nilsu 29 ekim dolayısı ile koroya katılmış, gösteri için kırmızı etek beyaz gömlek istediler
mağazalara girip çıkıp şaşkına dönmek istemiyorum zamanım da yok, bu ikiliyi neresi satıyordur bileniniz var mı ?
nilsu 29 ekim dolayısı ile koroya katılmış, gösteri için kırmızı etek beyaz gömlek istediler
mağazalara girip çıkıp şaşkına dönmek istemiyorum zamanım da yok, bu ikiliyi neresi satıyordur bileniniz var mı ?
Ceylanda çok şık beyaz bluzler var kızlara.Ama düz kırmızı etek gözüme çarpmadı Suzan.
beyaz gomlek kolay her yerde bulursun,,kirmizi etek bak ben suna bayildim,
http://www.gap.com/browse/product.do?cid=6286&pid=624792&scid=624792002
model önemli değil benim için, kırmızı etek ve beyaz gömlek olsun yeter.. bu gösterdiğin etek güzel de nasıl alıcam?halide yazdı:
beyaz gomlek kolay her yerde bulursun,,kirmizi etek bak ben suna bayildim,
http://www.gap.com/browse/product.do?cid=6286&pid=624792&scid=624792002
ceylan bana uzak ama olmadı hafta sonu oraya bakarım..elifgencer yazdı:
Ceylanda çok şık beyaz bluzler var kızlara.Ama düz kırmızı etek gözüme çarpmadı Suzan.
bu forumu demet online olduğunda üste çekmek lazım , o kesin bilir
suzi gap artik tr de var,,istinye pakrta,,ve bakirkoyde var neydi adi yeni acildi,capcity de ,,int ten bak,,
Bu sezon kızlara göre etek bulmak amma zor oldu .
Mertin kız arkadaslarının anneleriyle cok dolastık etek bakmak icin ..Kızlar pembe-kırmızı vs gibi canlı renkleri sevimli etekleri seviyorlar..Ama her yerde cocuklara göre kahverengi-gri-siyah tonlarında etekler yapmıslar
Önceden haberim olsaydı ,bu sabah bir palladium yapıp geldim..Biraz bakınırdım kırmızı etek nerde var diye ..( telefon almıstım oradan ,bir parcası eksik verimiş onun icin gittim..gitmişkn hızlıca turladım ..ohh sakin sakin kimsecikler yokken bakmak ek keyifliydi)
Zarada beyaz gömlek ,bluz ceşitleri var ..
kızmızı etek pancoda yada best te varmıdır acaba :roll:
mothercare'lere bakabilirsiniz. bir de zeyland'in avrupa yakasinda da magazasi vardi sanirim. orada da olabilir...
bende ilkokulda korodaydım. bnmde kırmızı pileli bi eteğim. beyaz gömleğim ve kırmızı kravatım vardı o günler geldi aklıma
bişeyi aradığında bulması çok zor oluyo. aramasan her yerde gözüne ilişir
türkmen mağazalarında da bulabilirsin. okulların bu tarz kıyafetleri genelde onlarda oluyor.