ay bayılırdım ben Ciciş'e, pek bet sesli bişeydi ama ben çok severdim, hatta lakabımı kendi kendime Ciciş takmıştım o dönem
ay bayılırdım ben Ciciş'e, pek bet sesli bişeydi ama ben çok severdim, hatta lakabımı kendi kendime Ciciş takmıştım o dönem
HeyooInci&Deniz yazdı:
"Aşlında ben diyorum ki" diye başlardı söze
Ikinizede mucuk benden belki gerginliginiz gecer
yani ne oluyooooo bakim burda ikiniz el ele vermissiniz
Anci yazdı:
Heyoo
Bir de adı Ciciş değildi, "Cıcış" diye söylerdi
Nartaneleri yazdı:
Benden de sana mucuk Günseli. Gergin değilim artık, geçti.
Doğru Cıcış idiInci&Deniz yazdı:
Anci yazdı:
Heyoo
Bir de adı Ciciş değildi, "Cıcış" diye söylerdi
Ay Günseli sen bunu bilmezsin tabi.
Ya bi de Susam Sokağı bizde başladığında ben eşek kadardım heralde.Alman bir mektup arkadaşım vardı.21 yaşındaydık herhal.Bize geldi kalmaya 11 gün. Kız Susam sokağıyla büyümüş anlatıyodu.ben de ah ahh diyodum bizde neden yok.Sonraki yıllarda bizde de başladı ve ben de izliyodum bazen .Minik Kuş hastasıydım,Kırpık,ha bi de kurbaga vardı ya
Günseli tamirden yeni geldi ikizim.Anca yerine oturuyo tabiNartaneleri yazdı:
kulup üyeleri eminim bayram hazırlığındadırlar , evden çıkmak için saat sayıyorum. Minik bir kafa dinleme tatilinde çıkıyoruz . bayram sonrası görüşürüz artık.
hepinize iyi bayramlar dilerim.
siiiiiz neler yapıyorsunuz bayramda bakalııım
QUAKE yazdı:
kulup üyeleri eminim bayram hazırlığındadırlar , evden çıkmak için saat sayıyorum. Minik bir kafa dinleme tatilinde çıkıyoruz . bayram sonrası görüşürüz artık.
Günaydin tinimi anne hayirli bayramlar diliyorum sana ve
tüm ceteme bu bayram ve her bayram oldugu gibi biraz
buruk geciyor bizde neyse icimi ve sizlerin icini karartmayim sabah sabah cocuklar icin bayram diyorum ben onlarda olmassa hic anlamiycacagim bayramin geldigini tekrar iyi bayramlar
Gunseliciğim başına gelen talihsiz "kene ısırması" olayında çok üzüldüğümü söyleyeyim. Onun harici umarım cansıkıcı birşeyiniz yoktur.Nartaneleri yazdı:
QUAKE yazdı:
Günaydin tinimi anne hayirli bayramlar diliyorum sana ve
tüm ceteme bu bayram ve her bayram oldugu gibi biraz
buruk geciyor bizde neyse icimi ve sizlerin icini karartmayim sabah sabah cocuklar icin bayram diyorum ben onlarda olmassa hic anlamiycacagim bayramin geldigini tekrar iyi bayramlar
Ailenle birliktesin , hepiniz birarada ! güle oynaya geçecek zamanınız. bundan güzel bayram mı olur ? canım benim.
İyi bayramlar.