Bunu okumalisiniz mutlaka.
Bunu okumalisiniz mutlaka.
iyi de kardesim videodaki FORks günlük güneslik.. Stephenie bizi kandirdi mi yoksa, bugün asil burasi benim sehrim Forks gibi islak ve soguk. gri bulutlar üstüme üstüme geliyor
Forks turizmi gelismis, Twilight gezileri, motelde yer ayirtip Edward ve Bella nin cimenligi yoksa cayir mi demeli.. oraya gitmek orayi bulmak istiyorum.
karsima bir werewolf cikmaz di mi ?
konu Bella's Lullaby
ama robert ne demis onuda siz yazin bi zahmet ))
lullaby
yeni casting cikmis
twilight funlari cok yaratici ve megoloman kesin karar verdim.
iste yeni cast
the volturi- new moon
markus ve caius' dikkat
volturi- cast
buda DENALI Clan
denali clan Cast
Carmen kim hanimlar, ben niye tanimiyorum, BD de mi geciyor.. Edward Carmen nin elinden nasil kurtulmus hayret. Alaska da bu hanimlarin cazibesine dayanabilmis mi yani
Filmde Rob in yazdigi Bellas lullaby kullanilmayacakmis hayatim.ONun yerine basaka birisi yeni bir melodi yazmis ve ilk once Ron bu duruma bozulmus ama sonra dusununce diger melodinin daha uygun olduguna karar vermis.. AMa kendi yaptigi melodiyi filmde dinleyince cok hosuna gitmis.S!BEL yazdı:
iyi de kardesim videodaki FORks günlük güneslik.. Stephenie bizi kandirdi mi yoksa, bugün asil burasi benim sehrim Forks gibi islak ve soguk. gri bulutlar üstüme üstüme geliyor
Forks turizmi gelismis, Twilight gezileri, motelde yer ayirtip Edward ve Bella nin cimenligi yoksa cayir mi demeli.. oraya gitmek orayi bulmak istiyorum.
karsima bir werewolf cikmaz di mi ?
konu Bella's Lullaby
ama robert ne demis onuda siz yazin bi zahmet ))
lullaby
Carmen Tanyanin kiz kardesielrinden birisi.. Edwarda aslinda Tanya cok asilmis ama bizim Edward bekaretini korumak adina yuz vermemis Tanyaya..Rob olsa kurtulmazdi elinden ama.S!BEL yazdı:
yeni casting cikmis
twilight funlari cok yaratici ve megoloman kesin karar verdim.
iste yeni cast
the volturi- new moon
markus ve caius' dikkat
volturi- cast
buda DENALI Clan
denali clan Cast
Carmen kim hanimlar, ben niye tanimiyorum, BD de mi geciyor.. Edward Carmen nin elinden nasil kurtulmus hayret. Alaska da bu hanimlarin cazibesine dayanabilmis mi yani
aman uslu Edward sucu Tanya ya atiyor benceserpil-hale-hande yazdı:
Carmen Tanyanin kiz kardesielrinden birisi.. Edwarda aslinda Tanya cok asilmis ama bizim Edward bekaretini korumak adina yuz vermemis Tanyaya..Rob olsa kurtulmazdi elinden ama.
Tanya da tanya hani, bencede Robert ikiletmezdi
MTV tuesday de bu hafta filmin senaristi Mellisa rosenberg var..
Senaristin soyledigine gore , Su cok sevdigimiz "you better hold on tight , spider monkey!" sozunu senarist yazmamis.. Sanirim o sozu Rob ekledi diyor. Ve cok hosuna gitmis senarisitin.
There is a small article at ShockTilYouDrop that states a new trailer will be released in October.
"Over at camp Twilight, the vampire drama based on Stephenie Meyer's novel, we've been informed a proper trailer is due in mid-October. When we pressed for more details on the possible film it will be attached to, our informant clammed up."
Shcktilyoudrop yeni bri aciklama yapmis. Ekimin ortalarinda yeni bir trailer yayinlanacakmis..Bu da son trailer olur sanirim. Zaten Ekimin sonunda da nerede oldugunu hatirlamadigim bir gosteride filmin galasi yapilabilrimis. Yaln cikmazsa..
edwardin gozu kordu o zamanlar. Ruh ikizini ariyordu ablasi.S!BEL yazdı:
aman uslu Edward sucu Tanya ya atiyor benceserpil-hale-hande yazdı:
Carmen Tanyanin kiz kardesielrinden birisi.. Edwarda aslinda Tanya cok asilmis ama bizim Edward bekaretini korumak adina yuz vermemis Tanyaya..Rob olsa kurtulmazdi elinden ama.
Tanya da tanya hani, bencede Robert ikiletmezdi
Rob konusunda katiliyorum.Bu senin gondedigin cast deki kizkardeslerin hepsiyle bir yakinlik kurardi kendileri.