaaaaam yapıyorum kendimehandevrem yazdı:
tatataaaaaaam
başladım "Alacakaranlık" a
hadi bakalımhandevrem yazdı:
))sahende yazdı:
tatataaaaaaam
başladım "Alacakaranlık" a
akıcılığı güzel kitabın, asıl 2. kitapda başlıyor heyecan macera ama.
sen hangi fikirdesin şimdilik.
Şahende valla harf hataları var arada tabi bu basımevinin hatası ama bunun dışında çok akıcı dediğin gibi..gerçekten okumaya devam etmek için heyecanlıyım ..Bella okulda ilk gününü geçirdi..
Birşey soracağım ; bu dört kitabın tamamı mı olacak film? ya da filmin de devamı olacak mı??(telefonda da sormuştum ama şimdi daha bilinçli soruyorum ))
Lost için geri saymaya ne zaman başlıcaz)??
cok heyecanli bitmisti
aynen heyecanla bekliyoruz , umariz bu sezon da yeni sorular eklemektense biraz cozulmeye baslar dizi.
ilime-bilime bu kdr kafa yorsam atomu parcalardim herhalde )))
başlayalım bencede, şunun şurasında ne kaldı kihandevrem yazdı:
Lost için geri saymaya ne zaman başlıcaz)??
Handeciğim,handevrem yazdı:
Şahende valla harf hataları var arada tabi bu basımevinin hatası ama bunun dışında çok akıcı dediğin gibi..gerçekten okumaya devam etmek için heyecanlıyım ..Bella okulda ilk gününü geçirdi..
Birşey soracağım ; bu dört kitabın tamamı mı olacak film? ya da filmin de devamı olacak mı??(telefonda da sormuştum ama şimdi daha bilinçli soruyorum ))
vizyona girecek olan film ilk kitabın alacakaranlık kitabının filmi.
2. film için kesin başlamışlardır bana göre bu kadar ilgiyi gördükten sonra.
Devam et çok güzel bu ilk kitap .
2. kitap acılar içinde kıvrandığında diye devam ediyor
beyin cimnastiği için start alıyoruz yine yani.Ciseren yazdı:
cok heyecanli bitmisti
aynen heyecanla bekliyoruz , umariz bu sezon da yeni sorular eklemektense biraz cozulmeye baslar dizi.
ilime-bilime bu kdr kafa yorsam atomu parcalardim herhalde )))