61. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 1151596061626371111161561 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 601 ile 610 arasındakiler gösteriliyor.

Re: edward cullen

serpil-hale-hande yazdı:
    Seyrettim seyretmez olaydim. Senin dedigin gibi sanki basrol oyuncuusu gibi Taylor one gecmis konustu, CAMLE Rob en arkada kaldi.. Tam rob agzini acacakken adi sunucu lafa girdi..Cok sinirim bozuldu. Sunucu yu tun sunum boyunca bogma istedim zaten Ramon kilikli sey. :-x

Rob'iin paspalligi muthisti yalniz. Sibelin dedigi gibi insaattan kacmis gelmis gibi bir hali vardi..Kristenin elbisesi de annesinin giymedigi bir elbise gibi emanet emanetti. Iclerinde en cocol olani kabullenemesem de Taylordi.
    Taylor'un niye bu kadar ön plana ciktigini anlayan var mi ? hani digerleri nerde. oraya cullen ailesi gitseydi keske.. iyi ki Cam varmis.
    Taylor konusmaya baslayinca hemen onun arkasina saklanip sessiz kahkaha atan Rob ve Cam'e ne diyorsunuz Comic Con'da da aynisi vardi.
    ama cocugun hakki gerci digerlerinin sesi titriyor kalabalik karisinda, Kristin ve Robert masa olmadigi icin saklanamadilar.. seyircilerin onlara bakisida ilginc, kiskanildiklari cok belli.

ben kiyafetlerini cok begendim, Robert ve Kristin cok uyumlu renkler secmisler, anlastialr mi acaba Kritsin'in saclarida Robert gibi pasaklanmis,.. bu kesinlikle yeni trend millet..

2. Re: edward cullen

Emmet mi?!!! Emmet yoktu gecede yahu, Neslicim. Senin bahsettigin James i oynayan CAm olmasn sakin.. Haklisin cool du ama cok arkadaydi Robla ikisi. Ozellikle Taylor in kendine guvenen konusamasindan dolayi onu on plana cikarmis gibiydiler. Emmet i oynayan oyuncu Kellen ..Bak asagidaki sahis...

Sef swani ben de hic boyle hos hayal etmemistim...Kafamdaki Charlie yle hic ortusmedi ama hayal kirikligi oldugunu soyleyemem Tom Selleck gibi adam secmisler helal olsun. Charlie kitapta sevgisini acikca gosteremeyen bir adam ama kizina sevgisi sonsuz ve en kucuk acisinda kosan bir baba..Renee gibi keyfine derdine dusmemis en azindan. Bende seviyorum Charlie yi.

Rob in posteri konusunda ne diyebilirm ki Allah! demekten baska. Hic olmazsa uyuklamam gecerdi tv basinda.
    Serendipity yazdı:
    Yok cevirmeyecegim de, BD'dan sanki benim izlenimlerimi yazmissin gibi geldi, ondan sordum.

Bence en "cool" Emmett idi, Serpilcim. Kimdi onu oynayan sahis yahu?

Sunucu tam fiyaskoydu. Vir vir vir konustu, iki anlamli kelime etmedi. Sesi de kulagimi cirmaladi yani.

Aslinda Rob'in resmini koysaladi kenara, biz butun odul toreni baksayik, daha eglenceli gecerdi, eminim.

S!BEL yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Evet, Renee pek iplemedi kizini. Charlie'yi seviyorum ben ama. Azicik hatali ama iyi niyetli adamcagiz. Charlie'yi oynayan adam da fena degil, bak...Onu hic yakisikli hayal etmemistim ben.

Katiliyorum kizlar, Edward seksiligini kaybetti giderek seride...Bence...Ben onun soyle kuytu koselerden cikip Bella'ya "Bin arabaya" deyisini, sonra arabada trip yapan hallerini sevmistim oysa.

Sibel, sen Breaking Dawn'u okumus muydun? Biliyorum Almancasini bekliyordun ama yine de sorayim...Neden soruyorum, sorma.
    hayir okumadim yani Stephenie nin yazdigini okumadim
    amatör BD yazanlari ve spoileri okudum, pismanim.
    niye sordun ; cevirecek misin ??

Charlie Bella'nin bahsetigi gibi birbirlerine cok benziyorlar. ikiside kalabaliktan, protokolden hoslanmiyor. fakat kizina balo icin bir elbise almamasi, hediye vermemesi. hasta oldugunda iyi hadi odana demesi gibi odunluklari var yinede serif (?) mi sef mi hala anlamadim ama Charlie Swan'i her iki anlamda begeniyorum.. ona baba demek istiyorum

3. Re: edward cullen

S!BEL yazdı:
    amatör BD yazanlari ve spoileri okudum, pismanim.
    niye pismansin???
    bende senden o linki istiycektim

Haha, ben James'i Emmett sandim, iyi mi?

Aman oteki ucu de kazik gibi onune dikildiler cocugun, ne bileyim....

Zeynep, sakiiin, cik sen forumdan, azicik daha bekle, bu kadar bekledin...

5. Re: edward cullen

Serendipity yazdı:
    Haha, ben James'i Emmett sandim, iyi mi?

Aman oteki ucu de kazik gibi onune dikildiler cocugun, ne bileyim....

Zeynep, sakiiin, cik sen forumdan, azicik daha bekle, bu kadar bekledin...
    james le emmeti nasil karistirisin yahu nesli ahh james ahhhh......... kim önününe dikildi jamesin??

tamam cikiyorum yine iste, ama bazen gizli gizli kapi degliginden dikizliyorum sizi, itiraf edeyim bari
    bd le iligili seyleri okumamaya calisiyorum ama......

7. Re: edward cullen

O hiyar sunucu kesin kiskandi Robert'i. Gercekten bakin

Bella'nin elbise igrenc, ayakkabilar o kadar yuksek ki abuk sabuk yuruyordu.

1 dakikalik sey icin mi cikmislar oraya ayrica? Tuuuuh! yaziklar olsun.

En iyi Taylor'im JAcob'im kurtadamimdi.

BEn ayrica Team Switzerland'im ikisini de sefiyom, bir daha hatirlatayim.

Sanirim Bella da bir ara Team Switzerlanddi.

Bella'nin bembeyaz tenine o renk hic yakismamis, katiliyorum Mevhibe.

Sen su alternatif Jacob'i gordun mu? (Yukarida) Hala Switzerland misin?

ladybug yazdı:

O hiyar sunucu kesin kiskandi Robert'i. Gercekten bakin

Bella'nin elbise igrenc, ayakkabilar o kadar yuksek ki abuk sabuk yuruyordu.

1 dakikalik sey icin mi cikmislar oraya ayrica? Tuuuuh! yaziklar olsun.

En iyi Taylor'im JAcob'im kurtadamimdi.

BEn ayrica Team Switzerland'im ikisini de sefiyom, bir daha hatirlatayim.

Sanirim Bella da bir ara Team Switzerlanddi.

9. Re: edward cullen

.

10. Re: edward cullen

Serendipity yazdı:
    Bella'nin bembeyaz tenine o renk hic yakismamis, katiliyorum Mevhibe.

Sen su alternatif Jacob'i gordun mu? (Yukarida) Hala Switzerland misin?

Gordum fena degilmis.

AMa ben Taylor'ima laf soyletmem.

Daha kucuk o teyzeleri, buyuycek kurtadam olucek.

Yasasin Team Switzerland.