Tanışmadan, ses tonunu duymadan, sohbet etmeden hissestiğim sıcaklığın ve samimiyetin var Figenciğim. Yaptığın bütün iyilikler melek kanatlarını büyütüyor. İyiki varsın.
Sevgilerimle
Tanışmadan, ses tonunu duymadan, sohbet etmeden hissestiğim sıcaklığın ve samimiyetin var Figenciğim. Yaptığın bütün iyilikler melek kanatlarını büyütüyor. İyiki varsın.
Sevgilerimle
anneler grubu, ankaralı anneler derken nihayet annecocuk grubu ile seni tanıma fırsatı buldum. sen kocaman yüreği olan güzel bir arkadaşsın. bundan sonra da daha da sık görüşmek dileği ile şansın hep açık olsun diyorum
sevgiler
Resmini sonradan koyduğunu hatırlıyorum hepimiz yüzüde kalbi kadar güzelmiş demiştik.Çok yardımsever yücegönüllü saygılı bir insan iyiki burdasın iyiki bizimlesin.
sevgiler.
Her zaman şanslı olmanı dilerim. Ankara'ya geldiğimde tanışmak dileği ile.
Emine
Kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukların iyilik meleği
iyiki varsın Figen
Umarım bir gün tanışmakta nasip olur
Sevgili Arkadaşım Figen
Herşeyin gönlünce olmasını dilerim.
Figencim, kanatsız melek;
Yüreğindeki iyilik asla kaybolmasın... Sevginle yeşerttiğin nice yürekler mutluluğuna mutluluk katsın... Güzel yüzün solmasın..
HEP BÖYLE KAL..
Sevgilerimle....
iyilik meleği... seni tanıdığıma çokkkkkk memnunum.. sana huzurlu ve sevgi dolu bir yaşam diliyorum.. gülen yüzün ve kocaman yüreğinle en iyisini hak ediyorsun...
Sevgili Figen, seni yardimseverligin, haklidan yana olan tutumun, ve kocaman yüreginle tanidim. Hayat hep sana , senin gibi yüregi sevgi dolu insanlari getirsin. Sitenin kanatsiz iyilik melegi...
Sevgili Arkadaşlarım,
Hepinizin yazdıkları inanın beni çok duygulandırdı, yapılan yardımlar dolayısıyla bana demişsiniz iyilik meleği çok hoşuma gitti ama lütfen kabul edin bunu arka planda sürekli yardım için hazır bekleyen gizli melekler adına kabul edeyim olur mu
Bir çocuk yuvası ziyareti duyurusu yapayım diye üye olduğum, sonrasında bağımllık yapan bu grup sayesinde tanıdığım, tanışık olup sesini burada da duymaktan son derece mutlu olduğum bu siteye, sahip ve üyelerine sonsuz teşekkürler, çok güzel şeyler yazmışsınız, ne diyeyim eksik olmayın.
Dilerim hepinizin şansı açık olur, seveniyle sevdiğiyle bir ömür mutlu, sağlıklı yaşar ve dileklerine kavuşur.
İyi ki varsınız, tekrar tekrar teşekkürler.