Şeker kız Candy.
Aşkı bir hayalkırıklığından ve kavuşamamaktan ibaret sandığımız çocukluğumuzun vazgeçilmez dizisi.
Onun için mi belimizi bir türlü doğrultamadık acaba?
Şeker kız Candy.
Aşkı bir hayalkırıklığından ve kavuşamamaktan ibaret sandığımız çocukluğumuzun vazgeçilmez dizisi.
Onun için mi belimizi bir türlü doğrultamadık acaba?
Hoşbuldum Özler'ciğim.umut yazdı:
Hoşgeldin aramıza Türkan'cığımSmyrna yazdı:
'Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek' kitabını okuyalım, okutturalım.
'Lank' diye daldım konuya ama..
Candy nin sevgilisi de çok yakışıklıydı hani! Çocuk gözüyle nede beğenirdik ama!
Anthony !
ah AntoHny ah !
Ay Filiz'cim nerden buldun bu resmi. Nasıl tanıdık, güzel geldi akşam akşam.QUAKE yazdı:
Candy nin sevgilisi de çok yakışıklıydı hani! Çocuk gözüyle nede beğenirdik ama!
Anthony !
ah AntoHny ah !
Sağolasın ya..
Evet Turkan'cım çocukluğumuzun jönü
Bişey söyleyim mi, resimlere bakarken aynı çocukluğumda seyrederkenki duyguları yaşadım. Ne tuhaf.
Şimdi bana bir de Antony lazım.
Her ne kadar ben Candy olmasam da diycem ama kendimi pek özdeşleştirmişim sanırsam.
Git dağlardaki, bayırlarlardaki Heidi ile özdeşleştir di mi, ne işin var Candy ile. Ama bi dakka, onun da Peter'i vardı. Peter de Heidi'den hoşlanıyordu ya, onun için yakın bulmamışım kendime demek ki. Karşılıksız aşk yaşayan Candy daha bana göreymiş, ha bir de sınıfsal sorunlar vardı o filmde. İlk sınıf bilincimi de oradan mı aldım ne?
Ayy, neler diyorum ben, sen beni boşver Filiz.
http://www.izlesene.com/video/self-control-laura-branigan--self-control/191292
bu parçayı unutmayalım..
Hay AllahımSmyrna yazdı:
Bişey söyleyim mi, resimlere bakarken aynı çocukluğumda seyrederkenki duyguları yaşadım. Ne tuhaf.
Her ne kadar ben Candy olmasam da diycem ama kendimi pek özdeşleştirmişim sanırsam.
Git dağlardaki, bayırlarlardaki Heidi ile özdeşleştir di mi, ne işin var Candy ile. Ama bi dakka, onun da Peter'i vardı. Peter de Heidi'den hoşlanıyordu ya, onun için yakın bulmamışım kendime demek ki. Karşılıksız aşk yaşayan Candy daha bana göreymiş, ha bir de sınıfsal sorunlar vardı o filmde. İlk sınıf bilincimi de oradan mı aldım ne?
Anthony gerçekten candy e göre üst sınıf bir sevgiliydi. ama zaten hiç sevgili olmadılar ki dediğin gibi karşılıksız masum bir aşktı candy nin ki. ben sınıf bölümünü büyüyünce idrak edebildim anca ,o masum aşka takılmıştım Türkan...
Ya sende beni boşver
Evet ya self controool!! dü sanırım.red-line yazdı:
http://www.izlesene.com/video/self-control-laura-branigan--self-control/191292
bu parçayı unutmayalım..
Bu parçayı duyunca nedense dar paçalı kot pantalon geliyor aklıma , bakarmısın bağlantıya
QUAKE yazdı:
Hay AllahımSmyrna yazdı:
Anthony gerçekten candy e göre üst sınıf bir sevgiliydi. ama zaten hiç sevgili olmadılar ki dediğin gibi karşılıksız masum bir aşktı candy nin ki. ben sınıf bölümünü büyüyünce idrak edebildim anca ,o masum aşka takılmıştım Türkan...
Ya sende beni boşver