Bide bunların gözleri niye yeşil yeşil bakıyo,biri bana söyleyebilir mi
CAm'in pardon James'in keyfine diyecek yok ..
bu cekimlerde oyuncular kendi dogal haleriyle, filmde vampirlerin hatta bella nin gözleride kitaptaki gibi bal rengi, kahverengi tonunda.gülhan.e yazdı:
vampirlerinki malum tonu koyulasiyor filan, Bella'nin gözleri kahverengi. hepsi filmde lens takiyor anlayacagin..
anliyorum, yazar twilight'a o kadar cok göz rengininden bahsediyorki , nereye baksan bal rengi, altin rengi gözler ariyorsun
yukaridaki resimler bella ve edward degil. oyuncularin ta kendisi. bella böyle kucaga atlacayacak kiz degil. edward'a james in dibinde bu kadar rahat degildi.. hatirlarsaniz.
He valla bizim bildiğimiz Bella bu değildineyse ben kitaptaki karakterleri gözümde canlandırmaya devam edeyimS!BEL yazdı:
bu cekimlerde oyuncular kendi dogal haleriyle, filmde vampirlerin hatta bella nin gözleride kitaptaki gibi bal rengi, kahverengi tonunda.gülhan.e yazdı:
vampirlerinki malum tonu koyulasiyor filan, Bella'nin gözleri kahverengi. hepsi filmde lens takiyor anlayacagin..
anliyorum, yazar twilight'a o kadar cok göz rengininden bahsediyorki , nereye baksan bal rengi, altin rengi gözler ariyorsun
yukaridaki resimler bella ve edward degil. oyuncularin ta kendisi. bella böyle kucaga atlacayacak kiz degil. edward'a james in dibinde bu kadar rahat degildi.. hatirlarsaniz.
evet kesinlikle saclari usulca kivrilan, gözleri sakin.. tazecik duru Bella yi düsünerek okuyun. yukarida ki kiz her an birini yicek gibi bakiyor
iste filmdeki Bella )
aldigim duyuma göre filmin Türkiye gösterim tarihi degismis.
yeni gösterim tarihi artik 20.02.2009 deniyor.
sonunda Robert'in cocukluguna indim
Robert 8 yasindayken 1
Robert 8 yasinda
Vernon eniştemin bir lafı geldi aklıma "justice!"
S!BEL yazdı:
en dandik filmleri dünya ile aynı anda getirirler , seyredilecek olanı da sonra.S!BEL yazdı:
Ben bunları biiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppp
edward'ın kafası acıcık kocamanca galiba di mi kızlargülhan.e yazdı: