yakindan pek soluk duruyor yahu. azicikda tifil (sonunda nedemek oldugunu ögrendim) mi ne?serpil-hale-hande yazdı:
Zeynep amma pasakliymissin.Utule artik su gomlekleri.
yakindan pek soluk duruyor yahu. azicikda tifil (sonunda nedemek oldugunu ögrendim) mi ne?serpil-hale-hande yazdı:
ben uyanip kahvemi pisirene kadar linki buraya eklersiniz demi??ladybug yazdı:
YArin Amerika PAsific saati ile 20:00 de. Burada saat 14:00 de, Turkiye de saat 8:00 de, Almanya saati ile saat 7:00 de.Zey.neP yazdı:
cok güzellllll, ne zaman gösterilecekmis??? yarinmi???ladybug yazdı:
Entertainment Weekly programinda gosterilecek olan Twilight'in yeni trailerinin reklami burada.
Ayyyyyyyy!
Ben evde olmayabilirim.Zey.neP yazdı:
YArin Amerika PAsific saati ile 20:00 de. Burada saat 14:00 de, Turkiye de saat 8:00 de, Almanya saati ile saat 7:00 de.Zey.neP yazdı:
Entertainment Weekly programinda gosterilecek olan Twilight'in yeni trailerinin reklami burada.
Ayyyyyyyy!
Benim bloga git, ilk mesaj da geri sayac var, saat gelince oradan gosterecek Zeynepcan.
Su an da eski Trailer'i gosteriyor.
Senin blogun mu var hani nerde?ladybug yazdı:
Ben evde olmayabilirim.Zey.neP yazdı:
Ayyyyyyyy!
Benim bloga git, ilk mesaj da geri sayac var, saat gelince oradan gosterecek Zeynepcan.
Su an da eski Trailer'i gosteriyor.
Uzun sure girmemistim foruma.. ama bunlari eklemeden edemedim..
Eylul basinda esimle Seattle'daydik Eee oralar gitmisken Forks'a gecmeden olmaz dedik. Iste birkac poz
Forks girisi
Edward ve Bella'nin ilk beraber yemek yedikleri Italyan restoranti- Port Angeles
Okul
La Push'a hosgeldik
LaPush- 1st Beach.
daha var bi suru resimler, ama genelde internette olan tipik Forks resimleri, Triftway supermarketinin resmi, Serifinin Ofisinin resmi, Hastanenin resmi vs vs vs
Elif harika resimler bunlar,,Seni kiskandim..Edwardin kokusu varmiydi oralarda.
Elif, arkada Edward kosuyor, ben bunu gordum.
Cok guzel resimler gercekten.
Trailer ne zaman cikmis yahu, ben daha gormedim?
Karlayil'da karar kilma sen de, bu fotonun ustune... :-x
Zey.neP yazdı:
sibeeelllll müjde, film gösterilme tarihi 1 hafta öne cekilmis 15. ocaktaymis, ohhh beeee
http://www.kino.de/kinofilm/twilight-biss-zum-morgengrauen/112873.html
*In den USA wurde schon vor einiger Zeit die Vorverlegung des Starttermins der Buchverfilmung "Twilight - Bis(s) zum Morgengrauen", in der Cedric Diggory - Darsteller Robert Pattinson eine der Hauptrollen spielt, bekannt gegeben (wir berichteten).
Nun wurde auch der deutsche Starttermin um eine Woche nach vorne verschoben.
Die Website Kino.de führt als neuen Termin den 15. Januar 2009 an, was der deutsche Filmverleih Concorde uns gegenüber auch schon in einer Pressemitteilung bestätigt hat.
Des Weiteren wurde bekannt, dass im Laufe des heutigen Abends ein neuer Trailer zu "Twilight" erscheinen soll. Die Sendung "Entertainment Tonight" hat nun schon vorab einen Teil des neuen Kinotrailers ausgestrahlt.
Du kannst Dir das Video hier bei YouTube ansehen und auf der Website Lion&Lamb - Livejournal findest Du unter diesem Link Screencaps in guter Qualität.*
tamam bellam ne kiziyon senimi kircamSerendipity yazdı:
Karlayil'da karar kilma sen de, bu fotonun ustune... :-x
Zey.neP yazdı: