bu takvimler falan süper ya
yeni resimleri gördükçe falan daha bir iştehlanıyorum hemen filim cıksada görsek diye ben bu resimlerin gazı ile akşam harry poter filmi izlerim bir tane en sonuncuyumu izlesem ateş kadehinimi karar veremedim
yeni resimleri gördükçe falan daha bir iştehlanıyorum hemen filim cıksada görsek diye ben bu resimlerin gazı ile akşam harry poter filmi izlerim bir tane en sonuncuyumu izlesem ateş kadehinimi karar veremedim
accio Tonks
Izledin mi kendini Hermione?
ayben yazdı:
Tonks Lupinle anlarsin yaharry_potter yazdı:
accio Tonks
prof. sproutun son filmlerdede kadroda bulunacagi kesinlesmis cadilar. tepprikler profum
dawid tewlisin fan websitesi yeni bir takvim yayinlamis, takvimde daha öncede gördügümüz resimlerden haric lunanin yeni bir resmi varmis.
Kaynakça
Well done Harry! Daniel Radcliffe receives rave reviews AGAIN as Equus moves to Broadway
Kaynakça
Bu ikinci haberi merak ediyorum cadılar. Çeviriverin bir zahmet. İlkini anladım Equus'a başladı Daniel Efendi falan filan. Fakat ikincisini anlayamadım
İkincisinin bir yerinde Ölüm Yadigarları'nın ikinci yarısının çekimlerine Şubat ayından sonra başlayacağını mı yazmış ben mi yanlış anladım en çok orasını merak ediyorum.
Sakal cok yakisti kerataya.
Equus Broadway de basladi ya, herkes yasina gore cok basarili bulmus vs vs. Iyiymis yani.
Deathly Hallows Subat ayinda basliyor evet. Cok oldu bunu acikladiklari zaten Fleurcan unuttun sanirim.
En son David Heyman film tarihinin degismesi Deathly Hallows'u etkilemeyecek dedi.
Ikinci haberde de Subar ayinin sonuna kadar Equus devam edecek, sonra Deathly Hallows cekimleri baslayacak, 1 yildan fazla surecek yaziyor. Iki filmi birden cekecekler.
cok heyecanli, sabirsizlikla bekliyorum, cekimler baslar baslamaz yeni haberlerde baslar ohhh ohhh.ladybug yazdı:
....... 1 yildan fazla surecek yaziyor. Iki filmi birden cekecekler.
suudi arabistan kalkan koymus, buyuleriniz pek islemiyor veya gecikiyorharry_potter yazdı:
accio Tonks