Merhaba,
e-mail adresleri araştırmasına devam ediyorum. Şimdiye kadar toplanan nerelerin adresleri varsa paylaşır mısınız? Boşu boşuna aynı yerlere ait e-mail adresleri toplamaya çalışmayalım.
Merhaba,
e-mail adresleri araştırmasına devam ediyorum. Şimdiye kadar toplanan nerelerin adresleri varsa paylaşır mısınız? Boşu boşuna aynı yerlere ait e-mail adresleri toplamaya çalışmayalım.
Burçin, daha önceki yazışmalarda Nuray ve Zeynep (Canom) mail adresleri konusunda yardımcı olacaklarını söylemişlerdi (Baktım tekrar )harry_potter yazdı:
Merhaba,
Sanırım onlarda ulaşmaya çalıştığımız bir çok yerin mailleri var.
Bir irtibata geçsen.
Son gelismeleri atlamisim, Burcin uyardi. Yarin basin adreslerini ulastiririm. Kimde toplaniyor?harry_potter yazdı:
Merhaba,
Bir de banner, brosur vb konusunda elimden geleni yaparim. Bannerlar icin bir kac slogan cikarmak gerekiyor sanirim.
Kendi mail listeleriniz ya da gruplarınızın değil -bunu özellikle bir daha belirteyim-, kampanya için destek isteyeceğimiz basın organları, yazarlar v.b ile kurumlarınDeMaya yazdı:
Son gelismeleri atlamisim, Burcin uyardi. Yarin basin adreslerini ulastiririm. Kimde toplaniyor?harry_potter yazdı:
Merhaba,
Bir de banner, brosur vb konusunda elimden geleni yaparim. Bannerlar icin bir kac slogan cikarmak gerekiyor sanirim.
e-mail adreslerini bana ya da Yeşim'e iletmeniz lazım. Bunlara belirli aralıklarla kampanya hakkında bilgi ileteceğiz. Bu mail iletimi sunucu tarafından otomatik olarak yapılacak. Yoksa başetmek mümkün olmaz.
ben halihazırda bütün milletvekillerinin adreslerini sunucuya yükledim. Bir kısım basın, TV ve yazarların mailleri de var ama bu konuda ne kadar çok olursa o kadar iyi.
Şu anda, başlamak için tek eksiğimiz 728x90 boyutlarında bir banner. Bir taneyle bile başlayabiliriz. sonra başka bannerleri de ilave edebiliriz.
Merhaba Murat Bey
Mail adresinize istediğiniz ölçülerde bir banner çalısması yolladım.Fikir almak üzere yayınlarsanız çok sevinirim,ben foruma resim dosyası göndermeyi başaramıyorum her nedense.
Teşekkürler
hey! bakin ingilteredeki en onemli cocuk koruma derneginin bana gelen site imza kampanyasi adreslerini vereyim. belki fikir acisindan ise yarar.
ev ici siddetin cocuklar uzerindeki etkisine hukumetin daha fazla onem vermesi icin bi kampanya varmis, ona imza istiyolar.
actim ki, ilk defa karsilastim bu kampanyalarda, gercek imzami atiyorum mouse ile.
http://www.nspcccampaignwall.org.uk/?tracking=email
http://www.nspcccampaignwall.org.uk/...tracking/email
================================================== =======
bunlar benim banner slogan onerilerim: cesitli boyutlarda ve renklerde olsun ki herkes istedigi uygun olcuyu alip sitesine, bloguna vs eklesin.
artistik kismini da tasarladim ama teknik bilmiyorum yapamadim.
banner 1:
alt fon beyaz uzerinde soluk bir aglayan cocuk imaji var.
uzerinde koyu renkle su yaziyo;
Savasin!
Cocuk istismarini
DURDURUN!
yine kenarda caresiz korkmus gozlerle bakan bi cocuk resmi.
__________________________________________________ _______
Susmak izin vermektir!
Cocuk istismarina karsi sesinizi cikarin!
__________________________________________________ _________
================================================== =========
banner3:
bu aslinda uzun is sanirim ama etkili olur.
burcinin yazisinda yazdigi gibi bi goruntu.
cocuguyla mutlu yuruyen bi anne/baba/dede vs mutlu yuzden zoomout yapiliyo..kaldirimin kenarina oturmus bi cocuk uzgun ve yalvaran, imrenen gozlerle size bakiyo seklinde asil resim cikiyo ortaya.
sonra cocugun gozlerine zoomin yapiliyo. bu arada asagidaki cumleler aralara flashback olarak yaziliyor.
__________________________________________________ _
MERHABA
HAZIRLAYIP DA BİR TÜRLÜ GÖNDEREMEDİĞİM,YEŞİM HANIM'LA MURAT BEY'E DE SESİMİ BİR TÜRLÜ DUYURAMADIĞIM BANNER'I GALERİLER BÖLÜMÜNE GÖNDERDİM.BAKMAK İSTEYEN OLURSA.
ARTIK GÖZALTINDAKİ EKRANIMA ŞU SAATE KADAR BIRAKTIĞIM İŞİME DÖNÜYORUM.
HERKESE SEVGİLER
sulex yazdı:
MERHABA
HAZIRLAYIP DA BİR TÜRLÜ GÖNDEREMEDİĞİM,YEŞİM HANIM'LA MURAT BEY'E DE SESİMİ BİR TÜRLÜ DUYURAMADIĞIM BANNER'I GALERİLER BÖLÜMÜNE GÖNDERDİM.BAKMAK İSTEYEN OLURSA.
ARTIK GÖZALTINDAKİ EKRANIMA ŞU SAATE KADAR BIRAKTIĞIM İŞİME DÖNÜYORUM.
HERKESE SEVGİLER
Arkadaşlar;
Mine'den gelen ve bizim beğendiğimiz banner çalışması geldi. Murat dışarda olduğu ve ancak aksam 10 da geleceği için, aksam siteye koyabileceğiz, sizlerin onay ve düşüncesini almak için. Biz, ilk aşamada hemen bu aksam imzaya açabilmemiz ve duyurabilmemiz için bu bannerı öncelikle koyup başlayalım, sonrasında daha hoşumuza giden bir banner olursa değiştiririz diye düşünüyoruz. Sizler ne dersiniz?
Hızlı yazdım, cümleler düşük oldu, şimdi düzeltemiycem, kusura bakmayın
Mine;
Koyabilirsen siteye koyarmısın banner çalışmanı, arkadaşlarda görsün, bizim koymamız az öncede dediğim gibi aksamı bulacak