İki film izledim,
beğendim,
duygusalım yani
İki film izledim,
beğendim,
duygusalım yani
Sonu biraz abartı olmuş ama güzeldi
Bizim evde hemen hemen her akşam bu film izleniyor desem bide yetmiyomuş gibi Deniz hanım her defasında beni de dans etmeye kaldırıyor desem o da yetmiyormuş gibi müziklerini netten indirdik arabada dinliyoruz desemmedip yazdı:
taze taze izledik az önce
danslı manslı eğlenceki bi film
uzandığım yerden kıvırtmama, kfam sallamam ve omuz silkmeme sebep oldu
özet için
Bende izlemiştim Beyaz Melek'i gerçekten harika bir film.
Devrim Arabaları hakkında fikri olan var mı?
helal be derimgülhan.e yazdı:
Bizim evde hemen hemen her akşam bu film izleniyor desem bide yetmiyomuş gibi Deniz hanım her defasında beni de dans etmeye kaldırıyor desem o da yetmiyormuş gibi müziklerini netten indirdik arabada dinliyoruz desemmedip yazdı:
taze taze izledik az önce
danslı manslı eğlenceki bi film
uzandığım yerden kıvırtmama, kfam sallamam ve omuz silkmeme sebep oldu
özet için
tam ona göre müzikler zaten, diyorum ya ben bile yattığım yerde bir yerlerim oynayıp durdu.
eğeleneceli biraz da Fare Dance nostaljisi yapmak isteytenlere bire bir.
Ferzan Özpetek'İn "Mükemmel bir gün" filmine gittim.
Beni çok etkiledi.
Son derece gerçekçi, çarpıcı ama bir o kadar üzücü bir film... Oyunculara diyecek laf yok.
2 gündür sık sık filmdeki sahneleri düşünüyorum. Mutlaka görülmeli.
Dün akşam da Mustafa filmine gittim. Hakkında kadar çok okudum ki çok süpriz olmadı. Ama pek çok görüntüyü ilk kez görmek güzel bir süpriz oldu. Fikriye ne güzel kadınmış meğer... Ve Atatürk ne kadar yaşından büyük gösteriyormuş...
Benim varr..Forum da açmıştım vizyona girdiği gün izledim..nerdogan yazdı:
Devrim Arabaları hakkında fikri olan var mı?
Ben çok beğendim...
Şiddetle tavsiye ediyorum..
http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=101205&forum=1#forumpost181 7555
İzlediğim iki filmi tavsiye etmeye geldim..
Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama ben daha yeni izleyebildim..
Özellikle ''ANESTEZİ''ye bayıldım..Çok iyi bir film gerçekten..
İzleyin.
KONUSU:Clay, geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında “anestezik farkındalık” adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ancak yine anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Clay, zihni içinde bir yolculuğa çıkar.
Yönetmen : Joby Harold, Joby Harold
Senaryo : Joby Harold
Oyuncular : Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard, Lena Olin, Christopher McDonald
Filmin Türü : Drama, Gerilim
Orijinal Adı : Awake
Yapımcı Firma : GreeneStreet Films
Yapım Yılı : 2007
Yapım Ülkesi : ABD, Japonca
Orijinal Dili : Yngilizce
Filmin Süresi : 84 dakika