Bence çıt pıt hanımlardanEbruli69 yazdı:
Ser verip sır vermiyor ama bizim kuşaktan olduğu kesiiiiiiiiin bence.Anci yazdı:
Funda Tinimini değil Yanlış hatırlamıyorsam
Bence çıt pıt hanımlardanEbruli69 yazdı:
Ser verip sır vermiyor ama bizim kuşaktan olduğu kesiiiiiiiiin bence.Anci yazdı:
Funda Tinimini değil Yanlış hatırlamıyorsam
[size=large]Biricik Tinimini'miz İnci'miz mutlu yıllar,nice güzel yaşlar seninle olsun,yüzün gülücük dolsun [/size]
Bu da pastan
Tinimini Hanımlar ,
80 dönemine ait neler hatırladıklarımızı paylaşalım mı ?Öncesi ya da sonrası hakkında aklımızda ne varsa
Anci yazdı:
[size=large]Biricik Tinimini'miz İnci'miz mutlu yıllar,nice güzel yaşlar seninle olsun,yüzün gülücük dolsun [/size]
Bu da pastan
sevgili ikizim,
çok teşekkür ederim
ama ben pasta almiyim, tavuk suyuna çorbamı içiyorum şimdi, sonra yatıp bir terlesem, aranıza güzelce dönerim inşallah.
Geçmiş olsun ikizim,iyi bak aman kendine.
Al kendi elcağızlarımla buldum internetten,tavuk suyuna çorba
Şöyle bir sıcak su torbası veriyim mi?
Sorumu tekrarlıyorumAnci yazdı:
Tinimini Hanımlar ,
80 dönemine ait neler hatırladıklarımızı paylaşalım mı ?Öncesi ya da sonrası hakkında aklımızda ne varsa
kimse bişi hatırlamıyo mu yaAnci yazdı:
Tinimini Hanımlar ,
doğaldır ama aradan onca sene geçmiş
Yanda benden başka çete üyesi yok ki.Hepsi çok yoğun maşallah tü tü ops:arda_mira yazdı:
Tinimini Hanımlar ,
Ah güzelim teyzelerimiz öğle yemeğinden sonra uyuyakalmışlardır Biz varız burda biz gençlerle idare etAnci yazdı:
Yanda benden başka çete üyesi yok ki.Hepsi çok yoğun maşallah tü tü ops:arda_mira yazdı:
Tinimini Hanımlar ,
Siz ne hatırlıyosuniz ki bebeler.Daha doğmamıştınız bile hihihiheserecem yazdı:
Ah güzelim teyzelerimiz öğle yemeğinden sonra uyuyakalmışlardır Biz varız burda biz gençlerle idare etAnci yazdı:
Tinimini Hanımlar ,
Gelir benim çetem ,okur bilgilenirsiniz.Ben de oğluşu alayım şimdi.Az sonra anlatmaya başlayacağım merak etmeyin