95 sayfa okutmayın bana lütfen..nedir bu TWILIGHT?
Türkiyede var mı?
anlaşılan bir kitap serisi
ay yoksa dizi mi?
milyon dolarlık baby ile ne alakası var?
özet aliim kısaca,95 sayfa okuyamam
95 sayfa okutmayın bana lütfen..nedir bu TWILIGHT?
Türkiyede var mı?
anlaşılan bir kitap serisi
ay yoksa dizi mi?
milyon dolarlık baby ile ne alakası var?
özet aliim kısaca,95 sayfa okuyamam
Mine sana delikanlılık yapayım özet yazayım dedim. Baktım yazsam 95 sayfalık forum olur vazgeçtim.
valla bende bilmiyorum ama bir kitap serisi herhalde.aynı zamanda dizi flm olarak yayınlanmış galiba
Minecigim.
Bu bir kitap serisi. Stephenie Meyer yazmis. Seride dort kitap var. Tr de Dharma yayinlarindan ilk kitap ALacakaranlik adiyla cikmis fakat Dharma kitabin devamini basmadigi icin (talep olmadigi nedenini one surerek) okuyucular bulamiyorlar. Ama bu hafta yada onumuzdeki hafta icerisinde Epsilon yayinevi (kitabin haklarini satin aldi) tarafindan serinin ilk iki kitabi original kapagiyla yayinlanacak.
21 Kasimda da kitap Twilight filmi adi altinda dev ekranlarda boy gosterecek.
Okumani tavsiye ederim.
Basi tutmus da sonunu iyi sallamissiniz.suyum yazdı:
valla bende bilmiyorum ama bir kitap serisi herhalde.aynı zamanda dizi flm olarak yayınlanmış galiba
Serpil'im guzel yazmis.
Ek olarak 4 kitaptan olusuyor seri, manyak bir seri. Tam sana gore bence Mine.
Okuyup okuyup bunalima girdik biz birlikte.
Ilk kitabin filmi 21 Kasim da sinemalarda.
Birbirlerine asik olan insan kizla vampir oglanin hikayesi.
Vampirler super, bildigin vampierlerden degil. Hikaye degisik o yuzden ve kitaplarin dili cok akici ve sade.
Stephenie bana para odemiyo ayrica.
serpil-hale-hande yazdı:
Minecigim.
Bu bir kitap serisi. Stephenie Meyer yazmis. Seride dort kitap var. Tr de Dharma yayinlarindan ilk kitap ALacakaranlik adiyla cikmis fakat Dharma kitabin devamini basmadigi icin (talep olmadigi nedenini one surerek) okuyucular bulamiyorlar. Ama bu hafta yada onumuzdeki hafta icerisinde Epsilon yayinevi (kitabin haklarini satin aldi) tarafindan serinin ilk iki kitabi original kapagiyla yayinlanacak.
Okumani tavsiye ederim.
amaan mine bosver koca koca kadinlar yok twilight yok tinimini cetesi bunlar azdi azdii,oturup iki is islemek yok,bi kap yemek yapmak yok kadin bunlar benim basima ops:
Senin gibi icimiz gecmedi bizim tabe teyze.
camomile yazdı:
amaan mine bosver koca koca kadinlar yok twilight yok tinimini cetesi bunlar azdi azdii,oturup iki is islemek yok,bi kap yemek yapmak yok kadin bunlar benim basima ops:
serpil-hale-hande yazdı:
Minecigim.
Okumani tavsiye ederim.
bende merak ediyordum bilgi için tşk
yenilerden biri sanırım....banlandı ama..
banlkanınca başkanickler aldı...
yine banlandı...
yine başka nick aldı...
diğer nicklerini aklımızda tutamayınca ilk üye olduğy nicki twilighti yazdık diğer nickleride serisi oldu..
yanılıyormuyum arkadaşlar.