yok kuzum ben gatasaraylı kalayım renklerimiz bile aynıSerendipity yazdı:
Bir gun herkes Slytherin'li olacak.
yok kuzum ben gatasaraylı kalayım renklerimiz bile aynıSerendipity yazdı:
Bir gun herkes Slytherin'li olacak.
Bella isterse herşey söyleyebilirim, hiç bella olmazayben yazdı:
inanmıyorum inanmıyorum bu fransızlara güven olmuyor hatta cadı olanlara bile hep içten dıştan bölücülük peşindeler yakında fransız cadı atalarımı katlettinizde der buharry_potter yazdı:
Bana vereceğim ilk görev Lupin'i öldürmek olsun mu Bella. Ne olur ne olur! Bana yar olmadı kimseye olmasın
Ya da Tonks ile savaşayım. Çok eline ayağına dolanıp işini engelliyordur. Maksat sana yardım olsun
cadılar toplanın deniz kabuğu kulübesine gidiyoruz flour ya içkiyi fazla kacırmış yada iyi bir sopa iştiyor yetin gayriharry_potter yazdı:
Bella isterse herşey söyleyebilirim, hiç bella olmaz
sana bir bardak soguk su - ikram edeyim mi canimcimharry_potter yazdı:
İngiliz "D"si ile birlikte olan ben değilim amaZey.neP yazdı:
ingliz "D" lerine pek bayiliyorsun ama
kızlar şimdi ron gelir kapatayım bilgisayarı
gene sallana sallana gelmiştir ben idman yapayım az gelince asalar konuşacak savaş var )
ahh bu erkek milleti muggle olanıda bir büyücü olanıda ))
Elinden geleni ardina koyma evladim. Berhudar ol.
harry_potter yazdı:
Bana vereceğim ilk görev Lupin'i öldürmek olsun mu Bella. Ne olur ne olur! Bana yar olmadı kimseye olmasın
Ya da Tonks ile savaşayım. Çok eline ayağına dolanıp işini engelliyordur. Maksat sana yardım olsun
Cedric'e "Labirent" de bakalim, bak ne oluyor...
Kacacak delik aramazsa boyle olayim...
Simya'ninAnnesi yazdı:
Peeeehhhh.. Al bi tane daha.. hep birbirinizi kollarsiniz zati.. Cedriccancagizim yanimda olmasaydi Bella'yi bi de de gorurdum de hadi neyse..ayben yazdı:
noluyoz ya boş bırakmaya gelmiyor neyse zaten ginnynindi harySimya'ninAnnesi yazdı:
Bababa koruyucu anne pozlari felan, iskence vs.. Ne zaman iskence ettik ciroz ogluna..ladybug yazdı:
Evet degisin bitsin artik bu iskence.Simya'ninAnnesi yazdı:
Sahi Ginny, sen simdi Cedric'i bana verip (Fleur akliyla bin yasasin) Harry'i geri aliyomusun almiyomusun, onu bi de
Bu da son olsun artik.
sen simdi kina da yakarsin oldun olasi en cok Ginny'i sevmistin, ogluna layik gormustun.. beni zaten hic bir zaman gelinden bile saymamistin... :roll:
Neyse yaw...
-Cedriiic yanasmaya devam et bakiim guselim
ama çok sevindim buna (şinanayda yavrum sina şinanay rooon kurtulduk harry den ginny geri alıyor duyduuunmuu ) tabi aileler bir arada kalmalı cocukların ve yaşlıların ruh sağlığı acısından
Narcissa: Oyle bacim, dinlemez bu erkek musveddeleri yasgunu filan...ayben yazdı:
kızlar şimdi ron gelir kapatayım bilgisayarı
gene sallana sallana gelmiştir ben idman yapayım az gelince asalar konuşacak savaş var )
ahh bu erkek milleti muggle olanıda bir büyücü olanıda ))
Bellatrix: Hoyt Narcissa.
Narcissa: Sustum.
Ozlemissinizdir diye getirdim benim gereksiz kardesimi...
Dagilin minik Gryff'ler sizi...
Parazit yapiyorsunuz.
ayben yazdı:
cadılar toplanın deniz kabuğu kulübesine gidiyoruz flour ya içkiyi fazla kacırmış yada iyi bir sopa iştiyor yetin gayriharry_potter yazdı:
Bella isterse herşey söyleyebilirim, hiç bella olmaz
Serendipity yazdı:
Cedric'e "Labirent" de bakalim, bak ne oluyor...
Kacacak delik aramazsa boyle olayim...