Dilerim herşey kolay ilerler.
Dilerim herşey kolay ilerler.
Hiçbir fikrim yok hakkatten . Ama ne olursa olsun çağır ben gelir yardımcı olurum sana . Yakınsın nasıl olsa Marmara Üniv Hastanesi de yakın çekinme arkadaşçım gelirim valla.
canım ya çok geçmiş olsun ağlama hemen lütfen hastahane işleri hakikaten çok zor ama sağlığı içinde olması gerekiyor güçlü olmaya çalış lütfen allah güç versin sabır versin sağlık versin canım
önemli bişey çıkmamasını tüm kalbimle diliyorum allah şifa versin
sevgilerimle
zekiye
Sağol canım, düşünmen yeterli, üstesinden geleceğim inşallah, ama şu an için süpriz oldu benim için göz yaşlarıma hakim olamıyorum..
İlk çekildiğinde 5 aylıktı bir süre uyudu bir sürede kıpırdamasın diye biz tuttuk, öyle çektirmiştik.
Şimdi ne uyur ne tutulur, herhalde uyuturlar, bu filmi çekmek için damardan bir miktar radyasyon veriyorlar, ben bundan endişeleniyorum zaten, sorduğumda zararından çok faydalı var diye cevapladılar, minicik bebeklere de çektiklerine göre diye kendimi avutuyorum..
İlacı veriyorlar ve makinasına yatırıyorlar bir cihazla böbreğin adım adım hareketlerini çekiyorlar...
Konu çocuklar olunca sıkılmakta haklısın Ayşegül.
Ben sorunun ne olduğunu kaçırmışım ama mart ayından bahsediyorsun, yani gündemde olan bir konuymuş anladığım. Bir an önce sonuca ulaşıp rahat bir nefes almanız en iyisi olabilir. Telaşını ve sıkıntını anlayabiliyorum. Gönlünü ferah tut ne olur. Allah yardımcınız olsun. gelişmelerden bizi haberdar et.
Çok geçmiş olsun. Umarım herşey iyi gider. Bütün dualarım sizinle.
çok geçmiş olsun hayatım mutlu haberlerini bekliyoruz
canım allah acil şifalar versin....
beterin beteri vardır lafını unutma....
allah sana sabır yavruna da sağlık versin....
Ayşegülcüm üzme kendini..allah daha beter birşey vermesin..Dilerim tüm sonuçlar seni güldürecek şekilde olur.
Adaşım çok geçmiş olsun.
Benzer sorunları yaşadım
kolay değil Allah yardımcınız olsun.
İnşallah hiç birşey çıkmaz