5. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 53 sonuçtan 41 ile 50 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ÇOCUKLARINIZ NE KADAR EMDİ.....

birinci bebek 13 ay,
    ikincisi 23 ay

Metişim 10 ay emdi, Ata yarın 40 günlük olacak, inşallah en azından 6 ay emmeye devam eder.

Sütünü arttırmak için ise, dinlenmek, kafanın rahat olması, yeşillik yemen, bol sıvı/süt tüketmen, mercimek, bulgur yiyip içmen gerekir.

8. ayda kendi bıraktı..

çok istedim daha emsin ama istemedi...

4. Re: ÇOCUKLARINIZ NE KADAR EMDİ.....

aslinda bebek icin en sagliklisi anne sütü, keske hic baslamasaydiniz ek mamaya, neden doymasinki annesütüyle?? tüm ihtiyaci annesütü su anda. doktorlar genelde 6 ay sadece annesütünü öneriyor, siz tabiki kendi cocuk doktorunuzada danisin en iyisi.

İkibuçuk aylıkken ben işe başlayınca biberona alışıp göğsümden emmek istemedi. Ben de inat ettim tam 1 yaşına kadar gündüz işyerinde akşam da evde makine ile sağarak verdim anne sütünü.
    Süt torbaları, dondurucuda devir daim yapan biberonlar sütler, tam bir işkence idi. Şimdi olsa yapabilir miyim bilmiyorum...

6. Re: ÇOCUKLARINIZ NE KADAR EMDİ.....

Ece 18 ay emdi,ayrılmamız baya bir zor olmuştu, teyzesi
    bütün gün kreker, çukulata şekerlerle oyaladı durdu

barbiece yazdı:
    Ece 18 ay emdi,ayrılmamız baya bir zor olmuştu, teyzesi
    bütün gün kreker, çukulata şekerlerle oyaladı durdu
    Semanur da 18 ay emdi.Daha emecekti ama ben bıraktırdım.Fazla düşkündü ve başka yiyecekleri reddediyordu.Emmeye güveniyor dediler bıraktırdık hem de ne zorluklarla.Beyzanur 7aylık hala emiyor ve o da epey düşkün.Onun da kolay bırakacağını sanmıyorum.

ben 18 ay emzirdim ek gıdalarda veriyordum ama seninki daha çok küçük dr görüş bence

ilk 6 ay sadece anne sütü verdim, 6, aydan sonra anne sütüyle beraber ek gıdalara başladık ama hiç mama yedirmedim, doğal beslendi benim kızımi mamayı sevmedi.. toplamda 18 ay emzirdim..

şimdi bişi sölicem ve hepiniz beni çok yadırgıcaksınız biliyorum ama yeri gelmiş sölicem işte oğlum çoook kilolu doğmuştu doktorumuz bazı risklerden bahsedip hemen ek gıdaya başlamam gerektiğini söyledi hastanede ne verdiler bilmem ama ben evde gani gani gelmeye devm eden ve şikayetçi olamayn oğlumu görünce hani bazı kriterlerde var ya doyup doymamasıyla iligli kısa vadede ve uzun vadede olan gibi ne bilm işte ağlamıyodu mutlu mutlu uyuyodu bez değiştrme desen gene ööle vs vs vermedim ek mama falan(annelik içgüdüsü desek mi ? )sonra 2,5 ay benden ,devamında işe başlayıncada 11 aya yakın malesef işknce aleti olan süt makinesi ve biberonla devm ettik hayatımıza o mutlu ...bense offf of sormayın hakketen hakveriyorum ..insana şu anda bakınca tekrar olsa yapamma gibi geliyor ama yeri ve zamnı gelnce tekrar gerkrse eğr yapıyosun sanrım (anneliğin verdiği iman gücyle sanrım )hemde 11 ay boyunca oluşan ve ızdırap dolu göğüs enfeksiyonları kullandığım sayısnı hatrlayamdığım antibiyotkelre rağmen, dayanılır gibi diidi ,ama dayandım birde bana sorun tabi iş yorgunluğu gündüz dinleneme gece uykusuzluğuna rağmen vardı sütüm 11 ay dvm ettik hiç kesemeyip gene enfeksiyon olcam diye çok korktuğumu rüyalrıma girdiğini haytrlıyorum artık çeklmez olduğunda ben bırakmştım 6 ay la birlikte ek gıdalarada başlamıştık zaten ne bilim ,ne analttım ben şimdi ya bu konuda benim içimde kalan ukde ise bazı annler yakınlarım vs emizrmenin çok muhteşem bi duygu olduğunu falan sölerlerdi benim içinse emizremk = yakıcı idi cayır cayır yanrdı süt kanallarım bunu hissederk emzirmek ..?!,sezeryan olmuştum ve soruyodu arkadaşlar nasıl analtıldığı kadr zor mu ?hayır ben hiç dikiş vs acısı çekemdim ki şu emzirme problem olmıcanı bilsem 3 sezeryan daha yapablirim cevabım bu olmştur hep varın siz düşünün artık gerisni nelr çektiğimi emizrmekten ne denli korktuğumu neyse durumum bundan ibarettir oğlumu sorarsanız vurduğunu deviren resmen kodummu oturtna bi çocuk oldu ama kilosu normal değrlerde hiç fazla değil acaip harektli ama bişey daha ekelemk istiyorumki yetrnve uzun olduğunun farkında olmama rağmen .bende yeri geldi büyüklerinde etkisyle ahh ah anne göğsünden alınan sütle bir olur mu sağıpta verdiğin şeklinde yani bu tür lafalrın altında ezilip üzüldğüm çook olmuştur ama o günki hormonal dengemizin alt üst olmasıyla ilgili bişey sanrım bu şimdi burdan bakınca neden bu kadr çok takıp üzmüşüm ki kendimi diye kızıp duruyorum kendime ,ee sizde üzmeyin o kadr kendinizi bunun ikinizede bi faydası yok zararı var üstelik ,çok yer kapladım kusura bakmayın ne dertliymişim meğer sevgilerimle