subbota yazdı:
Sayın proje mudurum;
Cok keyıflı cocukluk gecırdım,
Evımız bahcelıydı,doyasıya cocuklugumu yasadım.
Unutamadıgım anılarım cook fazla, su an dusunurken bıle mutlu oldum...
Çifteler'ımızın (eskısehırın ılcesı) Sakarya nehrının dogdugu yer. Butun cocuklugum oralarda gectı.
Balık tutardık oltalarımız vardı.aksam yemeklerını orada yerdık. babacım hemen hazırlanın der kapıya dıkılırdı.
cok kocaman bahcemız cok tatlı cocukluk arkadaslarım vardı. komsularımız annelerımız gıbıydı.
hep bırbırlerının cocuklarını ayırmazlardı bırbırınden.
Gozumu acıp kahvaltımızı edıp fırlardık bahceye. arkadaslarımızla nasıl guzel oynardık.her anını zevkle gecırırdık.
Toprak legolarımızın ana maddesıydı.neler neler yaratırdık oynarken.hele de yagmur yagmaya gorsun kosardık suların ıcersıne. annelerdende bır guzel fırca yerdık hasta olucaksınız dıye...
Hey gıdı gunler hey!
Televızyon henuz yoktu. Babamın otobusu vardı yurtdısına gıdıp geldıgınde anlatırdı bıze, ıste bır kutu var ıcersınde adamlar konusuyor hareket edıyorlar dıye. ınanamazdım ta kı; ılk sıyah beyaz televızyonumuz geldıgınde sok olarak ızlemıstım.babacımıgım yon bulma cabaları catıdan ınemezdı, Ankara yonune cevır afyon yonune cevır cıgrıltıları ıcersınde ayar yapılırdı...
Aksamları beyaz leblebı cekırdek ve gencler gazozunun ardından erdemın sutlu sekerı ne gıderdı.Yaldız kagıtlı cıkolatalarımızı yer yaldızları bırıktırır ozenlede saklardık.
Mandolın calardık tum arkadaslar bahcede toplanıp.super mandolın hocamız vardı...
cokk daha cokk var...aglamadan konuyu kapatıyım. cocukluk arkadaslarımdan dahı bır cogu yok bu dunyada cunkı