melisoli Gamze hoşgeldin aramıza..
Dur hemen resmini çekicem ,kıpraşma
İşte Gamze
melisoli Gamze hoşgeldin aramıza..
Dur hemen resmini çekicem ,kıpraşma
İşte Gamze
Türkçe şarkıları unutmayalım..
1.Artık sevmeyeceğim
2.Bi bam bom
3.Arkadaş
4.Aşk dediğin laftır
5.Ateş böceği
6.Sev kardeşim
7.Bu ne dünya kardeşim öyle
8.Gençlik başımda duman
9.Gönül
10.Hayat bayram olsa
11.Son verdim kalbimin işine
Hoşgeldin hoşgeldin taze anne.yas.duru yazdı:
Ben bu foruma yazdım mı daha önce hatırlayamadım. Neyse şimdi yazayım, ben de 1970 doğumlu bir tiniminiyim.
Dur kıpırdama bir poz çekeyim hemen
Eğer gruba girmek istersen tiniminisin,yoksa değilsinmintiminti yazdı:
Evet hizmetçileri Mildred telefonu 'burası Mc Millan malikanesi'diye açardı , çok esinlenmişimdir ondan
hay allah ben de şimdi tinimini grubuna giriyorum öyle mi?
Ama ben aldım bile üyeliğe
Bu da resmin
Abim hep bunu okurdu ,ben de ondan gizli gizli alır okurdum.Yakışıklıydı kerata amanerdogan yazdı:
Kim bu ha?
Yüzbaşı Volkan..
Kıbrıs çıkartması sonrası yaratılan kahraman pilotumuz..
Hepsini de çok seviyorumred-line yazdı:
1.Artık sevmeyeceğim
2.Bi bam bom
3.Arkadaş
4.Aşk dediğin laftır
5.Ateş böceği
6.Sev kardeşim
8.Gençlik başımda duman
9.Gönül
10.Hayat bayram olsa
Erol Evgin' de bu dönemin kel yakışıklısıdır ha..Alahtan hiç kel görmedim onu,yıkılırdım herhalde
Anci, babam küçükken her maaş aldığında baton pastalardan alırdı. Biz de yatmadan önce yatağın üstünde hem Erol Evgin şarkıları söyler, hem de yerdik. Başka şarkıcı olmazdı sanki, illa Erol Evgin olacak. Hala ben de eşim de çok severiz. Hey gidi günlerAnci yazdı:
Hepsini de çok seviyorumred-line yazdı:
1.Artık sevmeyeceğim
2.Bi bam bom
3.Arkadaş
4.Aşk dediğin laftır
5.Ateş böceği
6.Sev kardeşim
8.Gençlik başımda duman
9.Gönül
10.Hayat bayram olsa
Erol Evgin' de bu dönemin kel yakışıklısıdır ha..Alahtan hiç kel görmedim onu,yıkılırdım herhalde
Hoşbulduk. Taze anne taze bebeğini emzirdi, tekrar yatırdı geldi. Ay bu kız çok şekermiş Hatice. İmzama mı koymam gerekiyor bunu?Anci yazdı:
Ben bu foruma yazdım mı daha önce hatırlayamadım. Neyse şimdi yazayım, ben de 1970 doğumlu bir tiniminiyim.
Yani ben yazsam aynını yazardım. Kelimesi kelimesine aynı. Gizli aldığımı fark ederse çok kızardı abim okumamı istemezdi. Hala konuşuruz neden istemiyordun diye sorarım, bilmiyorum sanırım abilik yapmaya çalışıyordum der gülüşürüzAnci yazdı:
Abim hep bunu okurdu ,ben de ondan gizli gizli alır okurdum.Yakışıklıydı kerata amanerdogan yazdı:
Kim bu ha?
Yüzbaşı Volkan..
Kıbrıs çıkartması sonrası yaratılan kahraman pilotumuz..
Hayır gerekmiyor tabi ki..Gülümseme amaçlı üyelerin resimleri işte Çok hoşuna gidenler imzasına koyuyoryas.duru yazdı:
Hoşbulduk. Taze anne taze bebeğini emzirdi, tekrar yatırdı geldi. Ay bu kız çok şekermiş Hatice. İmzama mı koymam gerekiyor bunu?Anci yazdı: