şimdi ben bu satırları yazarken 5 kişi daha imzalamıştır e ondan sonra 1000e bişi kalmıyo zaten
acaba kampanya amacına ulaşırmı dünyada bunca manyak varken
şimdi ben bu satırları yazarken 5 kişi daha imzalamıştır e ondan sonra 1000e bişi kalmıyo zaten
bannerleri göremeyenler.efenin_annesi yazdı:
Ya arkadaşlar...
Offline oldum tekrar online oldum, yok...
Hepten kapattım siteyi tekrar açtım yok...
Ben niye göremiyorum yahu yukarda bannerı??*
Var mı benden başka göremeyen???
Delircem ya... Neden olabilir ki?? Var mı bir fikri olan??
bilgisayarınızda AD blocking (reklam filtreleme) olabilir mi acaba ???
sayfa adı banner, resmin adı banner olunca reklam sanıyordur programcık
Bir kere amaç önce ,yasaları düzenlemek , sonrasında, basın, kişiler, kuruluşlar yoluyla bu konuda toplumu duyarlı hale getirmek kolay ve kısa birsey değil bu, uzun süreli ve çok çalışmayı gerektirecek...Banu-Korkmaz yazdı:
anlıyorum bu meşakkatli bir yol umutsuz olmak istemiyorum ama keşke herkes kanunlara uygun davransa off offf her akşam bu haberleri görmekten psikolojimiz bozuldu zaten
İmzaladım bende.Tüm mailimdeki arkadaşarımada göndericem
Emeği geçen herkese çok teşekkürler
Yüreğinize sağlık
işlerimin yoğunluğu sebebiyle çok fazla ilgilenemdim sadece çevremdekilere bilgi erebildim konuyla ilgili.
Şu an itibari ile çalışmalara başlıyorum.
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
ve 2314 kişi olmuş ne güzel...
Bu sabah cocuklar konusunda son derece duyarli oldugunu düsündügüm Müge Anli ya bir e-mail yazdim. Destegini istedim. Gelen e-maillerin bir kismini programinda okuyor, bunuda okur diye umutluyum.
Bir cevap alana kadar israrla yazmaya devam edicem ve yarin sabah tv ekranina yapisip bekliycem. Bakalim ne olacak
KAmpanyanızı destekliyoruz
bizr eski üye olarak, tebrikler her zaman siz ve eşiniz önemli konulara değiniyorsunuz.
Sevgiler