Eğer hiç ara vermeden upuuzn yazılan forumları okuyamıyorum.Okuyayaım diyorum ,kopuyorum .
Bunun yerine satır arası vererek yazmak daha mantıklı ve okunur
Eğer hiç ara vermeden upuuzn yazılan forumları okuyamıyorum.Okuyayaım diyorum ,kopuyorum .
Bunun yerine satır arası vererek yazmak daha mantıklı ve okunur
uzun forumları okumakta zorlanıyorum..çünkü burda olduğum zamanlarda aynı anda işlerimi takip etmek zorundayım..
olmuyor yani.
Uzun uzun alıntılamaları okumuyorum, kişi kendinden birşey yazmışsa okuyorum.
Bazı kişileri çok okuyorum,bazı forumlardan daralıyorum vs vs.
Ben kişilerin yazıyı kopyalaması yerine kendisinin özet geçmesini tercih ediyorum.
Vaktim varsa uzun yazarım.
Hatta kısa yazamam, yazmaya başlayınca kopuyorım bazen.
Alıntılama yapıyordum gerekli oluyordu bazen, artık yapmamaya çalışıyorum, uyarılardan sonra.
Bu arada sırada yapmayacağım anlamına gelmez tabii
Genelde kendimi anlatırım bu yüzden uzar gider yazım.
Şu sıra az vaktim olduğundan az ve öz yazmaya çalışıyorum.
Yazmaya başlıyorum yine bakıyorum uzamış kelimeler.
Şekil, bknz. cevaplarım.
Kısa cevaplarım sanırım sayılıdır.
Uzun yazmaktan sorumlu ve sınırsız üye Ebruliiiiii
Ha uzun yazmanın ötesinde birde kelimeleri uzatıyorum nedenseee.
farketmez
çokuzunsa vaktim varsa okurum çok kısaları daha rahat okurum anlaması zor şeyler yazılmışsa baştan bırakırım okumam değişir yani duruma göre
aynen..
aylin_ yazdı:
bir kaç kişi ne kadar uzun yazarsa yazsın konuşma tadında okuyorum
uzunnn alıntıları genelde es geçiyorum
mutlaka her foruma şöle bi bakıyorum
vaktim oldugunda uzun forumlarida okurum, konu ilgmi cekmiyorsa okumam, ama okumadan cevap vermem hic bir foruma, ne kadar uzun olursa olsun
Kısa yazmaı istesem de beceremiyorum, kaptırıyorum kendimi sanırım...
Konu ilgimi çekiyorsa yapılan yorumlar dahil tek tek okurum mümkün olduğu kadar...
İlgimi çekmeyen konular da çok yoktur aslında...
Ama Adana'da yaşayan biri olarak İstanbul'da bir adres soruluyor ya da tarif ediliyorsa örneğin, ilgimi çekmiyor, çekemiyor doğal olarak...
Bak yine uzuyor, yazdıkça yazıyorum, kendimi duruduramıyorum, olmuyor, parmaklarım otomatik dolaşıyor klavyede, yapamıyoruummm, duramıyooorruummmmmmm... imdaaaaatttt...
STOPefenin_annesi yazdı:
Kısa yazmaı istesem de beceremiyorum, kaptırıyorum kendimi sanırım...
Konu ilgimi çekiyorsa yapılan yorumlar dahil tek tek okurum mümkün olduğu kadar...
İlgimi çekmeyen konular da çok yoktur aslında...
Ama Adana'da yaşayan biri olarak İstanbul'da bir adres soruluyor ya da tarif ediliyorsa örneğin, ilgimi çekmiyor, çekemiyor doğal olarak...
Bak yine uzuyor, yazdıkça yazıyorum, kendimi duruduramıyorum, olmuyor, parmaklarım otomatik dolaşıyor klavyede, yapamıyoruummm, duramıyooorruummmmmmm... imdaaaaatttt...
Dur
cikmaz sokak.
alıntı yazı ise eğer okumak istesem de okuyamıyorum, kopuyorum bir yerden sonra
başa dönüyorum ama yine olmuyor...
eğer kişi kendini anlatmışsa ne kadar uzun olsa da okuyorum