Türkân'ın hazırlamış olduğu dilekçe şu şekliyle bana da uygun görünüyor. Fikri olan başk arkadaşlar var mı?
Bu arada şimdilik forumun ilk sayfasına bu dilekçeyi taşıyayım mı?
Türkân'ın hazırlamış olduğu dilekçe şu şekliyle bana da uygun görünüyor. Fikri olan başk arkadaşlar var mı?
Nuray\'cım;NRY yazdı:
bireysel gönderiler de yapacak mıyız?
bende fazlasıyla mail adresi var..
daha önce de yazdım,
valiliklerin, yerel ve ulusal tv , gazete ve dergilerin adresleri var..
size ulaştırayım mı?
Şu anda değil, kampanya başladığı zaman , bütün tanıdıklarımıza bu kampanyayı duyurmalıyız. bu kampanyadan haberleri olmasını ve kampanya için vericeğimiz adrese girerek katılmalarını sağlamaya çalışmalıyız.Ve onlarında kendi çevrelerine bunu duyurmalarını istemeliyiz, zincirleme olarak
harry_potter yazdı:
Türkân'ın dilekçesi şu şekliyle bana da uygun görünüyor. Fikri olan başk arkadaşlar var mı?
Burçin'im bu hepimizin dilekçesi. Ben sadece biraraya getirdim.
Sana da ayrıca çok teşekkür ediyorum kendi adıma, böyle bir konuyu buraya taşıdığın, takipcisi olduğun için..
bazen imza icin linkler veriliyor burada..Yeşim_Yıldırım yazdı:
Nuray\'cım;
Şu anda değil, kampanya başladığı zaman , bütün tanıdıklarımıza bu kampanyayı duyurmalıyız. bu kampanyadan haberleri olmasını ve kampanya için vericeğimiz adrese girerek katılmalarını sağlamaya çalışmalıyız.Ve onlarında kendi çevrelerine bunu duyurmalarını istemeliyiz, zincirleme olarak
cok kolaylıkla girip sadece ismimizi yazıp gönderiyoruz..
böyle bir teşkilat kurulursa harika olur..
sanırım dedigim seyden sözediyorsun sende..
oldumu
Evet öyle gibiNRY yazdı:
bazen imza icin linkler veriliyor burada..Yeşim_Yıldırım yazdı:
Nuray\'cım;
cok kolaylıkla girip sadece ismimizi yazıp gönderiyoruz..
böyle bir teşkilat kurulursa harika olur..
sanırım dedigim seyden sözediyorsun sende..
Cümleyi eksik kurduğum için üzgünüm Türkâncım, düzeltiyorum hemen. Türkân'ın hazırlamış olduğu demeliydim.
Smyrna yazdı:
harry_potter yazdı:
Türkân'ın dilekçesi şu şekliyle bana da uygun görünüyor. Fikri olan başk arkadaşlar var mı?
Burçin'im bu hepimizin dilekçesi. Ben sadece biraraya getirdim.
Sana da ayrıca çok teşekkür ediyorum kendi adıma, böyle bir konuyu buraya taşıdığın, takipcisi olduğun için..
Alinti yapmadim ama mer1966 nickli arkadasimiz sanirim bilmedigi icin butun bilgilerini burdan dogru acik acik yazmis, silip ozelden yazmasi daha saglikli olucak sanki ne dersiniz???
evt bilemedim nasıl siliyim
Meral sil bilgilerini.Genele yazma :özelden lütfen ..mer1966 yazdı:
com bu kızımın mail adresi bunu kullanıyorum adım bende varım seve seve yeterki çoçuklarımızın saçının teline zarar gelmesin