tavuk suyuna şehriye
z.yağlı pırasa
ciğer kavurma
kakaolu soğuk pasta
tavuk suyuna şehriye
z.yağlı pırasa
ciğer kavurma
kakaolu soğuk pasta
sağolasın Çiğdem'cim..Anneciğinin ellerine sağlık.. ailenizden kimin doğum günü ise mutlu yıllar diliyorumidilara yazdı:
mutlu yillar gulhancimgülhan.e yazdı:
dünden kalan pirinç pilavından yayla çorbası yaptım..
patatesli bezelyeli köfte..
domatesli bulgur pilavı
söğüş salata
eşimin doğum günü için aldığım çikolatalı vişneli pasta..
yarin da biz de kalmis d.gunu pastasi olacak aksam yemeginde
bugun annem dokturmus masallah ..
mantarli tavuk\
kup kizartmis patates
barbunya
z.yagli kereviz
karnabahar salatasi vardi
ben de simdi cikolatali muffen ve nesquickli kurabiye yaptim ..ama hic yemedim bitmesin diye
Tarhana çorbası
Dünden kalan köfte yemeği
Yumurta soslu makarna+sarımsaklı yoğurt
turp ve havuç salatası
Köfte yemeği ne? Ben tembeli de birazdan köfte yapacak da, ona göre senin tariflerin güzel olur ya, fırında köfte mi?gülhan.e yazdı:
Tarhana çorbası
turp ve havuç salatası
Yok canım fırında yapmıyorum..patatesleri dörde bölüp çiğden tencereye diziyorum..köfteleri üzerine kızartmadan diziyorum,bezelyeleri önceden bi on dakka haşlıyorum suyuna salça, iki kaşık sıvı yağ,ve tuz ekleyip köftelerin üzerine gezdiriyorum..çok hafif ve lezzetli oluyor..honan yazdı:
Köfte yemeği ne? Ben tembeli de birazdan köfte yapacak da, ona göre senin tariflerin güzel olur ya, fırında köfte mi?gülhan.e yazdı:
Tarhana çorbası
turp ve havuç salatası
Tamam öyle yapayım o zaman, sağolgülhan.e yazdı:
Yok canım fırında yapmıyorum..patatesleri dörde bölüp çiğden tencereye diziyorum..köfteleri üzerine kızartmadan diziyorum,bezelyeleri önceden bi on dakka haşlıyorum suyuna salça, iki kaşık sıvı yağ,ve tuz ekleyip köftelerin üzerine gezdiriyorum..çok hafif ve lezzetli oluyor..honan yazdı:
Tarhana çorbası
turp ve havuç salatası
Hayriye bezelyen yoksa koymayabilirsin,ben dün değişiklik olsun diye ekledim canımcım..honan yazdı:
Tamam öyle yapayım o zaman, sağolgülhan.e yazdı:
Tarhana çorbası
turp ve havuç salatası
Kuzu etli nohut yemeği
Pirinç pilavı
Karışık Turşu
Sütlü irmik tatlısı
Tekir kızartma
Salata
Turşu
Toblerone