Serpil, bir gun once de senin orada olacakmis, yakin mi Orland Square Mall sana?
http://robertpattinsononline.com/ (Upcoming Appearances'in altinda)
Serpil, bir gun once de senin orada olacakmis, yakin mi Orland Square Mall sana?
http://robertpattinsononline.com/ (Upcoming Appearances'in altinda)
Ne yapip edip gidiyorsun, kendini isirtmadan da gelmiyorsun Neslican.Serendipity yazdı:
Amanin, bayilacagim dostlar, bana bir kolonya getirin...
Robert benim dibimdeki alisveris merkezine geliyormus, bu Persembe, 6-8 arasi...
Aralikda buraya geliyor Alice ve Emmett.
Hagi kitap favoriniz hadi yazin?
Hepsini okumayanlar da var ama okuyanlar yazsin en azindan.
Benim ki Eclipse.
dün kitap bitince eşime çok ısrar ettim ille dışarı çıkalım kitap alalım diye çıkartmadı yaaa,sinir oldum erkenden yattım o yüzdenserpil-hale-hande yazdı:
Buyuk kucuk , yasli genc demiyor herkes senin gibi serisini eve almak icin akin ediyor.. Bir sure sonra o da yetmiyor kitapla ilgilic ikan yeni seyleri almak icin didiniyorsun. Kolay gelsin ..Gazaniz mubarek olsun kizalr..Siz simdi taze bagimlisiniz.Aciniz buyuk olur.
kitabı aldığımı söylememişim size.
şu an ortalarında filanım , fırsat yok ki anacığı akşamları yatmadan önce 1-2 saat okuma fırsatım oluyor.
Dila elimde görse kita kayıplara karışır.
Şimdi ben yeni ayı okuyorum ilk kitaptır umarım.
Ay Sahende inanmiyorum sana 2. kitaptan baslamissin okumaya.
sahende yazdı:
şu an ortalarında filanım , fırsat yok ki anacığı akşamları yatmadan önce 1-2 saat okuma fırsatım oluyor.
şu saat itibari ile ilk kitap bitmiş bulunuyor yani ALACAKARANLIK şimdi 2. kitaba devam edebilirim.ladybug yazdı:
Ay Sahende inanmiyorum sana 2. kitaptan baslamissin okumaya.
sahende yazdı:
Ama yarın , artık uyumam lazım
Bu arada ilk kitabı temin etmemde yardımcı olan arkadaşım şeyda'ya buradan teşekkr ederm.
şeyda kitaptaki edward ile oyuncu edwart çok benzemior di mi.seyda&oguz yazdı:
ya bıraz benzetmısler ama kıtaptakı sankı daha saheser bı yaratık gıbın durdu bana ...yanı kıtabdakı edward gıbı bı adam bu dunyada yoksahende yazdı:
şeyda kitaptaki edward ile oyuncu edwart çok benzemior di mi.seyda&oguz yazdı: