Serendipity yazdı:
Yok cevirmeyecegim de, BD'dan sanki benim izlenimlerimi yazmissin gibi geldi, ondan sordum.
Bence en "cool" Emmett idi, Serpilcim. Kimdi onu oynayan sahis yahu?
Sunucu tam fiyaskoydu. Vir vir vir konustu, iki anlamli kelime etmedi. Sesi de kulagimi cirmaladi yani.
Aslinda Rob'in resmini koysaladi kenara, biz butun odul toreni baksayik, daha eglenceli gecerdi, eminim.
S!BEL yazdı:
Serendipity yazdı:
Evet, Renee pek iplemedi kizini. Charlie'yi seviyorum ben ama. Azicik hatali ama iyi niyetli adamcagiz. Charlie'yi oynayan adam da fena degil, bak...Onu hic yakisikli hayal etmemistim ben.
Katiliyorum kizlar, Edward seksiligini kaybetti giderek seride...Bence...Ben onun soyle kuytu koselerden cikip Bella'ya "Bin arabaya" deyisini, sonra arabada trip yapan hallerini sevmistim oysa.
Sibel, sen Breaking Dawn'u okumus muydun? Biliyorum Almancasini bekliyordun ama yine de sorayim...Neden soruyorum, sorma.
hayir okumadim yani Stephenie nin yazdigini okumadim
amatör BD yazanlari ve spoileri okudum, pismanim.
niye sordun ; cevirecek misin ??
Charlie Bella'nin bahsetigi gibi birbirlerine cok benziyorlar. ikiside kalabaliktan, protokolden hoslanmiyor. fakat kizina balo icin bir elbise almamasi, hediye vermemesi. hasta oldugunda iyi hadi odana demesi gibi odunluklari var
yinede serif (?) mi sef mi hala anlamadim ama Charlie Swan'i her iki anlamda begeniyorum.. ona baba demek istiyorum