Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.
    Blog Girişleri
    13

ASLINDA ÇOK KOLAY:)ERKEKLER ANLAYANA KADAR ANLATMAYA DEVAM)

Erkek düz mantığa sahip, dolambaçlı ifadesi yok, o türlü ifadeler dinlemeye de tahammülü yok.
    Bir örnek;
    Masanın üzerinde duran su şişesi.
    Kadın için, rengi, şekli, içinde ne kadar su olduğu, masanın neresinde durduğu, kenara yakınsa düşebileceği, içinde su azalmışsa yenisini doldurmak gerektiği, hatta bunu neden bir kere de erkeğin doldurmadığı konusunda söylenme ihtimali, şişeyi kimin oraya koyduğu vs...
    Şişe yere düşüp kırılıyorsa, kadın eşine ya da bir başkasına yukarıda yazdıklarıma ek olarak olayın nasıl gerçekleştiğini, o sırada neler yapıyor olduğunu, neler hissettiğini anlatan bir durum analizi yapar
    Erkek nasıl anlatır?

Masanın üzerinde duran şişe yere düştü ve kırıldı.

Budur arkadaşlar. Bakış açılarımız bu kadar farklıdır. Bunu kabul ettiğimiz noktada biz de rahat edeceğiz onlar da.
    Bizim için çok önemli olan onlar için son derece önemsiz ve anlamsız. Bu bize değer vermediklerini göstermiyor, gerçekten onların değer yargıları bu!
    Anlaşamadığımız tek nokta kadınların aslında çok kolay mutlu olabileceğini kavrayabilmek.
    Hiç birimiz maddi beklenti içinde değiliz. Karnımız aç kalabiliriz. Ama ruhumuzun açlığıyla yaşamak zor geliyor. Bunu bu kadar açık yüreklilikle ifade etmemize rağmen bizi anlamıyor olmalarını anlayamıyorum

Ruhumuzu beslemek onlara çağlayarak dönmemizi sağlayacak.

Hep yanımızda olmaları, iyi bir baba, iyi bir insan olmaları, bizi önemsiyor olmaları onlar için "ben elimden geleni yapıyorum, daha ne istiyor benden" diye derin derin düşüncelere salıyor erkekleri.
    Düşünmeyin, yormayın kendinizi, biz size söylüyoruz zaten.
    Seni seviyorum'u söyleyin, en önemlisi gösterin ama bu sevginizi çok sevdiğiniz, önemsediğiniz bir dostunuza gösterir gibi değil, sizinle bu kadar anlamamanıza karşı hala sevgili olmak arzusunda olan "kadınlarınıza" gösterin. Onları özel hissettirin. Senin için ne ifade ediyorum diye "sorduğumuzda" (!) ben sensiz yaşayamam, hayatım sensiz bomboş olurdu deyip, tam da bunun tersi tavırlar içinde olmayın.
    Duygusal hayatımızda boşluk yaratmayın.
    Sizi seviyoruz. Biz sizsiz , siz bizsiz olamazsınız. Biz bunca yalnızlığımıza rağmen size bizi başkalarına muhtaç etmeyin demiyoruz kolayca, emek veriyoruz, en azından talep ediyoruz. Sizin için , çocuklarımız için yaptıklarımıza karşın sen harika bir anne ve eşsin demenizi bekliyoruz, taktir edilmek istiyoruz.
    Yook eğer ayağınızın biri kapının diğer tarafındaysa, başka "sevgi istemeyen kadın modeli(!) vardır diye yanılıp dışarıya açılma ihtimali içindeyseniz, boşa vakit harcıyorsunuz derim. Çünkü her dişi ilgiye ve sevgiye aşıktır ve buna aşkla karşılık verir. Dışarıdaki kadına bir süre romantik erkek olursunuz ama bir süre sonra "her ne oluyorsa size" yine vurdumduymaz kimliğinize dönüş yapacak ve dışarıdaki kadını da aynı beklentiler ve istekler içinde sokacaksınız.

Sizce de yorucu değil mi??

Bir demet papatya ve eşlerinizin sizden duymak istediği bir kaç tatlı söz. Karşılığı huzurlu bir aile, güler yüzlü, sakin, mutlu bir anne, ve size aşık bir kadın!!

Kendinizden bu iyiliği esirgemeyin

Re: ASLINDA ÇOK KOLAY:)ERKEKLER ANLAYANA KADAR ANLATMAYA DEVAM)

EVET YA NEDEN BİZİ ANLAMIYORLAR.BİRAZ ROMANTİK OLSALAR NE OLUR SANKİ.İSTEDİĞİMİZ ÇOK ZOR BİR ŞEY DEĞİLKİ.AMA İSTEDİĞİN KADAR ANLAT BİR KULAKTAN GİRİYOR BİR KULAKTAN ÇIKIYOR.

3. Re: ASLINDA ÇOK KOLAY:)ERKEKLER ANLAYANA KADAR ANLATMAYA DEVAM)

aynen katılıyorum, çok güzel yazmışsın.

sevgiler...

Bu konuda sadece bir şeye katılıyom....düz mantıkta olsa en azından erkekler bi mantığa sahip.....

Bence bizde sorun yok.....
    demek ki anlatanlarda sorun......

biz gözlerimizle anlar..gözlerimizle anlatırız....

şu masa üzerindeki su örneğinede bi çözüm var....

1. eş: masadaki suyu dolduracak ..hiç boş bırakmayacak...
    2.eş:suyun berraklığını kontrol edecek..
    3.eş:suyun kokusunu....

eeee bizede bardağı yere düşürüp kırmak kalıyorr....

şaka tabiki yazıyı okuyunca kendimi su arıtıcısı sandım....

erkeklerde gizli romantiktir.....tıpkı gizli forvet gibi...öle herzaman da çiçek böcük almayız..yoksa gizli romantikliğin anlamı kalmaz.....

Ama genede belirtiyim.....webmaster murat tam bi light(konuyla alakası yok ama bilmeyenler için diyim dedim)

Maximum Light olup da kazag(mış) gibi görünen arkadaşım. Hemen bu mesajın altına 500 kere
    bi daha webmaster için light demeyeceğim. hatta ima bile etmeyeceğim
    yaz bakiim

yoksa ben sana yapacağımı bilirim !

Blog Girişleri
    13

Sevgili Özgür,

Yorumun çok hoş, eğlenceli, hafiften biz kadınlara göndermeler yapsan da, bu konudaki fikirlerimin devamını yazmaktan alıkoyamadım kendimi
    Yani aslında başka yazmayacaktım ama sen istedin.

Bu yazıyı bir kere daha şu düz de olsa varlığından övündüğün ve bizde olmadığını düşündüğün mantığınla okusan, bütün hemcinslerinle birlikte anlasan keşke.
    Ne kadar anlaşılır olduğunu göreceksin.
    Gerçekten düşündüğünüzden çok daha kolay!

Arkadaşım saklı gizli olan bir şey görünmezdir, hissedilmezdir, yoktur.

Çekinmeyin, kasmayın, korkmayın, kırın zincirlerinizi, özgürleşin. Biz sizi sevgiyle, sabırla beklemekteyiz. Gösterin o en yakınınıza vermekten sakındığınız, biz gizli severiz diye savunduğunuz, övündüğünüz, sakladığınız güzelim duygularınızı.

Hayat kısa.
    Bizi hafiyeye çevirmeyin. "Hangi davranışıyla beni sevdiğini gösterecek acaba?"
    Beklentiye sokmayın. "Şunu yapmadı, böyle davranmadı demek ki beni sevmiyor.."
    Bunlar gereksiz şeyler. Zamanı ve enerjimizi boşa harcatan şeyler. Saniyemiz kıymetli. Size kendimizi ifade etmekten, hayatı ve size olan sevgimizi yaşayamıyoruz.

Hadi beyler silkinin kendinize gelin. Sevdiğinizi söyleyin, gösterin, kulaklarımıza "dünyanın en özel kadını yanımda çok şanslıyım " diye fısıldayın. Bu türlü sözlerin eşlerinize nasıl da sihirli bir değnek gibi dokunduğunu, gözlerinin nasıl da ışıl ışıl parladığını ve bu sihrin size ve ilişkinize olan yansımasını gördüğünüzde neden daha önce denemedim diyeceksiniz!

Bunu hissetmiyorsanız, dahası çok zor yapamam diyorsanız...

Aynı rutinde ve çizgide devam edip, eşlerinizin söylemekten yorulup, sizin gibi duyarsız ve artık hiç birşey istemez hale gelmelerini bekleyeceksiniz demektir.

Siz bilirsiniz..Biz diyeceğimizi dedik..

Arkadaşlar şikayetçi olduğunuz erkek tipiyle hiç alakam olmadığını belirtmek isterim öncelikle.Hatta sizin erkeklerin huyu olarak yakındıklarınızdan ben eşimden yakınıyorum bu konuda aynı kulvardayız yani.
    Tamamen espri mahiyetinde katılmak istiyorum bu mevzuya. www.acilibirbucuk.com dan alıntıdır bazılarını abartı olduğu kanısındayım.Bazı maddeler de tarafımdan sansürlenmiştir.

ADANA ERKEĞİ :

1. Adana Erkeği, yüreksiz değildir, yuka yüreklidir. Bu da doğasında bulunan insanlıktan ve damarlarında akan asil kan'dan kaynaklıdır.

2. Adana Erkeği, erkekliğiyle gurur duymaz. Gurur duydurur.

3. Adana Erkeği, attığı golden sonra, tribünlere koşup edep yerlerini göstermez.

5. Adana Erkeği, 23 Nisan resepsiyonunu protesto etmez; gider, aslanlar gibi yer içer, üst düzey yöneticilerle halayını çeker, şarkılar türküler söyler, ortamı şenlendirir.

6. Adana Erkeği, resepsiyonda türban bağlamaz.

7. Adana Erkeği, yurtta ve dünyada olan biten tüm gelişmelerden haberdardır. Gerektiğinde tavrını koyar, Allah-kitap indirir.

11. Adana Erkeği, iyi bir anne, iyi bir bacı, iyi bir yenge olmaz. Kötü de olmaz. Hatta hiç olmaz.

12. Adana Erkeği ,somun ekmeği Menzil Fırını’ndan, pideyi Pazarlar Caddesi’ndeki fırından alır.

13. Adana Erkeği de insandır. Hatalar yapabilir. Hoş görmek lazım.

14. Adana Erkeği, parasını kaybeder, neşesini kaybetmez.

15. Adana Erkeği, içince güzelleşir.

16. Adana Erkeği, Amerika'ya da gitse, Adanalıdır. "cool" değildir,"guul"dur.

19. Adana Erkeği, brokoli neyin sevmez.

20. Kodu mu otutturur.

21. Adana Erkeği, bu yazıya en derin saygılarıyla çay ve ihtiyaç molası verir.

….devam ediyoruz,

23. Adana Erkeği, bir zort çekse karşıki dağlar yıkılır.

24. Adana Erkeği, her hatasında, geçerli mazeretler bulur.

25. Adana Erkeği, bir oturuşta bir büyük rakıyı içer, bana mısın demez. (Hele de, bir büyük rakıyı 10 Adana Erkeği paylaşmışsa)

26. Adana Erkeği için Dilber Ay, Zerrin Doğan, Alev Altın, Sylvia Kristel, Gloria Guida, Zafir Seba çok mühim ve efsanevi şahsiyetlerdir. Gülben Ergen, Petek Dinçöz, Nez vb. ise …’tan teyyaredir.

27. Adana Erkeği, Adana'dan başka yerde yaşayamaz.

28. Adana Erkeği, havalansın ve ayakları koku yapmasın diye, ayakkabının fortuna basar.(empati)

30. Adana Erkeği, iyidir ... Dışardan bakıldığında, farklı görünse bile.. Gurban olsunlar..

31. Adana Erkeği, hijyen ve gizliliğe önem verir.

33. Adana Erkeği, Boğaz Köprüsü’nde intihar show'u yapmaz.

34. Adana Erkeği, sporun ve sporcunun dostudur.

35. Adana Erkeği, bazen kayış atabilir. O kadar kusur kadı kızında da olur, önemsemeyin.

36. Adana Erkeği, sol eli camdan dışarı sarkmış halde, sağ eliyle aynı anda, hem vites değiştirir, hem teybin sesini kısar ,hem aynayı düzeltir, hem de sol sinyal verir, hem de direksiyon tutabilir.

37. Adana Erkeği, şampuana ayrı, saç kremine ayrı zaman harcamaz. Yıkar,çıkar.

38. Adana Erkeği, bir acı gurbet türküsü gibidir.

39. Adana Erkeği, Bordeaux erkeğine, her konuda 100 basar

40. Adana Erkeği globalleşmeye karşıdır. Küre sözcüğü, yanlış anlamalara sebebiyet verir. Bizi bozar.

41. Adana Erkeği pavyon alemini sevmez. Kompozisyonu tamamlamak için pavyona gider.

42. yiyen varsa, Adana erkeğinin bulunduğu ortamda, bi bayanı rahatsız etsin.

43. Adana Erkeği, dayak yiyeceğini bilse bile, her türlü kavgaya karışmaktan çekinmez.

44. Adana Erkeği, yangın durumunda, ilk kurtarılacak eşya olarak mangal'ı görür.

SONUÇ :
    YAHU BEN ADANALI DEĞİLMİYİM NEDİR ALLAH ALLAH

44ÜNCÜ MADDE HARİKA Dİ'Mİ

SEVGİLER