yapamazsin, yasahtirharry_potter yazdı:
Çıldiriciim!
Çıkacağız artık giyin lütfen! diye bağırdım Albus'a. aradan yarım saat geçti hala kendine kıyafet bakıyor.
17 yaşından küçük büyücülere muggleların yanında büyü yapabiliyor muyuz acabağ?
Çıldiriciim!
Çıkacağız artık giyin lütfen! diye bağırdım Albus'a. aradan yarım saat geçti hala kendine kıyafet bakıyor.
olsun deliye ay pardon cadiya hergün bayramserpil-hale-hande yazdı:
Aslinda bu departmana Halloween den once gelip bayram kutlamasi yapmak yasaktir eminim. Ama ben yine de cadi kardeslerimizin bayramini kutlamak icin bu foruma da ilk girisimi yapmis bulunmaktayim.
VAMPIR CAMIASININ BIR UYESI OLARAK , TUM CADI KARDESLERIMIZIN BAYRAMINI KUTLARIM.
31 ekimde halloween ve 31 nisan /1 mayis gecesi cadilar gecesinede bekleriz
tesekkürler, tüm vampilerinde bayrami kutluolsun
nasil katilmiyorsun sen bakimharry_potter yazdı:
Haklısınız cadılar. Daniel'in yeni hali bence de çok tatlı. Fakat Harry'e benzemesi konusuna katılmıyorum Azkaban Tutsağı'nda başlamıştı farklılıklar Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda iyice farkediliyordu.
Şöyle yapalım. Tria'nın her biri için bir Felsefe Taşı fotoğrafı bir de Zümrüdüanka Yoldaşlığı fotoğrafı koyalım. Bakalım kim ne kadar değişmiş.
ron ve hermioneninde hatlari degisti tabiki, ama onlar yeni filmlerde oldugu gibi aliniyor, sadece danielin yüzüyle oynuyorlar.
Ben artık birşey demiyorum. Resimler konuşsunZey.neP yazdı:
nasil katilmiyorsun sen bakim
ron ve hermioneninde hatlari degisti tabiki, ama onlar yeni filmlerde oldugu gibi aliniyor, sadece danielin yüzüyle oynuyorlar.
Ama sanırım bunu Albus bilmiyor hah hah haZey.neP yazdı:
Çıldiriciim!
Resimdeki Bill midir acaba?
Şu renklerin güzelliğine, asaletine bakın. Şu aslanın duruşu heybetine bakın.
Gryffindor'un G'si ile Galatasaray'ın G'si sadece benzese yine iyi.
Gryffindor'un sarı kırmızısı ile Galatasaray'ın sarı kırmızısı benzese yine iyi
Gryffindor'un aslanı ile Galatasaray'ın aslanı benzese yine iyi
Asalet fışkırıyor heryerinden, cesaret abidesi bu kadar mı güzel olur Merlin aşkına.
Üstelik kulede, yukarılarda, gökyüzüne yakın.
Gryffindorum benim.
İmza: Yeni okul müdürü, eski okul müdür yardımcısı, GRYFFINDOR bölüm başkanı, Şekil Değiştirme öğretmeni
Prof.Minerva McGonagall
Herkes yaptı mı asasınıayben yazdı:
vallahi yapılabilir benim aklıma yattı bu asa fikriladybug yazdı:
Gercek valla. Bir aksilik olmazsa geliyoruz.harry_potter yazdı:
Nasıl ya nasıl, gerçek deyin, geçer mi koca bir yıl offffffff of
Ben gelene kadar herkes buraya bakip kendine sihirli degnek ( wand ) yapsin. Timam mi?