Film izlemeyi özledim, akşama Edip'i uyuttuktan sonra geç de olsa izlene
Bakalım arşivde neler var izlenmeyi bekleyen..
Film izlemeyi özledim, akşama Edip'i uyuttuktan sonra geç de olsa izlene
Bakalım arşivde neler var izlenmeyi bekleyen..
Mert filmin yarısında kucağımda uyudu.
Birce sıkıldı,sevmedi filmi.
Var mı izleyip de seven
ilgiiiiinnçççç
bir bağımlılık filmi, tavsiye ederim.
ayrıntı
Diger forumda sizi aglatan film oldumu diye sorulunca burada da tavsiye edeyim dedim.. A Walk TO Remember beni her izledigimde aglatan bir film olmustur.Basit bir genclik filmi gibi baslar ama sonunda sizi mendillerle hasir nesir eder bu film. Tavsiye ederim.
websitesi.. trailer da bulunuyor
The Air I Breathe
Hikayede antik bir Çin atasözünün döngüsünde yaşananlar anlatılıyor. Hayatın duygusal olarak dört temel taşı vardır, mutluluk, zevk, aşk ve keder ...
Mutlaka İzlenmeli ben çok beğendim.
http://www.sinemalar.com/film/7902/The-Air-I-Breathe/
Eşim ve ben beğendik filmi, özellikle Frida'da ki performansından sonra Salma Hayek'e bir kez daha hayran. oldum.
Tür : Gerilim / Romantik / Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2008
Yönetmen : Todd Robinson
Senaryo : Todd Robinson
Yapım : 2006, ABD / Almanya , 108 dk.
Oyuncular
John Travolta (Elmer Robinson) , James Gandolfini (Charles Hilderbrandt) , Jared Leto (Ray Fernandez) , Salma Hayek (Martha Beck)
1940’lı yılların sonunda Martha Beck ile Raymond Fernandez Amerika’da adı çıkmış "Yalnız Kalpler" katilleriydi. Onların öldürücü silahı aslında çok basitti. Gazeteye kişisel ilan veriyor, ilana cevap veren terkedilmiş dul kadınlara ilk olarak Ray, kendisini seksi Latin aşığı olarak tanıtıyordu. Böylelikle tuzağa düşen bu kadınları hem dolandırıyor hem de öldürüyorlardı.
Ray ile Martha’nın tanışması ise ikisinin de hayatlarında önemli bir dönüm noktasıydı. Ray ve Martha birbirlerini görür görmez, aşık olmuş, bu ilişki ikisi için tutkulu bir aşka ve kolay kazanılan paraya dönüşmüştü.
Raymond Fernandez ve Martha Beck'in hikayesini anlatan filme, daha önce sinemaya aktarılmış olan The Honeymoon Killers filmi kaynaklı ediyor. Ray ve Martha'nın cinayetlerini araştıran dedektiflerden biri de yönetmenin büyükbabası Elmer C. Robinson'mış.
[img align=right]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/images.jpg[/img]
[img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/frida.jpg[/img] hazır bu filmde aklıma gelmişken tavsiye edeyim dedim, biyografik filmlerden hoşalananlara duyurulur
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2003
Yönetmen : Julie Taymor
Senaryo : Clancy Sigal , Diane Lake , Gregory Nava , Anna Thomas , Hayden Herrera (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Rodrigo Prieto
Müzik : Elliot Goldenthal
Yapım : 2002, ABD , 118 dk.
Oyuncular
Salma Hayek (Frida Kahlo) , Alfred Molina (Diego Rivera) , Geoffrey Rush (Leon Trotsky) , Ashley Judd (Tina Modotti) , Antonio Banderas (David Alfaro Siqueiros) , Edward Norton (Nelson Rockefeller) , Saffron Burrows (Gracie)
Frida, sanat tarihinin sıradışı isimlerinden biri olan Frida Kahlo'nun hikayesini anlatıyor. Kocası Diego Rivera ile olan ilişkisi üzerinde ağırlıklı olarak duran film, Kahlo'nun politik bir sanatçı ve cinsel özgürlükçü olarak portresini sunuyor.
Hayden Herrera'nın, Kahlo'nun hayat hikayesini anlattığı kitabından Julie Taymor tarafından uyarlandı.
Kitabını çok beğenmiştim, filmide başarılı sayılır.
John Steinbeck'in romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini ve yapımını üstlenen Gary Sinise, başrolü John Malkovich'le paylaşıyor. Ülke ekonomik kriz dönemindeyken George ve Lennie buldukları işleri Lennie'nin çocuksu zihni nedeniyle kaybetmektedirler. Kaliforniya'da bir çiftlikte işe başlayan bu iki arkadaş başlarda memnunken, patronun eşine (Sherilyn Fenn) acımaya başlarlar.
[img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/fare.jpg[/img]
Birce dün akşam izledi bu filmi.
Arkadaşlarının tümü çok sevdik dedi,benimki yine beğenmediğini söyledi.
Bu işte var bir iş,kıza film beğendiremiyoruz kolay kolay.
Güzel film,
ben de tavsiye ederim