632. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 6.311 ile 6.320 arasındakiler gösteriliyor.

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

ayben yazdı:
    bende seyrettim dün çıkışa yakın değişik bir şeydi yemek masasında prezarvatifi nerden buldu hary
    arkaya bir attı kadının kafasına çok güldüm
    evden seyretsem belki bişiye benzerdi ama sessiz seyrettim burdan
    Ben de tamamını anlamayı isterdim. Örneğin kadının başına prezervatifi düşürünce kadının söylediklerini ve Dannyboy'un söylediklerini.

Fakat kızı öptükten sonra kız küçük olduğunu söylediğinde olayın üstüne gidip "ben 17 yaşımdayım" demesi ve filmin sonunda Dannyboy prezervatifi düşürdüğü kadına gidip hala yorum yapıyorken kadının "git buradan Daniel" demesi. Ha birde cin üstüne yürürken "mum!mum!" diye annesini çağırması

harry_potter yazdı:
    ayben yazdı:
    bende seyrettim dün çıkışa yakın değişik bir şeydi yemek masasında prezarvatifi nerden buldu hary
    arkaya bir attı kadının kafasına çok güldüm
    evden seyretsem belki bişiye benzerdi ama sessiz seyrettim burdan
    Ben de tamamını anlamayı isterdim. Örneğin kadının başına prezervatifi düşürünce kadının söylediklerini ve Dannyboy'un söylediklerini.

Fakat kızı öptükten sonra kız küçük olduğunu söylediğinde olayın üstüne gidip "ben 17 yaşımdayım" demesi ve filmin sonunda Dannyboy prezervatifi düşürdüğü kadına gidip hala yorum yapıyorken kadının "git buradan Daniel" demesi. Ha birde cin üstüne yürürken "mum!mum!" diye annesini çağırması
    anyamadım diyorumya ses bile yok olarak seyrettim ama kıza sigara paketi verdiya sonra olanları merak ettim aslında

Bizim "kucuk" Danny'nin kendisini ne buyuk adam zannettigini gosteren bir video var elimde. Sicak sicak elime gecti. Koyayim da cumle alem gorsun.

Az sonra...

5. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Ben buradan ismarladim Zeynepcan. VAzgectim amazon'dan ismarlamaktan.

Buradan ayni gun gidip alacagim, amazonla beklemek zorunda kalacagim. Sabredemem.

Zey.neP yazdı:
    The Tales of Beedle the Bard i ismarladim bugün.
    4.12 günü elime gecmezse amazon amca hediye ediyormus

Mevhibe, Zeynep koydugunuz resimler cok guzel...

7. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Accio bana biraz gec atki yapti Ginny.

Eeee malum aramizda ki mesafe cok fazla.

Nasil ders calistigini gorduk, baska bir hatun ve banyo kuveti hazir miymis?

ayben yazdı:
    Emma Watson The Telegraph gazetesine verdiği demeçte Ölüm Yadigarları filminden sonra üniversiteye gideceğini belirtti. Üniversite eğitimine çok önem verdiğinden bahsetti.

Emma Watson verdiği demeçte şunları söyledi:

'Üniversiteye gitmeyi ve bitirmeyi istiyorum ki bu oyunculuğa bir süre ara vermek anlamına gelecek. Her zaman eğitimimle oyunculuğumu dengede tutmaya çalıştım, ama bu şekilde tahsilimde bir seviye elde etmemin mümkün olacağını sanmıyorum. Ders çalışmam gerekiyor.'
    Harry Potter serilerinden 10 Milyon Sterlin’in üzerinde para kazanan genç oyuncu Emma ayrıca, eğer İngiltere'de kalırsa İngiliz Edebiyatı okuyacağını; Amerika'ya giderse Sosyal Bilimler Programı'nı okuyacağını belirtti.

kaynak

9. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Evek Bellatrix geri gelmis.

Kizin notlari hep A imis. Inek yane biraz.

Serendipity yazdı:
    Nasil ders calistigini gorduk, baska bir hatun ve banyo kuveti hazir miymis?

ayben yazdı:
    Emma Watson The Telegraph gazetesine verdiği demeçte Ölüm Yadigarları filminden sonra üniversiteye gideceğini belirtti. Üniversite eğitimine çok önem verdiğinden bahsetti.

Emma Watson verdiği demeçte şunları söyledi:

'Üniversiteye gitmeyi ve bitirmeyi istiyorum ki bu oyunculuğa bir süre ara vermek anlamına gelecek. Her zaman eğitimimle oyunculuğumu dengede tutmaya çalıştım, ama bu şekilde tahsilimde bir seviye elde etmemin mümkün olacağını sanmıyorum. Ders çalışmam gerekiyor.'
    Harry Potter serilerinden 10 Milyon Sterlin’in üzerinde para kazanan genç oyuncu Emma ayrıca, eğer İngiltere'de kalırsa İngiliz Edebiyatı okuyacağını; Amerika'ya giderse Sosyal Bilimler Programı'nı okuyacağını belirtti.

kaynak

10. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Eb®u yazdı:

Zey.neP yazdı:
    accio cete
    Senin zamanli zamansiz accio larindan biktim Ginny. Kac kere soyledim, bizim oraya gecikmeli ulasiyor buyulerin diye.

Yani istersen bir saate bak... 5.44... yataktayken kendimi burada buldum iyi mi...

rica ediyorum yani...
    pardon :roll: saat farkini göz önünde bulundurmamisim