Bilenler bilir, ben sigarayı iyi ve çok içerim, ve bundan da zevk alırım. Yine bilenler bilir, yıllar önce gördüğüm Ms atağından sonra gittiğim doktorlar stresten uzak dur, (sigara içtiğimi duyan doktorlar) eğer sigarayı bırakmaya çalışman en ufak bir stres yaratacaksa sende, bunun zararı sende sigaradan fazla olabilir gibi şeyler demişlerdi...
Evelki aksam, merak ettim; şimdi ben sigarayı bıraktım desem bir süre içmesem, ne olacak diye Hayatın bir gerçeği zaten sıkıntısız, stressiz bir yaşam yok insan hayatında... EEE bende en son gördüğüm atağın üstünden , çok sıkıntılı ve zor günler yaşadım ve bir şey olmadığına göre, bir sigara stresi kalmıştı denemediğim, şimdi onu deniyorum Dün 1 bugün 2 bakalım ne olucak...
Yakında Ms uzmanı doktorlar bana teşeekkür edecek, tıp tarihine geçecem ;Sıkıntı, stres Ms i tetiklemiyor diye ispat edeceğim
Bu arada; hala gecmeye grip ve öksürüğüm olduğu için, muhtemelen bağışıklık sisteminde de şu anda bir zayıflık söz konusu, yani tam bir test oluyor, Bu hastalığın , bağışıklık sistemi ile, stresle, sıkıntı ile ilgisi olmadığını kanıtlayacağım, bana şans dileyim
Gelişmelerden sizi haberdar ederim