2. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 54 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Re: babalar ve çocukları

Bizim babamız benden daha sabırlıdır oğluşlara.İşten geldiğinde herikiside atlar boynuna garibim üzerini değiştirmeye ancak zaman bulur.eşimin çocuklarla arası herzaman iyi olmuştur,farklı bir elektriği vardır çocuklarla.Onlarla oyun oynar ,güzel konuşmalar yapar,paylaşımları çok fazladır çocuklarıyla.Oğlum çok fazla babayı örnek alır ve söylediklerini dinler.sanırım şanslıyım.

boyle forumlari cok seviyorum.
    babasiyla ogullarimin cok tatli ve iki tarafli iliskileri var.
    dylan'in uzerindeki tatli otoritesine bayiliyorum rr'in. gercekten lazim.
    her ikisinede her firsatta zaman ayirir, yogun olsa dahi kesinlikle simdiye kadar once ailesi sonra i$i gelir.
    dylan ile yaptiklari oyunlar:
    bahcede futbol, saklambac, frizbi, tilkileri canavarlari yoketme, kedileri korkutma, cadir'in icinde oynama, elma agacindaki elmalari firlatma birbirlerine, asker komutan, trampolinde ziplama, yerlere tebesirle yazma, kovalambac filan
    evin icinde; her turlu gures, (kilic guresi ozellikle), vahsi hayvanlarla oynama, korsan gemisi ile oynama, lego zimbirtilari, cesitli el becerileri oyunnlari, dunya koruculari oyunlari, supermarket saticiligi, dondurma saticiligi, cafe sahibi olma, baddies and goodies oyunlari, tv seyretme, cok ender nintendo wii, resim cizmeye bayiliyorlar, bazen ders calisirlar, rr'in kendi tamamen icra ettigi kizilderili cadirlari (battaniyeler koltukalr sandalyeler kullanilarak) kidknex

bunun haricinde sinemaya gitmeye bayilirlar beraber bazen mcdonald'a da giderler, en cok ta legoland'e gitmeyi seviyorlar beraber

brandon ile yaptiklari da guga gaga oyunlari, havada ziplatma, kucci kucci kucci demeler

ay bir gormen lazim
    ben esim kadar calissam degil bunlari yapmayi cenemi acmaya halim kalmazdi.

dylan'in uzerindeki tatli otoritesine bayiliyorum rr'in. gercekten lazim.
    her ikisinede her firsatta zaman ayirir, yogun olsa dahi kesinlikle simdiye kadar once ailesi sonra i$i gelir.
    dylan ile yaptiklari oyunlar:
    bahcede futbol, saklambac, frizbi, tilkileri canavarlari yoketme, kedileri korkutma, cadir'in icinde oynama, elma agacindaki elmalari firlatma birbirlerine, asker komutan, trampolinde ziplama, yerlere tebesirle yazma, kovalambac filan
    evin icinde; her turlu gures, (kilic guresi ozellikle), vahsi hayvanlarla oynama, korsan gemisi ile oynama, lego zimbirtilari, cesitli el becerileri oyunnlari, dunya koruculari oyunlari, supermarket saticiligi, dondurma saticiligi, cafe sahibi olma, baddies and goodies oyunlari, tv seyretme, cok ender nintendo wii, resim cizmeye bayiliyorlar, bazen ders calisirlar, rr'in kendi tamamen icra ettigi kizilderili cadirlari (battaniyeler koltukalr sandalyeler kullanilarak) kidknex

bunun haricinde sinemaya gitmeye bayilirlar beraber bazen mcdonald'a da giderler, en cok ta legoland'e gitmeyi seviyorlar beraber

brandon ile yaptiklari da guga gaga oyunlari, havada ziplatma, kucci kucci kucci demeler

ay bir gormen lazim
    ben esim kadar calissam degil bunlari yapmayi cenemi acmaya halim kalmazdi.

Re: ah şu babalar!

kızım buyudukce ılıskılerı daha da iyileşiyor
    kucukken daha azdı kucagında bıle durmazdı
    banım kızın cenesı yetiyor babasına
    bende arkadan destekcıyım kızıma
    kadın egemenlıgı kurarız yakında

Blog Girişleri
    13

PEARL yazdı:
    Bizim babamız benden daha sabırlıdır oğluşlara.İşten geldiğinde herikiside atlar boynuna garibim üzerini değiştirmeye ancak zaman bulur.eşimin çocuklarla arası herzaman iyi olmuştur,farklı bir elektriği vardır çocuklarla.Onlarla oyun oynar ,güzel konuşmalar yapar,paylaşımları çok fazladır çocuklarıyla.Oğlum çok fazla babayı örnek alır ve söylediklerini dinler.sanırım şanslıyım.
    kesinlikle şanslısın..
    hem sen hem de cocukların
    babaya tebrik

Blog Girişleri
    13

gülay74 yazdı:
    saolsun ilgileniyor
    ama tabi benim kadar değil.

pazar günleri ben evde iş yaparken baba- kız
    gezmelere gidiyorlar

ben birşey demiyorum kızım ikna ediyor babasını

Allah bozmasın..
    çok daha güzel günler görsünler baba kız

Blog Girişleri
    13

PENGUIN yazdı:
    ne harika sulecim..
    şanslısınız cok..
    maşallah

bazı erkeklerin hamurunda var babalık..
    isteyerek, içinden gelerek yapıyor onlar ne yapıyorlarsa..
    hamurda olmayınca olmuyor galiba..

Blog Girişleri
    13

ZeynebiMelegim yazdı:
    kızım buyudukce ılıskılerı daha da iyileşiyor
    kucukken daha azdı kucagında bıle durmazdı
    banım kızın cenesı yetiyor babasına
    bende arkadan destekcıyım kızıma
    kadın egemenlıgı kurarız yakında
    bizde de var bu dayanısma
    kızlar buyudukce anneye yoldas oluyorlar..

15 gunde 1 32 saat vakıt gecırıyor .

Blog Girişleri
    13

zeynepdilara yazdı:
    Nuray cığım

Benim sıkıntımı anlatmışsın... Babamız aslında soğuk bir baba değildir..Yinede bazen kaliteli zaman geçirmek önemli zamanın uzunluğu önemli değil desekte olmuyor.. Eşim yoğun çalışıyor.. Pek zamanı olmuyor oğlu ile öğle arası görüşmeye.. Bazı sıkıntılar yaşıyoruz bu günlerde baba oğul ve okul arasında.. Bu gün birlikte hamburger yemeye gitmişler.. Arda bir mutlu.. Baba oğul gezmekten.. Babamla aramız iyi anne ben şu ödevlerimi halledeyim dedi gelince... Ama şunu çok iyi biliyorum ki sorun çözülmeye başlandığında eşimde rutin hayatına devam edecek..

Herşeyin paylaşılmış hali anlamlı oluyor.. Zamanın sevginin... Bazen imkanlar izin vermiyor paylaşmaya..
    seni anlıyorum oya..
    babayla ilişkinin kalitesinin ne kadar büyülü oldugunu, buna duyulan ihtiyacı..
    umarım ki cabuk unutup, rutine dönmezler ..
    ergen olduklarında cok gec olmaz umarım...