Ilk basta nasil elestirdiler bir de di mi?
Utansinlar simdi.
Ben ilk goruste evet bu Edward demistim.
Ilk basta nasil elestirdiler bir de di mi?
Utansinlar simdi.
Ben ilk goruste evet bu Edward demistim.
Ben de elestirmistim Mevhibem..Ama kafamdaki Edwardla alakasi yoktu..Simdi cocugun rol kesisini gordukce aklim duruyor. Muhtesem otesi..
Okul icinde havali havali yuruyuslerini gordun mu.. NAsilda mutlular herkes kendilerine bakarken.
Ya birde ilk opucuk meadow sahnesinde degilmiydi..BUnlar karanlik bir yerde oopusuyorlar ne is.
Tuuuuuu! utan simdi bakiyim.
Meadowdaydi evet, burasi Bella'nin odasi olabilir.
Degistirdiler mi acaba? Yoksa biz mi yanlis hatirliyoruz?
serpil-hale-hande yazdı:
Ben de elestirmistim Mevhibem..Ama kafamdaki Edwardla alakasi yoktu..Simdi cocugun rol kesisini gordukce aklim duruyor. Muhtesem otesi..
Okul icinde havali havali yuruyuslerini gordun mu.. NAsilda mutlular herkes kendilerine bakarken.
Ya birde ilk opucuk meadow sahnesinde degilmiydi..BUnlar karanlik bir yerde oopusuyorlar ne is.
He utancimdan kahrimdan oluyom..Rahatladin mi..
yok ya biz dogru hatirliyoruz da degistirmisler sanirim.
Ama meadow da olmasi daha romantikdi be..Ilk gezileri birlikte..Orada olamsinin onemi vardi..Bellanin odasinda hergece Edward var zaten.Bir ozelligi olmaz ki.
Meadow da bellayi ormanda turlatip sonrasinda i just want to try one more thing demesi ve opmesi lazim.
Rahatladim
Ben bir de gunes isiginda cildi nasil parlayacak onu merak ediyorum. Onu yapmazlarsa kendimi intihar ederim.
eVET BAK ben onu gozumde canlandiramiyorum bir turlu.. Insallah pullarla simlerle filan yapmaya kalkmaz Catherine aplam.ladybug yazdı:
Rahatladim
Ben bir de gunes isiginda cildi nasil parlayacak onu merak ediyorum. Onu yapmazlarsa kendimi intihar ederim.
Geri birsey yapmaya gerek yok..Rob in yuzune iki su sicrat gunese cikar zaten ay gibi cocuk parim parim parlayacaktir.
100. sayfamiz hayirli ugurlu olsun Mevhibem.
Catherine ablam yapmaz oyle birsey bence. Yakismaz racona.serpil-hale-hande yazdı:
eVET BAK ben onu gozumde canlandiramiyorum bir turlu.. Insallah pullarla simlerle filan yapmaya kalkmaz Catherine aplam.
Geri birsey yapmaya gerek yok..Rob in yuzune iki su sicrat gunese cikar zaten ay gibi cocuk parim parim parlayacaktir.
100. sayfamiz hayirli ugurlu olsun Mevhibem.
Bilgisarla birseyler yapacaklardir muhtemelen diye dusunuyorum, dedigin gibi alsinda Robert'in ihtiyaci yok ya.
Hayirli olsun Serpil'im. 3 kere Horay cekiyos serefine. HAzir misin?
Hip hip
Horaaay
Hip hip
horaaaay
hip hip
horaaaaaay
haydi o zaman hep beraber
Hip hip
Horaaay
Hip hip
horaaaay
hip hip
horaaaaaay
Ben kactim Twilightmom'im, Edward hayranim.
Opuldun
Tamam canim gunun guzel olsun. Optum