Evet Ginny'm. Agatha Christie'nin romani film yapilmis sanirsam onda oynuyormus. TV de gosterilecekmis sanirim Ingiltere de.
Zey.neP yazdı:
cho cok tatli yeni filmmi cekmis
Evet Ginny'm. Agatha Christie'nin romani film yapilmis sanirsam onda oynuyormus. TV de gosterilecekmis sanirim Ingiltere de.
Zey.neP yazdı:
cho cok tatli yeni filmmi cekmis
Gormemistim Ginny'm.
Guzelmis. Tom bu filmde daha cok var, yasasin.
Ginny de daha fazlaymis.
Zey.neP yazdı:
bu promo fotosunu gördünüzmü? tom harika is cikariyor bence, hayrani olmaya basladim ben
resim sihirli, bazen görünüyo bazen görünmüyo, bütün gün sizi bekliycek degiller tabi tom ve dan
Illa ki birsey yazip J.K. Rowling'in uzerinden para yapacam diyo yani.
Zey.neP yazdı:
ansiklopediyi cikarmaya calisan ve davayi kaybeden steve vander ark yeni kitap cikariyormus, ekim sonu cikacak olan kitapin adi "In Search of Harry Potter" mis.
kitap hakkinda inglizce info
anladigim kadariyla, 1 sene boyu tüm ingiltereyi gezmis, harry potterin anlatildigi yerleri islemis kitapta.
Gunaydin cadilarim.
günaydin cadilarim
lilly, j.k ve wb vander arkin kitabina simdi göz gezdiriyorlarmis, acaba copyright haklarina zarar vermismi diye, bakalim belki bunada hoyyytt diyecek
Evek Ginny'm okudum. Umarim cikar, merak ediyorum aslinda.Zey.neP yazdı:
günaydin cadilarim
lilly, j.k ve wb vander arkin kitabina simdi göz gezdiriyorlarmis, acaba copyright haklarina zarar vermismi diye, bakalim belki bunada hoyyytt diyecek
Melez Prens ajandasindan fotograflar.
Ilk sayfa cok guzel olmus Fleurcum, Sayin McGonagall.
Elemtere fis.
tuh tuh 41 kere masallah...
Fleurcan nazar bocugu guzel olmus.
Ayrica dun Hermione Granger'in dogum gunuymus.
Dogum gunun kutlu olsun Herminone.