Birde, bu konuda niye dernekle ortak çalışıyoruz? Dernekle ortak çalışacaksak, isterseniz dernekle bir de biz konuşalım
Birde, bu konuda niye dernekle ortak çalışıyoruz? Dernekle ortak çalışacaksak, isterseniz dernekle bir de biz konuşalım
Evet lutfeen aayrica elimden gelen birseyler olursa sahsim adinada hazirim .Smyrna yazdı:
Songül'cüğüm de (serden) adının eklenmesini istiyor.
aylin_ yazdı:
tabii varım
sabah erol un ölüm sebebi belli oldu mu diye uyandım
sabahtan beri gidip gelip bu forumu okuyorum
biz bir erolu bile kurtaramamışken diye geçiyo içimden sabah beri
tabii ki burda tabii ki yanınızdayım
Aktarmak istediğim bir bilgi var.
Sevgili Erol'un hastanede verilen ölüm raporu 'darpa bağlı ölüm' olmasına rağmen, adli tıptan neredeyse beş ay sonra verilen rapor, kanser. :-x
Bunu duymak çok güzelYeşim_Yıldırım yazdı:
Arkadaşlar,
Forumun tamamını okuyamadık, ayrıntılı bir sekilde, ne yapıldı, ne yapmayı istiyoruz, şu ana kadar neler yapıldı bir özetlerseniz, biz annecocuk olarak birseyler düşünücez...
Murat- Yeşim
Bir çok kez yazdımda bu dileğimi, anneçocuk olarak yapacak çok şeyimiz olduğuna inanıyorum.
Yeşim_Yıldırım yazdı:
Yeşim, ben bir yandan okurken burada yazılanları, diğer yandan da, bir derneğe bağlı olmadan anneçocuk siteli anneler olarak böyle bir dilekçeyi bakanlığa gönderebilir miyiz diye düşünüyordum?
Yasal prosedürü nedir bilmiyorum.
Onun için iyi ki girdin bu foruma, ne dersin, ne dersiniz (Murat ve sen)
Merhaba Yeşim,
yapmak istediğimiz sosyal sorumluluk projesi oluşturup etki edebilecek alan kazanmak.
Çocukların cinsel istismarı konusunda annelerin asla kabullenemeyeceğini yetkili birimlere hissettirmek.
Bu konuda her kafadan bir ses çıkmasına mani olmak için başın kimin olacağına karar vermek yerine bu konuda hali hazırda kurulmuş platformlarla işbirliği yapmayı daha sağlıklı bulduk.
Eğer Murat ve Yeşim olarak katılmak isterseniz şimdilik onaylanan bu sisteme gireceksiniz yok eğer anneçocuk olarak birşey yapacaksanız sizlerle birlikte yol almak bizim için çok daha iyi
Çizgi filmlerde şiddete hayır kampanyası yaptığımız zaman sen varmıydın? O zaman o kampanyada; 1 haftada 10 bin imza toplamıştık. ve ilgili bakanlıklar, RTÜK, basın kuruluşlarına her bir imza için mail göndermiştik ve çok ses getirmişti. o dönemde şiddet içeren çizgi filmleri kaldırtmıştık yayından..Smyrna yazdı:
Yeşim, ben bir yandan okurken burada yazılanları, diğer yandan da, bir derneğe bağlı olmadan anneçocuk siteli anneler olarak böyle bir dilekçeyi bakanlığa gönderebilir miyiz diye düşünüyordum?
Yine öyle bir imza kampanyası yapılabilir ama yardımınız lazım
Songülcüm, seni de eklerim hiç merak etme. Seni ekleyebilmem için İnci&Deniz'in girmesini bekleyeceğim. Ayrı ayrı listeler olmasını engellemek amacıyla.serden yazdı:
Evet lutfeen aayrica elimden gelen birseyler olursa sahsim adinada hazirim .Smyrna yazdı:
Songül'cüğüm de (serden) adının eklenmesini istiyor.
Yeşim_Yıldırım yazdı:
Çizgi filmlerde şiddete hayır kampanyası yaptığımız zaman sen varmıydın? O zaman o kampanyada; 1 haftada 10 bin imza toplamıştık. ve ilgili bakanlıklar, RTÜK, basın kuruluşlarına her bir imza için mail göndermiştik ve çok ses getirmişti. o dönemde şiddet içeren çizgi filmleri kaldırtmıştık yayından..Smyrna yazdı:
Ben kendi adıma her tür yardıma hazırım.
Ne yapmamız gerektiğini söyle sen.
sen söyle ne lazımYeşim_Yıldırım yazdı: