Bu yeniymis.
Bu yeniymis.
Empire dergisinden.
di mi? Hani bu kiz annesiin aldigi VS pijamayi getirmedigi icin hayiflaniyordu, Bosunaymis bu hayiflamalar..baksana bu don hic aratiyormu onu.ladybug yazdı:
Gozlerim yuvalarindan firladi Serpilserpil-hale-hande yazdı:
tv spot #1
twilight tv spot #2.... son video
Ikisinde de trailer da olmayan degisik birkac sahne var.
Bella kitapta paspal pijamalar giymiyormuydu ya..Bu giydigi ufacik sey de neyin nesi?
GAriban Edwardim iyi dayanmis evelnene kadar.
Bunu gormemitim cok guzelmis.ladybug yazdı:
Bu yeniymis.
Bir arkadas bu foto icin sanki edwardi sonradan photoshopla eklemisler gibi demisti... Sonradan dahil olmus gruba sanirimladybug yazdı:
Empire dergisinden.
Hadi canim?
Kimmis o arkadas bakiiim?
serpil-hale-hande yazdı:
Bir arkadas bu foto icin sanki edwardi sonradan photoshopla eklemisler gibi demisti... Sonradan dahil olmus gruba sanirimladybug yazdı:
Empire dergisinden.
photoshop konusnda usta bir arkadas deyim anla sozunun ne kadar dogru olabilecegini mevhibem..ladybug yazdı:
Hadi canim?
Kimmis o arkadas bakiiim?
serpil-hale-hande yazdı:
Empire dergisinden.
Edward bir beyefendi Serpilcim. Teessuf eder seni KINIM KINIM KINARIMserpil-hale-hande yazdı:
di mi? Hani bu kiz annesiin aldigi VS pijamayi getirmedigi icin hayiflaniyordu, Bosunaymis bu hayiflamalar..baksana bu don hic aratiyormu onu.
ay nbeni niye kiniyrosun bakiim.Donu benmi giyip ciktim cocugumun karsisina. Baksana kinanak sahis siyah donuyla beyefendimizi bastan cikarmak icin elinden geleni ardina koymuyor.Edepsiz Bella.ladybug yazdı:
Edward bir beyefendi Serpilcim. Teessuf eder seni KINIM KINIM KINARIMserpil-hale-hande yazdı:
di mi? Hani bu kiz annesiin aldigi VS pijamayi getirmedigi icin hayiflaniyordu, Bosunaymis bu hayiflamalar..baksana bu don hic aratiyormu onu.
Hmmmmm! tamamdir Serpilim.
Guzel bir foto yine de.
serpil-hale-hande yazdı:
photoshop konusnda usta bir arkadas deyim anla sozunun ne kadar dogru olabilecegini mevhibem..