yok canım, finali herkesten sır gibi sakladıklarından, o zaman kimse (oyuncular dahil) finali bilmesinler diye böyle yapmışlar. Adamlar senin gibi garantici valla
yok canım, finali herkesten sır gibi sakladıklarından, o zaman kimse (oyuncular dahil) finali bilmesinler diye böyle yapmışlar. Adamlar senin gibi garantici valla
hadi biz seyirciyiz bize bunu yapıyorlar , bu oyunculara yazık değil mi, yazık günah okmuşlar tabuta bunları gerim gerim gerilmişler.shushu yazdı:
dikkat ettiysen en çok da locke gerilmiş onu seçmişler tabuta
şaka maka da ben artık lostun senarstlerini çözdüm beni şaşırtmaları gerekiyor artık.
birşey olduğunda arkasından şu gelecek diyebiliyorum bu ara bana iyi gelecek bir kaç yeni bölümde toparlarım kendimi.
sen merak etme, onlar niye bu kadar ara veriyorlar sanıyorsun, bize diziyi unutturmak ve onların yazacaklarını tahmin edemememiz için. Bizi yine şaşırtacaklar, gerçek Lost tadında "Lost"un 5. sezonunu seyredeceğimize eminim.
Gerçi flaxhbach ve forwardlar olmayacakmış ama....Hadi hayırlısı
imzan da çok şıkmış.shushu yazdı:
sen merak etme, onlar niye bu kadar ara veriyorlar sanıyorsun, bize diziyi unutturmak ve onların yazacaklarını tahmin edemememiz için. Bizi yine şaşırtacaklar, gerçek Lost tadında "Lost"un 5. sezonunu seyredeceğimize eminim.
az kaldı şule 3-4 ay kaldı.
işin kötğsğ zaman geçsn diyoruz ama yaşlanıyoruz haksızlık bu , lostu beklerken yaşlandık
teşekkür ederim canım, dizinin kendisi şık, imzam nasıl olmasın
öylede böylede yaşlanıcaz zati, bırakta Lost beklerken yaşlanalım amafanatik bir konuşma oldu benimkisidesahende yazdı:
imzan da çok şıkmış.shushu yazdı:
az kaldı şule 3-4 ay kaldı.
işin kötğsğ zaman geçsn diyoruz ama yaşlanıyoruz haksızlık bu , lostu beklerken yaşlandık
sayiti ozledım benn
ay şahende çok güldüm tövbe tövbe hakkaten ))sahende yazdı:
sağolasın şuleciğim işte buydu benim verdiğim linkteki görüntüler.shushu yazdı:
birde buraya bak Handecim
http://www.lost.web.tr/lost-4-sezon-finali-son-sahne-alternatifleri-video/handevrem yazdı:
bende direk vtunnel açılıyo youtube dan mı?? direk vtunnel dan youtube a açılmıyor verdiğin link şahende göremedim ???
ama ben anlamadım bunu ciddi çekmişler hani fotomontaj filan değil di mi izledin sende.
acaba diyorum hepsini deneyip en çok locke' mu yakıştırdılar tabuta töbe töbe
Sağolun arkadaşlar ..yani işte..final sahnesi için hazırlanmış 3 alternatif ve en mantıklısı locke muş herhalde..ama bayanlardan birinin en son söylediği bye bye diyen locke oldu ve diğeride diyorki "gerçi dizide kim gerçekten bye bye dediki.."gibi birşey..bence locke ölmedi..)
bu çeteyi ihmal ediyoruz hanımlar işte size güncel haberler (alıntıdır):
5.01 “Because You Left”
5.02 “The Lie”
5.03 “Jughead”
5.04 “The Little Prince”
5.05 “This Place is Death”
5.06 “The Life and Death of Jeremy Bentham”
Bölümlerin isimlerine bakarsak :
1. bölümde adadan ayrilan oceanic 6′lisi ile ilgili olacak. Muhtemelen adaya geri dönme sebepleri.
2. bölümde yalan soylemek zorunda kalan 6′linin sanki yalanları ortaya çıkacakmış gibi..
3. bölüm sanki Hurley hakkında… Jughead, karikatur dünyasında bir karakterin ismi.. Dizi de bu tip yayınlarla haşır neşir olan Hurley var…Belki de Charlie ve Mr. Eko’nun niye Hurley ile temas kurduğuna dair bilgiler verilecek..
4. bölüm ya Aaron ya da Walt hakkında olacak gibi duruyor..
5. bölüm adada ölümlerin gerçekleseceği bölüm. Henry Gale olayı da belki açığa çıkar..
6. bölüm ise hepimizin sabırsızlıkla beklediği John Locke’un hayatı ve ölümü hakkında… 5.ve 6. bölüm birbirleri ile baglantili olacak.. Belkide Richard’in niye John Lock’u hayatı boyunca 2-3 kez ziyaret ettiğini öğreniriz..
Arkadaşlar bunlar sadece benim yürütebildiğim ve gerçeğe dayanmayan tahminler…
Sizlerin yorumlari ne ?
Ali
Şulecim hiç boşlarmıyım ya..ama moralim bozuluyor artık çok uzadı..shushu yazdı:
bu çeteyi ihmal ediyoruz hanımlar işte size güncel haberler (alıntıdır):
5.01 “Because You Left”
5.02 “The Lie”
5.03 “Jughead”
5.04 “The Little Prince”
5.05 “This Place is Death”
5.06 “The Life and Death of Jeremy Bentham”
Bölümlerin isimlerine bakarsak :
1. bölümde adadan ayrilan oceanic 6′lisi ile ilgili olacak. Muhtemelen adaya geri dönme sebepleri.
2. bölümde yalan soylemek zorunda kalan 6′linin sanki yalanları ortaya çıkacakmış gibi..
3. bölüm sanki Hurley hakkında… Jughead, karikatur dünyasında bir karakterin ismi.. Dizi de bu tip yayınlarla haşır neşir olan Hurley var…Belki de Charlie ve Mr. Eko’nun niye Hurley ile temas kurduğuna dair bilgiler verilecek..
4. bölüm ya Aaron ya da Walt hakkında olacak gibi duruyor..
5. bölüm adada ölümlerin gerçekleseceği bölüm. Henry Gale olayı da belki açığa çıkar..
6. bölüm ise hepimizin sabırsızlıkla beklediği John Locke’un hayatı ve ölümü hakkında… 5.ve 6. bölüm birbirleri ile baglantili olacak.. Belkide Richard’in niye John Lock’u hayatı boyunca 2-3 kez ziyaret ettiğini öğreniriz..
Arkadaşlar bunlar sadece benim yürütebildiğim ve gerçeğe dayanmayan tahminler…
Sizlerin yorumlari ne ?
Ali
yukarıda yazan tahminlerde isabetli gibi
ilk 6 bölüm ismi kesinleşmiş diyosun eh hadi bakalım iyice gaza getiriyorlar beklerken yaşlandık bea)
bozma moralini handecim, bak adamlar ortamı sıcak tutmak için arada ceee yapıyorlar, kendilerini unutturmuyorlar Öyle böyle derken Kasım'da geldi, az kaldı be yauhandevrem yazdı:
Şulecim hiç boşlarmıyım ya..ama moralim bozuluyor artık çok uzadı..
yukarıda yazan tahminlerde isabetli gibi
ilk 6 bölüm ismi kesinleşmiş diyosun eh hadi bakalım iyice gaza getiriyorlar beklerken yaşlandık bea)