sahende yazdı:
shushu yazdı:
Şu twilight'ı bende merak ediyorum, ama henüz araştırma durumlarına girmedim, bir ara onunlada ilgileneceğim
Lost gibi sürekli bağlayıcı diziler de seyretmek zorunda değilsin, mesela 1 bölümü kaçırsanda fark etmeyen diziler var Ghost whisperer, CSI tarzı diziler... Cnbc-e bu konuda bire bir, her telden var canım
ama dediğim gibi LOst'un üzerine tanımam!!!
sahende yazdı:
shushu yazdı:
Heroes nedense bir türlü sarmadı beni. Şimdi "the tudors" dizisine başladım. Birde Desperate Housewifes'in 5. sezonu balamış, onu indirip seyrediyorum, bu da Desperate Housewifes severlere duyurulur
Yinede Lost gibisi yok, ona göre!!!
sahende yazdı:
aramızda heroes seyredenlerde vardı değil mi haber vereyim dedim ay sonu yeni sezonu başlıyormuş bilginiz olsun.
birşeyi izleme yetimi yavaş yaaş kaybediyorum kazanmam lazım bu da gerekli insana.
losttan başka birşey de izlemiyordum , aslında boş vakitlerimde ben de bakayım bazı dizilere di mi.
isanı bağlayan birşeyler olmalı dizi mizi gibi.
ama twilight'ı bekliyorum
Öncelikle bir cnbc-e dergisi alıp günleri saatleri öğrenmem gerekiyor.
Güzel diziler var anladığım kadarıyla.
Bir de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama digitürk artık bitti mi ne , hiç doğru düzgün dizi yok film yok tatsız tuzsuz mu yoksa bana mı öyle geliyor.
O kadar film var sinemaya yılaardır gidemiyoruz seyretmediğimz bir sürü film olması lazım ama bir tanesine rastlayamaz olduk artık tv de.
D-smart kullananlar ne durumda memnunlar mı acaba, olmadı d smart ı alsak acaba .
Aslında ben uydu isterim emme şimdi dügütürk'ün plus olanı var hd yayın mayın izliyoruz dsamarttada olacakmış.
Kafam karıştı.
Bu yıl film izlemek istiyorum bol bol (ödevlerden kafamızı kaldırabilirsek tabiki).