çok fazla duymaya başladığım bir konu masaj, ilgilenen var mı aramızda? bana güvenli ve profesyonel bir şekilde masaj yaptırabileceğim bir yer önerebilecek olan var mı? özellikle anadolu yakasında...
çok fazla duymaya başladığım bir konu masaj, ilgilenen var mı aramızda? bana güvenli ve profesyonel bir şekilde masaj yaptırabileceğim bir yer önerebilecek olan var mı? özellikle anadolu yakasında...
Doğru bir şekilde uygulanırsa yararlı olduğuna inanıyorum, rahatlıyorum , sırt ve boyun ağrısı çok çekerim, yaptırdığım zaman ağrılarım azalıyor.
Hayatım boyunca hiç masaj yaptırmadım ancak faydalı olduğuna inanıyorum. Ben her ne kadar gidemesem de Pamukspora üyeyim. Orada masaj var. Size yakınsa istersen bir araştır derim.
Sevgiler,
Sema
Birde hep merak ediyorum Gunda'nın anlamı nedir acaba ? Bir ara Çerkezim demiştiniz yanılmıyorsam. Çerkezce bir isim mi acaba ? Yeri gelmişken benim annemde Çerkezdir.
canım bir zamanlar sitemizde Özlem Öğüş diye bir arkadasımız vardı. onun esi sirket kurmustu bununla ilgili. mesai saatlerinde isyerlerinde masaj yapıyorlardı. insallah mesajını okurda irtibat kurar. istanbulda calısıyorlardı.
sevgiler
Yakın bir arkadaşımın güzellik merkezinde profesyonelce yapılıyor ancak ben masaja karşıyım,daha doğrusu masaj derken kastettiğin şey zayıflamaksa evet acayip yararı oluyor ama ömür boyu yaptırmak lazım,bıraktığın an vücut çöküyor,yok hayır normal masaj diyorsan çok profesyonel birine yaptırmanı tavsiye ederim,riskli bir iş.Dolaşım sistemi problemlerine neden olabiliyor.
herzaman omuzlarimla problemim vardir
uzun sac kestigim zaman tutulur ütü yaparken zorlanir kaslarim gerilir
doktorum bana 6 ayda bir 6 seans masaj yaziyor
haftada iki defa gidiyorum saglik sigortam karsiliyor
yaklasik 20 dakika fango maskesinden sonra 20-30 dakikalik masaj yeniden dogmus gibi hissediyorum
kosmetik masaj sadece rahatlamak
arada bir roberte masaj yapiyor ben cok seviyor ve cok faydasini görüyorum
zeynepcim gidiceksin soyle kaliteli bi hamama masajin hasini yapsinlar sana .artik bi hafta kendine gelemezsin
ay evet hamam araştırayım ben. bayanlara da masaj yapanlar vardır, değil mi?
vildancım, zayıflamakta faydalı olduğunu ben de düşünmüyorum sonuçta yağlara ne yapabilir ki masaj? amacım rahatlamak...
ama iyi bir yer bulmak lazım doğru...
Hülyacım,
Herkese lazım bu sağlık sigortasından.