bravo valla ne diyeyim
pinar_sev yazdı:
üzgünüm ama kızları şuan daha bakmak istemiyorlarr
bravo valla ne diyeyim
pinar_sev yazdı:
üzgünüm ama kızları şuan daha bakmak istemiyorlarr
diycek bişey elleri mahkumm geline dğil kızlarına bakmak düşer
bazı konularda nasıl dış kapının mandalıysam bu konudada aynen öyleyim
dış kapının dış mandalı
kısaca EL
pinar_sev yazdı:
insan kelimesi bu anlatıcaklarım bakalım sizce uyuyormu kaynanama
ben hastane köşelrindeyken düğünlerde gezip tozan
22 saat arayla ameliyatlar geçirirkenn temizlikler günler yapann
oğlumu doğurduktan sonra dikişlerime bastırarak hiçbişeyi yok deyip geri dönen
kaybettiğimizde ısrarla cenazeye gelen
2 sene kadar eşimin ailesi tarafından hiç aranılmayan psikolojik sorunlar tedaviler görürken umursanmayan
kızım doğduğunda eşimin hususi ve ısrarla getirilen bir kaynanam varr
ve kızım şuan 4.5 yaşında hiç babaanne sevgisi ilgisi görmeyen bir çocuk
hastalanınca düşülüncemi ben akla geldimm hasta bakıcı olarak kullandırmam kendimiii
bu bir geçiş dönemi..kayınvalide ve gelin problemi hep olmuştur olacaktırda..olayı sizin anlattığınız kadar biliyoruz..onunda kendine göre (haklı olmasa da) sebepleri vardır kafasında..can ciğer olmanız zaten mümkün değil ama bence zamana bırak..takılıp aynı yerde kalma..
ZAMAN NE GÜZEL BİŞEYY
AMA O ZAMAN SANA KAYBETTİĞİN OĞLUNU GERİ GETİRMİYORSA YAŞADIKLARIN ÜSTÜNDE AĞIR İZLER BIRAKMIŞSA YAŞADIKLARIN HİÇBİŞEYİ DEĞİŞTİRMEYİP DAHA KÖTÜYE GİTTİYSE NASIL OLUCAK
SANA ANA KUCAĞI AÇILMAMIŞSA DESTEK OLUNMAMIŞSA OĞLUNU GERİ GETİRME GİBİ BİR ŞANSIN YOKSA YILLAR GEÇSEDE SEN HEP AYNI ZAMANDA AYNI YERDE KALIRSINN
son bişey daha yazıyorum..
yazdıklarından anladığım kadarıyla senin profesyonel yardıma ihtiyacın var..sen bebeğini kaybettikten sonra bazı şeyleri kabullenememişsin ve suçlu arıyorsun..eğer birilerini suçlayacaksan kendi annenden başlamalısın bence..
keske pinar bunlari icinde yasayip,soguk savas yapacagina ve bu kadar yipranacagina tak tak tak soyleseydin yuzune.
pinar_sev yazdı:
ZAMAN NE GÜZEL BİŞEYY
AMA O ZAMAN SANA KAYBETTİĞİN OĞLUNU GERİ GETİRMİYORSA YAŞADIKLARIN ÜSTÜNDE AĞIR İZLER BIRAKMIŞSA YAŞADIKLARIN HİÇBİŞEYİ DEĞİŞTİRMEYİP DAHA KÖTÜYE GİTTİYSE NASIL OLUCAK
SANA ANA KUCAĞI AÇILMAMIŞSA DESTEK OLUNMAMIŞSA OĞLUNU GERİ GETİRME GİBİ BİR ŞANSIN YOKSA YILLAR GEÇSEDE SEN HEP AYNI ZAMANDA AYNI YERDE KALIRSINN
Forumu okudum ve çok üzüldüm. Ne kadar çok üzüntüyü, hıncı içinde biriktirmişsin.
Bu duygular seni mahveder, kurtulman lazım. Kurtulamazsan sana ve çevrene kalıcı zararlar verir.
Ben de neler çektim ve halen çekiyorum. Süreç içinde zaman zaman "sabret Nilgün, sıra sana da gelecek "dedim.
Yanlış yaptığımı on yıl sonra farkettim.
Artık daha sakinim, gerekli ritüelleri yerine getiriyorum(ne bileyim, dr.gelin olarak hastalıkları ile ilgileniyorum, bayramda, kandilde kısa ve soğuk tebrik ediyorum, o anlıyor), uygarca fakat mesafeli davranıyorum.
Sana da öyle tavsiye ederim. Aile hayatı, koca, çocuk, hepsini bitirmen ve kaybetmen işten bile değil.
Akıllı kadınsın, öyle davran.
Sevgiler..
Nilgün
kendince hakli sebeplerin vardir, kabul ediyorum.
ama bana kalirsa insanlik sende kalsin, onlar utansin.
Benim bir arkadasim var, ailesi bir alman genci ile evlendi diye yapmadigini birakmadi... baba hastalandi, damat sahip cikti, vefat etti anneyi damat eve aldi. Ve bugun yaptiklarindan oturu o kadar pisman ki kadin....
Neden birbirinizi bu kadar sevmiyorsunuz merak ettim.Yine de sana taş atana sen ekmek at diyeceğim.Moralini bozan çok şey olmuş belli.Unutulmaz tabi.Sabır diliyorum sana.pinar_sev yazdı:
insan kelimesi bu anlatıcaklarım bakalım sizce uyuyormu kaynanama
ben hastane köşelrindeyken düğünlerde gezip tozan
22 saat arayla ameliyatlar geçirirkenn temizlikler günler yapann
oğlumu doğurduktan sonra dikişlerime bastırarak hiçbişeyi yok deyip geri dönen
kaybettiğimizde ısrarla cenazeye gelen
2 sene kadar eşimin ailesi tarafından hiç aranılmayan psikolojik sorunlar tedaviler görürken umursanmayan
kızım doğduğunda eşimin hususi ve ısrarla getirilen bir kaynanam varr
ve kızım şuan 4.5 yaşında hiç babaanne sevgisi ilgisi
görmeyen bir çocuk
hastalanınca düşülüncemi ben akla geldimm hasta bakıcı olarak kullandırmam kendimiii
pınar yazıp yazıp siliyorum
sen üstüne düşeni yap
kalanı da boşver