35. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 2533343536374585 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 341 ile 350 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: WALL-E

medip yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    medip yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    hafta sonu selinle "wall e" ye gidecegiz, cok güzel bir filme benziyor. türkiyedede bu hafta sinemalara giriyor
    galiba.
    Günleri sayıyoruz biz de Zeynep
    bu cumartesi izlenecek, Sinema dergisinde görüp konusu öğrendiğinden beri Edip sayıklayıp duruyor.

Hafta sonu ayrı programımızın olması ne hoş bir tesadüf oldu.
    biz dayanamadik bugün gittik meric
    cok güzeldi, wall.e cok tatli, insanin alip kucaklayasi geliyor
    seni hainn, ne güzel ortak bir hafta sonu programı yapmıştık
    sen yamuk yapınca biz de demet ve mert'çikle gittik
    çok beğendik, gerçekten de mıncık mıncık sevilesi bir robot..
    hemen akabinde toyzz shop'taki mini oyuncağından da edindik kaçınılmaz.
    dün bende carsida oyuncaklarini aradim bulamadim meric.
    internetten arastirayim birde, kendim icin edinecegim
    kitapcida kitabini gördüm, seline nekadar üstelesemde almadi, cocuk kitabi bu dedi (cok resimli, ve büyük yaziliydi) oysa okadar okumak istemistim

Re: WALL-E

Zey.neP yazdı:
    medip yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    medip yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    hafta sonu selinle "wall e" ye gidecegiz, cok güzel bir filme benziyor. türkiyedede bu hafta sinemalara giriyor
    galiba.
    Günleri sayıyoruz biz de Zeynep
    bu cumartesi izlenecek, Sinema dergisinde görüp konusu öğrendiğinden beri Edip sayıklayıp duruyor.

Hafta sonu ayrı programımızın olması ne hoş bir tesadüf oldu.
    biz dayanamadik bugün gittik meric
    cok güzeldi, wall.e cok tatli, insanin alip kucaklayasi geliyor
    seni hainn, ne güzel ortak bir hafta sonu programı yapmıştık
    sen yamuk yapınca biz de demet ve mert'çikle gittik
    çok beğendik, gerçekten de mıncık mıncık sevilesi bir robot..
    hemen akabinde toyzz shop'taki mini oyuncağından da edindik kaçınılmaz.
    dün bende carsida oyuncaklarini aradim bulamadim meric.
    internetten arastirayim birde, kendim icin edinecegim
    kitapcida kitabini gördüm, seline nekadar üstelesemde almadi, cocuk kitabi bu dedi (cok resimli, ve büyük yaziliydi) oysa okadar okumak istemistim
    e, doğur sende bi tane daha ona okursun zeynocan
    gençin güzelsin yani...

3. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

HEP SENİ ARADIM...

Şikago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew bir gün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Luke’a ait ayakkabı dükkânının vitrinine bakan bir kız görür. Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur. Matthew ve Lisa birbirlerine aşık olurlar ve kader ağlarını örmeye başlar.

http://www.sinemalar.com/film/2276/Hep-Seni-Aradim/

BEYAZ MELEK...

Beyaz Melek’ filmi; bir aşkın öyküsüdür.

Bu aşk öyküsü, iki insanın birbirine duyduğu aşk değil, bir grup insanın hayata ve birbirlerine duyduğu aşkın ve sevginin hikayesidir.

Filmde, doğudan batıya, mekteplisinden köylüsüne, gencinden yaşlısına sevginin her türlü motifi hem duygusal hem de esprili bir dille anlatılır.
    Kalplerimizi ısıtan tüm anlar ve bizi biz yapan tüm değerlerimiz daha önce hiç düşünmediğimiz yada hissetmediğimiz şekilde seyirciyle buluşturulur.

Ve der ki : Sevgi asla yarına ertelenmeyecek, insanoğlunun en büyük ve görkemli eylemidir.

http://www.sinemalar.com/film/1847/Beyaz-Melek/

her iki filmi de 4 kişi izledik.konsantre olup ağlayamadığıma yanarım
    şaka bir yana iki filmde beni çok etkilemedi,"Hep Seni aradım" fena değil ama öyle abarttıkları gibi süper bi aşk filmi gelmedi bana,sonu klasık zaten..
    Beyaz Melekteki sahneleri çok gördüm ana haberlerde..
    alışık olmaktan sanırım duygulandım ama çok fazla değil....

4. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Harika bir film. Ikisine de bayiliyorum zaten.

5. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

2004 yapimi bu filmi yeni seyredebildim. Boxu hic sevmem sanirim o yuzden bu kadar uzun surdu seyretmem ama harikaydi.

4 Oscarli bir film ayrica.

6. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

YANLIZ KALPLER

1940’lı yılların sonunda Martha Beck ile Raymond Fernandez Amerika’da adı çıkmış “ Yalnız Kalpler katilleriydi.” Onların öldürücü silahı aslında çok basitti. Gazeteye kişisel ilan veriyor. İlana cevap veren terkedilmiş dul kadınlara ilk olarak Ray, kendisini seksi Latin aşığı olarak tanıtıyordu. Böylelikle tuzağa düşen bu kadınları hem dolandırıyor hem de öldürüyorlardı. Ray ile Martha’nın tanışması ise ikisinin de hayatlarında önemli bir dönüm noktasıydı. Ray ve Martha birbirlerini görür görmez, aşık olmuş. Bu ilişki ikisi için tutkulu bir aşka ve kolay kazanılan para dönüşmüştü. Martha ise, dul kadınlara Ray’ın kız kardeşi olarak tanıtılıyor. Ray kadınları baştan çıkarırken, daha sonra ikili birlikte kadınları öldürülüyor ve birikimlerine el koyuyordu. Martha ve Ray, polis tarafından yakalandığında, 12 cinayet işlediklerini itiraf etti. Aslında gerçek rakam 20’ye yakındı. İki aşık, cinayetlerden dolayı 22 Agustos 1949’ta ölüm cezasına çaptırıldı.Temyize birkaç defa başvurmalarına rağmen, 8 Mart 1951’de Sing - Sing hapishanesinde yanyana elektrikli sandalyede ölüm cezaları infaz edildi.

konu güzel aslında fakat daha iyi işlenebilirdi,eksik sanki biraz...

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

WHAT HAPPENS İN VEGAS

Oyuncular : Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Lake Bell, Queen Latifah, Krysten Ritter
    Filmin Türü : Komedi, Romantik
    Orijinal Adı : What Happens in Vegas

Çok güldüm bu filme..

8. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Fena degil, bazi yerleri cok komikti. Meryl Streep harika.

İnsomnia

Tür : Dram / Aksiyon / Gerilim
    Gösterim Tarihi : 25 Ekim 2002
    Yönetmen : Christopher Nolan
    Senaryo : Hillary Seitz , Nikolaj Frobenius , Erik Skjoldbjærg
    Görüntü Yönetmeni : Wally Pfister
    Müzik : David Julyan
    Yapım : 2002, ABD , 118 dk.

Oyuncular

Al Pacino (Will Dormer) , Robin Williams (Walter Finch) , Hilary Swank (Ellie Burr) , Maura Tierney (Rachel Clement) , Martin Donovan (Hap Eckhart) , Nicky Katt (Fred Duggar)

Los Angeles polisinden dedektifler Will Dormer ve Hap Eckhart, küçük bir Alaska kasabasına 17 yaşında bir kızın öldürülmesini araştırmaya giderler. Araştırmaları sonucunda Walter Finch adında bir yazardan şüphelenir ve peşine düşerler. Sisler içinde yaşanan bir çatışmada Hap öldürülür, Finch kaçar.

Başarısızlığa uğramanın ve ortağının ölümünün öfkesiyle Dormer, Finch'in peşine düşer. Bu kez yanında yerel bir polis memuru olan Ellie Burr vardır. ikili, Finch'in zekice ördüğü entrikalar ağı içerisinde intikam ve adalet için çabalar.

Memento ile büyük başarı sağlayan Christopher Nolan, 3 usta oyuncunun izlenmeye değer oyunuyla çok iyi bir senaryoyu beyazperdeye aktarmış bu kez.

10. Re: İnsomnia

Insomnia guzel filmdir begenmistim izledigimde.