Forumu takipteyim Burçin.
Yapılacak birşey varsa, her zaman hazırım.
Forumu takipteyim Burçin.
Yapılacak birşey varsa, her zaman hazırım.
Resim bikaç sitede var, asıl kaynağını bilemiyorum... Diğer sitelerde de bu konuyla alakalı kullanılmış...eyselim yazdı:
metin konusunda hemfikiriz sanırım, bence çok güzel olmuş.
ellerinize sağlık.
banner da çok güzel, anladığım kadarıyla sadece resim başka siteden alınmış, o sorun olur mu diye düşünülüyor.
Ülker, aldığın site ile iletişime geçme şansımız yok mu, sorulabilir ama böyle önemli bir konu için kullanıldığında sorun çıkaracaklarını sanmıyorum yine de...
Ülker, bu banner da güzel olmuş.
Emeğine sağlık.
Ama sorun olur diyenlerde var. Kanuni açıdan bir sorun olur mu bilemiyorum. Peki, çizgisi güzel bir arkadaşa öneriler getirilse, yeni bannerler çizilse...
Teşekkür ederim öncelikle...Öznur-Zeynep04 yazdı:
Emeğine sağlık.
Ama sorun olur diyenlerde var. Kanuni açıdan bir sorun olur mu bilemiyorum. Peki, çizgisi güzel bir arkadaşa öneriler getirilse, yeni bannerler çizilse...
Yeni, değişik banner önerileri bekliyoruz zaten...
Yeni bannerlar çizilebilir, sadece resim hazırlanıp bu bannerda o resmin yerine yenisi kullanılabilir... vs...
Beklemedeyiz...
gene banner'de kullanacaımız bir sloğan aklıma geldi..''onlar birer fidan,kırmayalım''..
kimse açıklama yapmayınca iş başa düştü ve birkaç gönderiye gözattım.. anladığım kdarıyla teknik gerktiren bir çalışma üzerine yoğunlaşmışsınız.. maalesef benim çok acemisi olduğum bir alan... o yüzden fikir vermekten bile uzağım değil çalışma yapmak.. beni mazur görün... elimden gelen başka birşey olursa ben yine de takipteyim ya da özelden bildirirseniz sevinirim... kalbim sizinle...
Ülker eline sağlık çok güzel olmuş
Ben çok fazla siteye giremiyorum girdiğim zamanlarda çok kısıtlı ama burda olduğumu bilin.
Yapabileceğim ne varsa yaparım.
efenin_annesi yazdı:
İmzama da bir bakar mısınız lütfen!
Şu anda saat sabahın 05.10 ' u... Gece yarısından bu yana banner ve afiş vs üzerinde çalışıyorum...
Baktım sitede herkes uyuyor, evde de akeza... Sakin sakin çalıştım... Çok iyi bildiğim, profesyonel olduğum bir konu değil ama yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
Resmi internette buldum, umarım sorun olmaz...
Orjinali bu;
Tasarım, renklendirme ve slogan bana ait!
Anneçocuk'a uysun diye ağırlıklı olarak mavi üzerine çalıştım...
Umarım beğenirsiniz... Şimdilik imza olarak kullanıyorum, istenirse her türlü kullanıma açıktır, bilginiz olsun... Çorbada benim de tuzum bulunsun...
Sevgiyle;
Ulker bende cok begendim bannerini ellerine saglik.
efenin_annesi yazdı:
Teşekkür ederim öncelikle...Öznur-Zeynep04 yazdı:
Emeğine sağlık.
Yeni, değişik banner önerileri bekliyoruz zaten...
Yeni bannerlar çizilebilir, sadece resim hazırlanıp bu bannerda o resmin yerine yenisi kullanılabilir... vs...
Beklemedeyiz...
Forumu takipteyim bu aralar biraz
rahatsiz oldugum icin fazla giremiyorum
ama üstüme düsen bir görev varsa seve seve
yapabilirim elimden geldigi kadar Ülkercim bende
cok begendim banneri ellerine saglik
bende forumu takipteyim...
metin iyi olmus, bannerde süper. kimsenin cikipta neden benim grafigimi kullandiniz demez bencede...... konu cok hassas bir konu..... anlayisli insanlarin daha tükenmedigini umuyorum.
belki grafigin sahibi bulunabilir ve müsade alinabilir??