Her yıl bu forumda açılıyo,gece kahvaltı yapıldı bizde...Ek olarak
Fırında kaşarlı ekmek yaptım.
başka neler yapılır?
...
Her yıl bu forumda açılıyo,gece kahvaltı yapıldı bizde...Ek olarak
Fırında kaşarlı ekmek yaptım.
başka neler yapılır?
...
oldu mu şimid zeynep .
hem oruçluyuz hem de diyetteyiz menüler falan.
bu arada bizde de kahvaltı yapıldı. estra bir makarna veye börek olur onun haricinde kahvaltı yaparız. Gece gece yemek yiyemem ben
Fırında sigara böreği olabilir.
Peynirli olursa hafif olur.
yemek bizdede yenmiyo,kahvaltı ama hani böyle pratik bişeyler soruyorum.ek olaraktansibelalkan yazdı:
oldu mu şimid zeynep .
hem oruçluyuz hem de diyetteyiz menüler falan.
bu arada bizde de kahvaltı yapıldı. estra bir makarna veye börek olur onun haricinde kahvaltı yaparız. Gece gece yemek yiyemem ben
ben diyetteyim sahurda yemiyorum ama kalkmışken bi çay sigara iyi oluyo
ekmek hamurundan pizza yaptım sahurda
takip edim forumu
geçen sene peynirli bi karışım tarifi vardı
inşallah gene yazılır
Pizza iyi fikir,ama benim el ayarım bozuk çok yaparım kalanı yiyebilirim.diyet bozuluraylin_ yazdı:
takip edim forumu
inşallah gene yazılır
eve pıde alıyosanız kalan pıdeden ıstedıgın kadar dılım keserek pızza malsemesını koy fırına ver zeyno . o zaman ayarını tutturuyon ...canom yazdı:
Pizza iyi fikir,ama benim el ayarım bozuk çok yaparım kalanı yiyebilirim.diyet bozuluraylin_ yazdı:
takip edim forumu
inşallah gene yazılır
doğru geçen yıl yapıyodum pide pizza.iyi hatırlattın.seyda&oguz yazdı:
eve pıde alıyosanız kalan pıdeden ıstedıgın kadar dılım keserek pızza malsemesını koy fırına ver zeyno . o zaman ayarını tutturuyon ...canom yazdı:
takip edim forumu
inşallah gene yazılır
biz pide alırız.
iftarda hafta sonları evde olucaz sadece,1 ay yemek pişirmem artık,diyetim de kolaylaşacak
Kahvaltı yaparız biz de... Dün hazır yufkadan gözleme yaptım. Bugün akşam börek olacak...
Valla sahurda bizim menümüz bellidir: Kahvaltı
Extradan belki yumurta, menemen, poğaça , börek falan olabilir ama yemek yiyemeyiz biz...