Fena degildi, utu yaparken guzel vakit gecirmeme yardimci oldu.
Fena degildi, utu yaparken guzel vakit gecirmeme yardimci oldu.
Memento da aklıma bayram ettiren filmlerdendi. Şiddetle tavsiye ederim.shushu yazdı:
Memento ile büyük başarı sağlayan Christopher Nolan, 3 usta oyuncunun izlenmeye değer oyunuyla çok iyi bir senaryoyu beyazperdeye aktarmış bu kez.
İnsomnia'yı da izledim ama şuna dikkat ettim, Insomnia, bir filmi bir kaç izleme merakım ve zamanım olduğu zamana denk gelmesine ramğmen bir kere izlenmiş tarafımdan. Bir gösterge olabilir filmle ilgili... iyiydi ama yine de.
15 yasinda hamile kalan Juno'nun hikayesi. Baba acayip cooool. Guzeldi begendim ben.
Hollanda'da geçen bir Nazi-Yahudi filmi. Değişik bir bakışı açısı işlenmiş olamsı izlenmeye değer kılıyor. Film Almanya, Belçika, Hollanda, İngiltere ortak yapımı.
Şiddetle tavsiye ederim.
özet ve ayrıntı
"21" Matematik (aslında basit matematik) zekasını Vegas'ta kumar masalarındaki kağıtları sayarak paraya çevirmenin filmi.
En ilginç tarafı da hikayenin gerçeğe dayalı yaşanmış öyküden olması. Bitirme tezini bu konu üzerine yapan bir grup öğrencinin hikayesinden konu edilmiş.
özet
Dün başka bi arkadaşım tavsiye etmişti.Bugün aldım izleidm.Az önce bittimedip yazdı:
"21" Matematik (aslında basit matematik) zekasını Vegas'ta kumar masalarındaki kağıtları sayarak paraya çevirmenin filmi.
En ilginç tarafı da hikayenin gerçeğe dayalı yaşanmış öyküden olması. Bitirme tezini bu konu üzerine yapan bir grup öğrencinin hikayesinden konu edilmiş.
özet
Süpermişşş bayıldım Çok heyecan vereciydi
Uzun zamandır bi filmi izlemekten bu kadar zevk almamıştım.Kitap gibi filmdi
Aklıma Olasılıksız'ı getirdi.
ohh, ne güzel, ben de kendi kendime mi konuluyorum burad bazen diye geçiriyorum aklımdammer_ve yazdı:
Dün başka bi arkadaşım tavsiye etmişti.Bugün aldım izleidm.Az önce bittimedip yazdı:
özet
gerçekten de masada oturanlar kadar olmasa da heyecan yapmıştım ben de ama iyi toparladı durumu.
Cavin de süperdi ama allah için
Yok yok kendi kendine konuşmuyorsunmedip yazdı:
ohh, ne güzel, ben de kendi kendime mi konuluyorum burad bazen diye geçiriyorum aklımdammer_ve yazdı:
özet
gerçekten de masada oturanlar kadar olmasa da heyecan yapmıştım ben de ama iyi toparladı durumu.
Cavin de süperdi ama allah için
Ben geçenlerde burdan bakıp 10 tane dvd aldım...
Beğenilerinize güveniyorum yani
Hepsini izlemedim henüz izleyince yazarım
Tür : Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008
Yönetmen : Jon Avnet
Senaryo : Russell Gewirtz
Görüntü Yönetmeni : Denis Lenoir
Müzik : Ed Shearmur
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular
Robert De Niro (Turk) , Al Pacino (Rooster) , Carla Gugino (Karen Kleisner) , John Leguizamo (Dedektif Perez) , Donnie Wahlberg (Dedektif Riley) , Curtis '50 Cent' Jackson (Spider)
New York polis departmanında çalışan iki deneyimli dedektif, her ne kadar hazır olmasalar da emekli olmak üzeredirler. Emekli olmadan önce kendilerine son bir iş daha verilir.
İki ortak, hukuki sistemin açıklarından yararlanarak yasa dışı yollardan huzuru sağlamaya çalışan ve suçluları kendi yöntemleri ile cezalandıran bir seri katilin izini sürmeye başlar.
Sürükleyici,heyecanlı ve şaşırtan bir finali var..
Tavsiye ediyorum, izleyin.
Bizde izledik bir hafta önce..hatta eşime filmin sonunu tahmin ettiğimi söyledim ,filmin ortalarında..hadi canım filan dedi sonuçta benim dediğim çıktı..sanırım çok fazla polisiye gerilim romanı okuduğumdan olsa gerektibetto yazdı:
Tür : Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008
Yönetmen : Jon Avnet
Senaryo : Russell Gewirtz
Görüntü Yönetmeni : Denis Lenoir
Müzik : Ed Shearmur
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular
Robert De Niro (Turk) , Al Pacino (Rooster) , Carla Gugino (Karen Kleisner) , John Leguizamo (Dedektif Perez) , Donnie Wahlberg (Dedektif Riley) , Curtis '50 Cent' Jackson (Spider)
New York polis departmanında çalışan iki deneyimli dedektif, her ne kadar hazır olmasalar da emekli olmak üzeredirler. Emekli olmadan önce kendilerine son bir iş daha verilir.
İki ortak, hukuki sistemin açıklarından yararlanarak yasa dışı yollardan huzuru sağlamaya çalışan ve suçluları kendi yöntemleri ile cezalandıran bir seri katilin izini sürmeye başlar.
Sürükleyici,heyecanlı ve şaşırtan bir finali var..
Tavsiye ediyorum, izleyin.