101 . kişi olarak da ben kayıt oldum
gerçekten çok güzel oldu ve şuan 118 kişi inşallah çığ gibi büyür ve artık birşeyler yapılır.
101 . kişi olarak da ben kayıt oldum
gerçekten çok güzel oldu ve şuan 118 kişi inşallah çığ gibi büyür ve artık birşeyler yapılır.
Profilime ekledim. Ziyaretçilerden beni okuyan olur belki, belki merak ederler..
Kendi siteme de girmek isterim.
tüm mail listeme gönderdim.
şimdiden imzalamış çoğu arkadaşım.
çığ gibi büyüyeceğine inanıyorum.
Tüm mail listeme gönderdim.
Hepinize teşekkürler. Tüm mail listeme gönderdim. Kardeşime de ayrıca mail attım Yeşim. Kendisi Kanal1'de. Yapabileceği bir şey olur mu bilmiyorum.Haber gelir gelmez iletirim.
İmzaladım, imzalattım şimdi de arkadaşlarıma göndereceğim
Teşekkür ederim
Tüm mail listeme göndermiş bulunmaktayım,herkesin yüregine saglık
Emeği geçen herkese teşekkürler ,
Email listemdeki herkese ilettim
Ben de attım imzamı. Çevreme de gönderdim. Oğlum da okulda Çocuk hakları ile ilgili dergi (acemice aralarında ama olsun) hazırlıcaz diyordu.20 kasım çocuk hakları günü için. Öğretmenine de mesaj attım.
SeL@y yazdı:
Arkadaslar,
Cok onemli bir ricada bulunmak istiyorum.Kampanya linkini mail olarak gonderirken LUTFEN mail adreslerini KIME-To kismina DEGIL,Bcc-GIZLI kismina yazin.
KIME-TO kismina yazdiginizda gonderdiginiz her bir insanin maili,mailin gittigi herkese gorunuyor.
Boylece binlerce mail adresi zincir halinde tanimadigimiz insanlara gorunmez,gereksiz mailler almayiz.
LUTFEN mail adreslerini BCC'ye yazin,sadece gonderdiginiz insan kendi mail adresini gorsun!
Hatta size gonderilen linki forwardliyorsaniz,oncelikle lutfen icerikte gorunen mail adresleri varsa onlari silin