161. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 61111151159160161162163171211261 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 1.601 ile 1.610 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: ...TWILIGHT

Dinler beni

Kocaya da sabir diliyorum

Sana da bir an once akil fikir.

Ama kitaplar bitmeden gelmez o akil geri herhalde.

gülhan.e yazdı:

Çok söz dinlermiş Nesli belli Anacım şimdilik hülyalı, mülyalı, rüyalı iyi gidiyo,ama koca patlıycak diye korkuyom

Re: ...TWILIGHT

Biz bu güne kadar filmlerin avrupa ile aynı anda vizyona girmesine çok alıştık ara ara bunu yaptılar çünki.
    Türkiye bazı konularda büyük atılımlar yapıyor mesela benim sektörüm olan oyun sektöründe dünya ile aynı anda oyunlar satış abaşlıyor ülkemizde son zamanlarda.

Ben tarihin yine değişeceğine ve avrupa ile aynı anda vizyona gireceği inancımı sürdürüyorum.

Umarım düşüncelerime ortak olurlar yetkililer.
    gülhan.e yazdı:
    S!BEL yazdı:
    yeni haber

filmin tarihi yine degismis yani Türkiye heyecana heyecan katiyorda denilebilir.

Twilight'in vizyona girisi 9.01.2009
    Bkz:

hadi yine iyisiniz, Almanya'da 15.Ocak

Serpil cim basliktaki tarihi yine degistirebilirsin, umarim bu son tarih oynamasidir.
    ay bi karar versinler artık,öldürüp öldürüp diriltmesinler bizi

ladybug yazdı:
    Ama kitaplar bitmeden gelmez o akil geri herhalde.

gülhan.e yazdı:

Çok söz dinlermiş Nesli belli Anacım şimdilik hülyalı, mülyalı, rüyalı iyi gidiyo,ama koca patlıycak diye korkuyom
    Görünen o Mevhibecim

4. Re: ...TWILIGHT

Bunu mutlaka okumalisiniz.

BELLA: So did you do the chemistry homework?

EDWARD: Like, 100 years ago.

BELLA: No, seriously. Quit making jokes about our age difference. I have to do my homework before I go home and cook my dad his dinner.

EDWARD: You are a magnificent flower and the sweet cherry atop my
    ... more life's sundae. Marry me and your life will be distilled bliss, for I do not eat food that requires cooking, and I am rich enough that your chemistry grade matters not a whit.

BELLA: Um, let's not talk about what you eat.

EDWARD: Your wish is my command, fragrant blossom.

BELLA: I don't understand how you can say that. I'm just a plain, awkward girl who needs to strap herself to the commode so she doesn't fall off. Accident-prone is my middle name.

EDWARD: I will sneak into your bathroom and offer my steady, marble-like arms as your supports. No harm shall come to you, my pet.

BELLA: OK, but you have to be really quiet about it and stuff, because my dad is, like, the police chief and even though he can't cook his own dinner, he will totally OWN your undead badonkadonk if he catches you.

EDWARD: (Laughs) Did you just see that? I sprinted to the end of these mossy rocks and back in less time than you took to say badonkadonk.

BELLA: Kiss me unchastely, you sexy beast.

EDWARD: Let's do your chemistry first, and then we shall go for a ride in my Volvo.

BELLA: See? I am ugly. My vampire boyfriend doesn't even want to neck.

Kaynak: MSN

sahende yazdı:
    Biz bu güne kadar filmlerin avrupa ile aynı anda vizyona girmesine çok alıştık ara ara bunu yaptılar çünki.
    Türkiye bazı konularda büyük atılımlar yapıyor mesela benim sektörüm olan oyun sektöründe dünya ile aynı anda oyunlar satış abaşlıyor ülkemizde son zamanlarda.

Ben tarihin yine değişeceğine ve avrupa ile aynı anda vizyona gireceği inancımı sürdürüyorum.

Umarım düşüncelerime ortak olurlar yetkililer.
    gülhan.e yazdı:
    S!BEL yazdı:
    yeni haber

filmin tarihi yine degismis yani Türkiye heyecana heyecan katiyorda denilebilir.

Twilight'in vizyona girisi 9.01.2009
    Bkz:

hadi yine iyisiniz, Almanya'da 15.Ocak

Serpil cim basliktaki tarihi yine degistirebilirsin, umarim bu son tarih oynamasidir.
    ay bi karar versinler artık,öldürüp öldürüp diriltmesinler bizi
    İnşallah Şahende'cim,bir umut bende bekliyorum

ladybug yazdı:
    Bunu mutlaka okumalisiniz.

BELLA: So did you do the chemistry homework?

EDWARD: Like, 100 years ago.

BELLA: No, seriously. Quit making jokes about our age difference. I have to do my homework before I go home and cook my dad his dinner.

EDWARD: You are a magnificent flower and the sweet cherry atop my
    ... more life's sundae. Marry me and your life will be distilled bliss, for I do not eat food that requires cooking, and I am rich enough that your chemistry grade matters not a whit.

BELLA: Um, let's not talk about what you eat.

EDWARD: Your wish is my command, fragrant blossom.

BELLA: I don't understand how you can say that. I'm just a plain, awkward girl who needs to strap herself to the commode so she doesn't fall off. Accident-prone is my middle name.

EDWARD: I will sneak into your bathroom and offer my steady, marble-like arms as your supports. No harm shall come to you, my pet.

BELLA: OK, but you have to be really quiet about it and stuff, because my dad is, like, the police chief and even though he can't cook his own dinner, he will totally OWN your undead badonkadonk if he catches you.

EDWARD: (Laughs) Did you just see that? I sprinted to the end of these mossy rocks and back in less time than you took to say badonkadonk.

BELLA: Kiss me unchastely, you sexy beast.

EDWARD: Let's do your chemistry first, and then we shall go for a ride in my Volvo.

BELLA: See? I am ugly. My vampire boyfriend doesn't even want to neck.

Kaynak: MSN
    Şimdi engliş sözlüğü açtım,akşama anca tercüme ederim

7. Re: ...TWILIGHT

Kolay gelsin

gülhan.e yazdı:

8. Re: ...TWILIGHT

Kanadada beyzbol sahnesinden bir parca gosterilmis.

Burada

VTUNNEL

ladybug yazdı:
    Kolay gelsin

gülhan.e yazdı:

Sağol yaa