Tatilden geldiğimden beri acaip bir koşuşturmanın içersindeyim (Ben ayrı Murat ayrı seylere koşturup duruyoruz).
Daha tatilden gelen yıkanan çamaşırları ütülemeye vakit bulamadım düşünün yani... Ve daha da yapmam gereken birsürü iş var
Bütün bunları nasıl yetiştirecem diye düşünürken... Öğlen Deniz'i yazdırdığım dersanede (yeri kadıköyde), kurs saat 1.15 de başlayacakken , servis 11,15 de Deniz'i almak için saat verince , hadi saatler netleşene kadar bugünde ben götüreyim dedim, ve onu ve Kozyatağında oturan bir arkadaşını daha, 15 dk. da Kadıköy'e götürüp, eve döndüm... Tam apartmana girecektim ki, eşikte ayağım kaydı, bileğimden burktum ve düştüm Öyle bir acıki bileğimde hemen kalkamadım...Seke seke eve çıktım, buz koydum ,uzandım, biraz geçince acısı uyuyakalmışım Az önce kalktım, ama bastıkça yine çok acı var, basamıyorum
Kırık çıkık olsa bukadar dayanamazdım herhalde ama, aksama geçmezse, sanırım doktora gitmem gerekecek... Bir süre üstüne basma demesi, bu yoğunluğumda felaketim olur
Off ki ne offff